Re: Najnowsze zakupy
Nie lepiej było kupić Cruciala M4 w cyferkach wypada niby gorzej ale w praktyce jest dużo szybszy od dysków z kontrolerami sandforce. Ja przy zmianie kompa najdłużej myślałem nad dyskiem ssd, widać większość ludzi łapie się na te fajne cyferki z transferami które są robione w testach syntetycznych, a w praktyce jest totalnie na odwrót. Zresztą sam dałeś linka do testów długodystansowych gdzie kontrolery SF dostają mocnej zadyszki.
Inna sprawa jest taka że przesiadka na jakikolwiek dysk ssd jest przepaścią jak porównamy to z dyskiem HDD
Co do zasadności zakupu ssd, też poddawałem wątpliwości zakup ssd, ale teraz stwierdzam że praca na kilku dużych plikach, oraz uruchamianiu kilku aplikacji naraz, to poezja, a talerzyki nadają się co najwyżej na magazyn.
Zamieszczone przez cichy45
Inna sprawa jest taka że przesiadka na jakikolwiek dysk ssd jest przepaścią jak porównamy to z dyskiem HDD
Co do zasadności zakupu ssd, też poddawałem wątpliwości zakup ssd, ale teraz stwierdzam że praca na kilku dużych plikach, oraz uruchamianiu kilku aplikacji naraz, to poezja, a talerzyki nadają się co najwyżej na magazyn.
Komentarz