Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nissan 370Z

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nissan 370Z

Oto zdjęcia następcy legendarnej już 350Z. Nigdy nie pałałem pozytywnym uczuciem do tego auta, ale to co wymyślili żółte ludziki to już porażka totalna. Z przodu "obwisła warga" a tył to parodia Porsche 911...Wnętrze natomiast nawiązuje do Hyundaia i30.

Re: Nissan 370Z

Dajże spokój...przed chwilką dosłownie oglądałem to na Netcarshow...

Był tak paskudny, że wzięli go do NFS'a, od razu.
    http://1.1.1.2/bmi/img2.netcarshow.com/ ... per_04.jpg
    http://1.1.1.3/bmi/img2.netcarshow.com/ ... per_05.jpg
    http://1.1.1.4/bmi/img2.netcarshow.com/ ... per_06.jpg
    http://1.1.1.5/bmi/img2.netcarshow.com/ ... per_07.jpg

Chyba teraz każdy się zgodzi, że 350Z to piękny samochód.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      Oto zdjęcia następcy legendarnej już 350Z.
      A ja przeczytałem coś takiego: 'Nissan zaprezentował nowe coupe, które nazywa się 370Z. Jednak nie jest to następca 350Z.'

Takie przerysowane 350Z, niestety na niekorzysc. Wyszło wręcz paskudnie, bioderka niby przypominają 911, ale to nawet nie jest zaletą
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Linki nie działają.
        @ Witek. Nie napisali to nie znaczy że nie jest.

Komentarz

Linki nie działają.
          @ Witek. Nie napisali to nie znaczy że nie jest.
          Ale to też nie znaczy, że jest
          Spierac sie nie bede
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

żółte ludziki
            Oni to robią podkoszulki :wink:

Komentarz

Ehhh...
              Oto zdjęcia następcy legendarnej już 350Z. Nigdy nie pałałem pozytywnym uczuciem do tego auta,
              Już na początku widać że twoja opinia będzie bardzo osobista i bzdurna...

Z przodu "obwisła warga"
              Nie wiem co tu jest "Obwisłego"... Ale niech będzie...

a tył to parodia Porsche 911...
              Hmmmm.... Kolega widział kiedykolwiek Porsche 911 ?

No jak w mordę strzelił to samo

Wnętrze natomiast nawiązuje do Hyundaia i30.
              Tutaj również widać brak znajomości tylko głupie pisanie...

Kurde... Znowu jak bym patrzał na dwa identyczne wnętrza

Coś jeszcze ?

Jak dla mnie samochód jest nie tyle ładny co interesujący, świeży... Osobiście mi się podoba... Widać że to następca 350Z i o to w tym chodzi, uroku nie stracił... Teraz nawet bardziej Sportowo wygląda...

Pozdrawiam

Komentarz

Na drugim zdjęciu wygląda nieźle i sam tył jest niezły. A przód, hmm, trzeba by "zglebić" Myślę, że coś nie tak z pierwszym ujęciem, bo strasznie go skróciło. Nie no widać, że ktoś spieprzył tę pierwszą fotkę.

Nadmuchane nadkola wyjazd :/ ale generalnie to widzę troszke podobieństwa do pierwszych Z-etek np. linia dachu... Czekam na to jak go zobaczę na żywo, albo na jakieś bardziej realistyczne zdjęcia.
                Ale sylwetka ogólnie jest fajniejsza pod jakiś kit, wide-body i do indywidualnego dopracowania.

Komentarz

Nowy Z34 najprawdopodobniej będzie zwał się 370Z i ma pojawić się w grudniu tego roku. Najmocniejszym motorem ma ponoć być V8 - VQ37HVR (znany np. z V36 Skyline Coupe), dysponujący mocą 340PS. Wersja z tym silnikiem będzie się wyróżniałą G-Nose’em a więc ma przywodzić na myśl S30. Masa pojazdu ma być 100kg mniejsza niż Z33. Głównym rywalem tego samochodu ma być Porsche Cayman S. Powinny być dwie opcje skrzyń biegów: jedna 6stopniowa automatyczna oraz druga 7stopniowa automatyczna z trybem manualnym. Pojazd ma posiadać 6 oraz 4 tłoczkowe hamulce Brembo. 18 calowe koła w standardzie oraz 19 calowe w wersji S i ST. O wnętrzu póki co nie wiadomo nic.
                  Cena ma wynosić 3.700.000-4.700.000 yenów dla wersji z V6 i ponad 5.000.000 yenów dla wersji „G-nose” V8.

Komentarz

SEXY! :mrgreen: chociaż nie wiem czy to nie jakaś VT-fantazja.
                    Cholercia, tylko, żeby nie było tak, że ta mocniejsza wersja będzie tylko na japoński rynek. 100kg mniej brzmi nieźle.

Komentarz

@Biesiadnik.
                      Czy bzdurna to już okaże się po słupkach sprzedaży :wink:
                      No...jeżeli będzie miało silnik V8 to rzeczywiście skopie tyłek Caymanowi
                      Co do wargi...zderzak, a raczej jamochłon do pożerania kotów z ulicy
                      Kolega nie widział nigdy Porsche 911
                      A jeżeli stwierdzisz że wnętrze jest udane to już opinię na temat twojego gustu znam
                      @Witek.
                      Widzisz, nawet sam kolega Biesiadnik napisał że to następca 350Z, więc musi tak byc :wink:

Komentarz

Sama bryłą bardzo przypomina poprzedniczkę. Ogólnie auto ma "charakterek" podoba mi się.

Komentarz

Kolega nie widział nigdy Porsche 911
                          No właśnie chyba ty nigdy nie widziałeś 911... Porównując tył 370Z i 911 dla mnie się ośmieszyłeś nic więcej...

A jeżeli stwierdzisz że wnętrze jest udane to już opinię na temat twojego gustu znam
                          Patrz lepiej na swój gust, o tym się nie dyskutuje tym bardziej nie wyśmiewa...

Komentarz

Cieszy mnie to że mogę cię rozśmieszyć O gustach się podobno nie dyskutuje. Podobno robi różnicę :wink: Ale o bezguściu? Czemu nie? Broniłbyś nawet kosiarkę do trawy ze znaczkiem Nissan :mrgreen:
                            BTW. Nie tylko ja napisałem o podobieństwach do 911, więc coś w tym jest

Komentarz

Na pierwszy rzut oka - nie podoba mi się, zresztą jak większość nowych aut...

Komentarz

Pracuję...
                              X