Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Vilu, Alfa Ci się już zj***a? :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
      @Thoorn - nie przypominaj mi, argumenty miałem wprost rewelacyjne ... Co ten watek jeszcze robi przyklejony to ja nie wiem, upokorzyć mnie chcecie czy jak ?
      To nie temat na kolejna, bezsensowna klotnie o wyzszosci ktorejs z platform. Powiedzialem STOP, by zakonczyc niepotrzebna dyskusje, zanim przemieni sie ona w klotnie i walke na noze. Link podalem po to, by pokazac, ze cos juz takiego sie dzialo na forum. Jesli chcecie, Czateria stoi otworem.

Tak jak powiedzial kolega: Konsole do gier, PC wielofunkcyjny. Kazde ma swoje plusy i minusy.

Koniec OT.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Vilu, Alfa Ci się już zj***a? :mrgreen:
        Alfa to jest lansowóz a ten 605 to roboczowóz którym bujam sie do szkoły i do pracy

Komentarz

Nie rozumiem czemu nie możesz robić tego Alfą
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Bo generalnie kanistrów paliwa do maszyn budowlanych w alfe nie załaduje. A po drugie Alfa to takie moje oczko w głowie i chce ją doprowadzić do stanu orginalnego w 100% a szkoda takiego auta na codzień

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
              Bo generalnie kanistrów paliwa do maszyn budowlanych w alfe nie załaduje. A po drugie Alfa to takie moje oczko w głowie i chce ją doprowadzić do stanu orginalnego w 100% a szkoda takiego auta na codzień
              +1
              Dla mnie Alfa to takie Ducati a Ducata kocham ponad życie.
              I LoveAprilia
              RASTA
              "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Mechanicy też kochają Alfe :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Grass
                  +1
                  Dlatego w sygnaturze masz 'I love Aprilia' :mrgreen:

EOT.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Po roku od kupna 3x3x3, 8 miesiącach po kupnie 5x5x5, tylko czekać na kuriera z tym:

Mam nadzieje, że się wyrobi na święta.
                    1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                      Zamieszczone przez Grass
                      +1
                      Dlatego w sygnaturze masz 'I love Aprilia' :mrgreen:

EOT.
                      Ducati to morzenie trudne do spełnienia ale Aprilia jest kosa i pewnie sobie ją kiedyś kupię. :mrgreen: Ducati=Bóg, Aprilia=kochanka. Tak mnie mniej więcej wygląda.
                      I LoveAprilia
                      RASTA
                      "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

126zł

Może w końcu ruszę tyłek na szkolne boisko

[edit] poza tym, jakiś czas temu: Sansa Clip i kierownica Microsoft Sidewinder
                        i tyle..

Komentarz

Ja przedwczoraj kupiłem:

dwa komplety jeden kosztował 18zł
                          +
                          zestaw linek teflonowych czyli 2 hamulcowe i 2 od przerzutek cena jednej linki 8.50zł
                          +
                          http://allegro.pl/item855114000_opony_k ... 1_3mm.html <<<mniej więcej takie i też tej firmy tylko moje mają rozmiar 2.35 przód i tył i wersja zwijana nie drutowana :wink: cena jednej 99zł jeszcze po negocjacji z szefową :wink:

Także mam swój prezent na Święta :wink: spóźniony ale jest. Z oponami akurat trafiłem z 10 bo najebało śniegu i jest ślisko. Jak jedzie się po asfalcie to słychać charakterystyczne klikanie

Komentarz

Peugeot 605 SRi 2,0 Cena 1800zł
                            Duże i wygodne auto... Ale woooooooooooooooooooooooooooooooolne Kumpel też ma 605 2.0 ( jeszcze na gazie ) Ale miejsca ma w ciul dużo A jak Twoje odczucia ?

Komentarz

Generalnie to jestem zaskoczony pozytywnie tym samochodem. Mój egz. też jest w gazie i spalanie jest na poziomie 12l prosty rachunek 12*2=24 tyle kosztuje mnie przejechanie 100km "Szejsetpiąteczką" Alfa 11*4,30=47,30. Pozatym auto jest naprawde wygodne i pojemne. Myślę że najlepiej go porównać do Merca W124 wygodny, przestronny kierowca nie czuje niepokoju że jak w coś przypierniczy to sie znajdzie w bagażniku. Naprawde samochód godny polecenia jednakże szukajcie czegoś mniej poobijanego i zniszczonego w środku

Komentarz

Generalnie to jestem zaskoczony pozytywnie tym samochodem. Mój egz. też jest w gazie i spalanie jest na poziomie 12l prosty rachunek 12*2=24 tyle kosztuje mnie przejechanie 100km "Szejsetpiąteczką" Alfa 11*4,30=47,30. Pozatym auto jest naprawde wygodne i pojemne. Myślę że najlepiej go porównać do Merca W124 wygodny, przestronny kierowca nie czuje niepokoju że jak w coś przypierniczy to sie znajdzie w bagażniku. Naprawde samochód godny polecenia jednakże szukajcie czegoś mniej poobijanego i zniszczonego w środku
                                Do W124? Tyś chyba z konia spadł.

Komentarz

Pracuję...
                                X