Buty z Croppa, brązowe zamszowe dość wysokie.
1 prosty drelich na po domu i w okół
spodnie z reserved, szare materiałowe
koszulka ze scooby doo
koszulka z logiem whiskey Jack Daniels
Łosz ku. Aż się piciem oblałem oglądając Homefronta ładna rzeź. W tym miesiącu kupiłem sobie futerał na telefon bo się za bardzo kurzył a no i lody Koral.
Nie czepiaj się patrząc na oznaczenie.Tak naprawdę ponad 90% grających w ten bubel to tzw: "neokid'y" Zresztą produkt kierowany jest właśnie w stronę tej grupy wiekowej...
Powiedział co wiedział, równie dobrze PS3 na którym grasz może należeć do twojego dziecka (jeżeli je masz) a sądząc po polewaniu z mojego wieku to raczej nie :wink:
Zamieszczone przez TERMINATOR
Nie czepiaj się patrząc na oznaczenie.Tak naprawdę ponad 90% grających w ten bubel to tzw: "neokid'y" Zresztą produkt kierowany jest właśnie w stronę tej grupy wiekowej...
MW3 bublem dla neokidów? Czyli jestem dzieckiem neo, w życiu bym się nie domyślił! Nie mam zamiaru dalej komentować tego postu...smutne...
Tak naprawdę to w tym wypadku poprę Patrasa. To, że ktoś ma mniej lat niż podaje PEGI to jego sprawa. Ja też grałem w Mortal Kombat mając zaledwie 9, 10, 11 i 12 lat a na każdej było krwiste oznaczenie PEGI 18.
Ale fakt w CoD gra sporo neokidów, grałem u kumpla, który miał head-seta ciągle jakiś dziesięciolatek mówił ,,no kurcze (wersja łagodniejsza) czemu mnie zabiłeś'' lub padały teksty ,,ty jeżozwierzu (wersja łagodniejsza)''.
Wracając do tematu, zamówiłem wczoraj przedpremierową AC III, zobaczę czy warto było czekać na sieczkę gdzie wlatujemy do domu przez otwarte okno a wylatujemy drugą stroną przez zamknięte :-)
Ja tam głównie dla singla kupiłem. Też swojego czasu grałem w AC ale po przejściu dwójki stwierdziłem że nie ma sensu płacić jeszcze raz za właściwie ten sam tytuł tylko o nowej nazwie.
@Patras - nie zrażaj się bo tamten post nie był kierowany do twojej osoby.Wiem, że tak to wygląda :wink: Ale taka jest prawda, że zdecydowana większość graczy stanowi młodzież i bardzo często dzieci w wieku 10+ Sam jeszcze zaliczam się do "gówniarzerii" :mrgreen: Lecz w BF'ie gracze poniżej 18 roku życia to taka mniejszość narodowa wśród wszystkich użytkowników.Najczęściej spotykany przedział to 25-35 lat,ale znam takich co mają 50 Weterani jeszcze z czasów BF2.
Co do zakupów:
New Balance ML574WKN - 285 zł z przesyłką kurierską.Buty bardzo wygodne i lekkie.Podeszwa jest z odpowiednio gęstej pianki i posiada system "Encap" amortyzujący każdy krok.Z tego co słyszałem wygodą dorównują butom Nike Airmax.Świetne na cały rok, no i Made in USA,a nie jak poprzednie Nike'i z Vietnamu Jestem bardzo zadowolony z zakupu
Komentarz