Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nissan 370Z

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nissan 370Z

jak sie popatrzy na to z innej strony to wyglada troche jak... jajo. 370Z po za tym ze to sport coupe to nie ma nic wspolnego z 911.

Komentarz

Mi sylwetka tylnych nadkoli przypomina 911
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wnetrze jak wnętrze, kiedyś robili lepsze. Część kierowcy fajna, a w części pasażera nic się nie dzieje. Ale znów zdjecie jest do d*, bo robione z bagażnika, z dziwnej perspektywy. Jedyne co mi sie nie podoba to klamki.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          O gustach się podobno nie dyskutuje. Podobno robi różnicę :wink:
          Według reklamy Piwa która trafia do ludzi którzy często go nadużywają bo się im w życiu nie powiodło owszem...
          Poza tym "O gustach siÄ™ nie dyskutuje" a nie "O gustach siÄ™ podobno nie dyskutuje"...

Ale o bezguściu? Czemu nie?
          Tak jak pisałem wcześniej....

Broniłbyś nawet kosiarkę do trawy ze znaczkiem Nissan :mrgreen:
          I tu się mylisz... Wiele Nissanów mi się nie podoba i nie mam zamiaru ich bronić... Ale jeżeli ktoś pisze bzdurne porównania jak Ty to udowadniam mu tylko jak bardzo się myli

Komentarz

Jakiego piwa? Ja znam Żywca, z tą różnica że tam słowem przewodnim było prawie :wink:
            Według reklamy Piwa która trafia do ludzi którzy często go nadużywają bo się im w życiu nie powiodło owszem...
            Skąd ty mieszkasz chłopie w ogóle, kto Ci takie teksty pisze? Poza tym wolę Tyskie
            I dalej nie doczytujesz tego co piszę, tylko wybierasz niektóre kąski i przerabiasz na swoją modłę Sam stanowczo twierdzisz że o gustach się nie dyskutuje, ja wyraziłem opinię o tym nieszczęsnym 370Z i mam chyba do tego prawo. Więc nie obracaj kota ogonem, sam napisałeś że moja opinia jest osobista(a i owszem) i bzdurna.
            Na zakończenie tego zacytuję słowa pewnej piosenki:
            "Komentarze swe żałosne schowaj w kieszeń i..."sam wiesz co :wink:

Komentarz

stanowczo twierdzisz że o gustach się nie dyskutuje, ja wyraziłem opinię o tym nieszczęsnym 370Z i mam chyba do tego prawo. Więc nie obracaj kota ogonem, sam napisałeś że moja opinia jest osobista(a i owszem) i bzdurna.
              Nie mówię tutaj o twoim guście... Nie podoba się ok... Tylko o tym do czego go bezpodstawnie porównałeś :wink: A to do gustu się ma ni jak :wink:

Komentarz

Ty bezpodstawnie napisałeś że moja opina jest bzdurna. I tak w koło Macieju

Komentarz

I tak w koło Macieju
                  W koło kyjgelu. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

A mi się podoba z czasem coraz bardziej przód przypomina mi troszkę głowę płaszczki. Taki agresywny.
                    A jak ktoś lubi to tu mała galeria.

Komentarz

Wreszcie mamy prawdziwe zdjęcia, na których wóz wygląda świetnie przód wygląda na dość długi, wnętrze przez otwarte drzwi też wygląda dobrze, poprostu z tymi pierwszymi fotkami ktoś przekombinował. Kyjgel wstydź się, że utworzyłeś ten temat z nienawiści do Nissana

Komentarz

Bleeee....patrząc na poprzednie zdjęcia, myślałem, że gorzej się nie da.....jednak się daaa....

Najsłabszym punktem tego wozu są jego światła, zarówno przednie jak i tylne....złoo...

Pozdrawiam

Komentarz

Mnie jakoś wciąż nie przekonuje. Tylne i przednie lampy to są chyba z tej samej formy odlewane Ogólnie nie ma tragedii ale spodziewałem się czegoś lepszego.

Komentarz

Kto powiedział ze nienawidzę Nissana Oj, gdybyś trochę dłużej tu urzędował to pamiętałbyś jak broniłem Skyline (vs. Supra)? Poza tym w Pulsarze Gti-r się zakochałem (sprawka Serwera) I nie uważam też że GT-R jest złym samochodem...A co do tych zdjęć. nie powiem, lepiej się prezentuje niż na tych które ja wrzuciłem, ale nadal mi nie podchodzi.

Komentarz

O ile jeszcze w poprzednich zdjęciach widziałem iskierkę nadziei, teraz już ją straciłem. Wygląda fatalnie.

Nissan spraprał sprawę, auto bedzie musiało wybitnie świetnie jezdzic, by to naprawic.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tył jak dla mnie trochę za bardzo ścięty. Ale poza tym auto prezentuje się świetnie, ma ładny agresywny przód.
                                Widzę w nim przyszłość :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X