Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez szymoniec
    mpx to nie wszystko. niestety.
    Heh, no masz rację, w takim "kompakcie" brak miejsca na tą optykę tak ważną dla zdjęcia . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      Fak, 12mpx, to jest już coś
      Gratuluję bo na pewno jest świetny, a ile przyjemność kosztowała ?

Pozdrawiam
      550 zł, Media Markt Kalisz.

Szymoniec - wiem o tym Ale i tak jestem zadowolony
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No,racja.Wolałbym mieć 5 mpix i 10 opticala niż 5 opticala i 10 mpix.Aparat masz troche przesadzony,po co aż 12 mpx na 5 zoomu? Chyba że robisz bilboardy z robalami .Ja np. ostatnio zakupiłem cyfrową lustrzanke jak wolicie to hybryde,Fuji.Dokładnie Fujifilm FinePix S9600,najlepsza jakość bo Japońska zakupiłem do niego filtr UV hama,filtr makro,statyw i takie tam(jak na złość nie mam jeszcze pokrowca ),9.0 mpx,całego zoomu ma prawie 22x,opticala ma 11x.Oprócz tego jest nafaszerowany funkcjami,obsługuje format RAW,opcję Scrimming,Tryb makro i supermakro,stabilizator,to jeszcze nic w porównaniu z resztą funkcji .Fotki tego aparatu wstawie jeszcze.Pozatym w skrócie to zakupiłem jeszcze kilka rzeczy,opisze na dniach ale m.in.Pendrive Kingston 2 gb,Wiatrówka(wszystko jeszcze opisze),myszkę :mrgreen: ,kamerkę,Nokię 6230i,kartę grafiki,Ge Force 7300 GT,rower Magnum górski,TV LCD Sharp AQUOS 40'' Full HD,odtwarzacz MP4 icam,trochę ciuchów (nie bylejakich :mrgreen: )m.in. buty reebok (394 zł),koszula Cherokee (50 zł).Foty wszystkiego wstawie jak znajdę czas.To i tak nie wszystko.Cały czas coś kupuję :mrgreen: .Pozdro
        GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

12Mpix niepotrzebnie tylko powieksza plik (i miej potem cierpliwosc ogladajac zdjecia z plyty na stacjonarnym dvd - masakra). Od swieta przyda sie przy kadrowaniu i to jedyny plus przy kilku minusach. Ciekawe do jakich (juz teraz absurdalnych) wielkosci dojda producenci
          Ten poscig za megapixelami, gdyby przeniesc na samochody, to (analogicznie do tego kodaka) autka miejskie ocniano by po rozmiarze ogumienia i to gdzies w okolicach 225-255, bez refleksji, ze silnik (w aparacie obiektyw) nie poterzbujej takiego "ubezpiecznia". To porownanie wcale nie jest przesadzone.

Oby ci robil ladne foty, bo ostatecznie to jest najwazniejsze
          Dam piwo ze lepsze zdjecia bedzie robil jak zmniejszysz rozmiar zdjecia 3Mpix do odbitki A4 ci wystarczy..

A dla moderatora na odczepke moj nowy zakup - pulsometr
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
            Ja np. ostatnio zakupiłem cyfrową lustrzanke jak wolicie to hybryde,Fuji.Dokładnie Fujifilm FinePix S9600,najlepsza jakość bo Japońska zakupiłem do niego filtr UV hama,filtr makro,statyw i takie tam(jak na złość nie mam jeszcze pokrowca ),9.0 mpx,całego zoomu ma prawie 22x,opticala ma 11x.Oprócz tego jest nafaszerowany funkcjami,obsługuje format RAW,opcję Scrimming,Tryb makro i supermakro,stabilizator,to jeszcze nic w porównaniu z resztą funkcji .Fotki tego aparatu wstawie jeszcze.Pozatym w skrócie to zakupiłem jeszcze kilka rzeczy,opisze na dniach ale m.in.Pendrive Kingston 2 gb,Wiatrówka(wszystko jeszcze opisze),myszkę :mrgreen: ,kamerkę,Nokię 6230i,kartę grafiki,Ge Force 7300 GT,rower Magnum górski,TV LCD Sharp AQUOS 40'' Full HD,odtwarzacz MP4 icam,trochę ciuchów (nie bylejakich :mrgreen: )m.in. buty reebok (394 zł),koszula Cherokee (50 zł).Foty wszystkiego wstawie jak znajdę czas.To i tak nie wszystko.Cały czas coś kupuję :mrgreen: .Pozdro
            Człowieku, szalejesz, niedługo się dowiemy, że kupiłeś sobie jezioro na Mazurach :wink:
            Zamieszczone przez Kauris
            12Mpix niepotrzebnie tylko powieksza plik (i miej potem cierpliwosc ogladajac zdjecia z plyty na stacjonarnym dvd - masakra). Od swieta przyda sie przy kadrowaniu i to jedyny plus przy kilku minusach. Ciekawe do jakich (juz teraz absurdalnych) wielkosci dojda producenci
            No dokładnie, przecież 4,5,6 mpx też wystarczy, żeby zrobić ładne i ostre zdjęcie, które nawet można trochę powiększyć (ale nie jakoś bardzo) :wink:
            Zamieszczone przez Kauris
            Ten poscig za megapixelami, gdyby przeniesc na samochody, to (analogicznie do tego kodaka) autka miejskie ocniano by po rozmiarze ogumienia i to gdzies w okolicach 225-255, bez refleksji, ze silnik (w aparacie obiektyw) nie poterzbujej takiego "ubezpiecznia". To porownanie wcale nie jest przesadzone.
            Kurczę, ale nam się tutaj inteligentnie zrobiło, ale Kauris masz rację,

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Kurczę, ale nam się tutaj inteligentnie zrobiło, ale Kauris masz rację,
              To "inteligentnie" to zwykla potoczna forumowa mowa.Mozesz sie spodziewac duzo wiecej Lukas :wink: .

Zamieszczone przez Lukas
              Człowieku, szalejesz, niedługo się dowiemy, że kupiłeś sobie jezioro na Mazurach
              Eee tam...Z pustego i Salomon nie naleje :wink: .Poprostu idę za epoką A fotki zrobie jutro wszystkiego bo dzis mi sie nie chce i mam pelna karte
              A Kauris,sprobujmy twoją mmpixelowo-samochodową teorię przerzucic na ludzi :mrgreen: ,oceniano by ich po wielkości narządów a nie po charakterze i uczuciowości,dalej nie mowie, Moze teraz przerzucimy na bron?Wiecie nawet ciekawy pomysl mi przyszedl do glowy,to ciekawa zabawa,moznaby zrobic temat.No wiecie,zamiana jakiejs teorii na inne przyklady czy cos takiego. :mrgreen:

Komentarz

wszyscy kupujmy nowe aparaty

można sobie poczytać:
                http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=429
                narancs alternativa

Komentarz

A ja niedawno zakupiłem Nokie E51 w playu za zete musze przyznac ,że fonik fajny.
                  http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkow ... 1/nokiae51

Komentarz

Miałęm dać fotki wszystkich kupionych rzeczy w tym miesiącu a raczej w maju A jak już mowa o aparatach to proszę,Fujifilm FinePix S9600
                    którego darzę taką niedużą sympatią :wink: .9.0 mpix,11-krotny zoom w zakresie ogniskowych 28-300 mm,Autofokus,stabilizator,manual fokus,filtry chrome i czarno bialy,trimming,obsługa dwóch rodzajów kart,ruchomy ekran,technologia CCD i baardzo duzo funkcji i gadzetow m.in.blokada ekspozycji czy zmiana sposobu pomiaru światła.

Kupiłem też przeciętny telefonik,Nokia 6230i :

aparat 1.3mpix,radio FM,odtwarzacz mp3,karta pamięci,organizator,internet,bluetooth,irda,umts,e dge itp.

Komentarz

• Re: Najnowsze zakupy

Siema. to zrób fotkę telefonem tego aparatu Twojego nowego to się przyjrzę lepiej bo fajny.

Komentarz

Wyswietlaja sie wam te fotki?Te wyżej trzy, bo mi nie A fotki potem wstawie bo musze naladowac telefon a ladowarka mi cos nie chce laczyc (podroba),wieczor moze fotki beda.A co,interesuje Cię zakup?

Komentarz

Fotki się wyświetlają, ale bez OT prosze.

Moderator Serwer

Komentarz

znalazłem dziś w kupie gruzu i innych śmieci
                            narancs alternativa

Komentarz

Empik - Poznań Plaza, 34,95zł

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec

znalazłem dziś w kupie gruzu i innych śmieci
                                Mam komplet starych katowickich, tóre kiedyś z dumą nosiła bordowa Syrena 105

Komentarz

Pracuję...
                                X