Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Ja to nie ogarniam

Komentarz

Jak dla mnie to po prostu sen.. specem nie jestem, ale ostatnio miałem bardzo realistyczny sen. Śniło mi się, że zdiagnozowali mi raka (za dużo House'a przed snem :mrgreen: ) i został mi rok życia. Naprawdę w to uwierzyłem, kompletnie się zdołowałem... ale jakoś żyłem dalej i w gazecie przeczytałem, że mój tata został rekordzistą świata w biegu na 100 metrów (tia, za dużo Bolta ). Potem, kiedy się obudziłem i zobaczyłem, że leżę w łóżku odetchnąłem z wielką ulgą... kamień spadł mi z serca. Naprawdę myślałem, że świat mi sie zawalił..
      Ale to tak na marginesie w sumie, bo to nie do końca kontrowersyjny temat
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Jak dla mnie to po prostu sen.. specem nie jestem, ale ostatnio miałem bardzo realistyczny sen. Śniło mi się, że zdiagnozowali mi raka (za dużo House'a przed snem :mrgreen: ) i został mi rok życia. Naprawdę w to uwierzyłem, kompletnie się zdołowałem... ale jakoś żyłem dalej i w gazecie przeczytałem, że mój tata został rekordzistą świata w biegu na 100 metrów (tia, za dużo Bolta ). Potem, kiedy się obudziłem i zobaczyłem, że leżę w łóżku odetchnąłem z wielką ulgą... kamień spadł mi z serca. Naprawdę myślałem, że świat mi sie zawalił..
        Ale to tak na marginesie w sumie, bo to nie do końca kontrowersyjny temat
        Też tak czasem mam, OOBE to wg. mnie bzdura.
        1+1=10

Komentarz

Ja mam często coś takiego, że nie budzę się do końca. Mózg już nie śpi, ale ciało tak. Słyszę, czuję, ale nie mogę poruszyć niczym ani otworzyć oczu. Dopiero przy full wdechu jak całymi siłami się zepnę i ruszę palcem to ciało wstaje i jest git. Raczej nie jest to sen, bo dzieje się to zbyt często. Nie wierzę w jakieś OOBE czy cuś, możliwe, że mam spowolnione budzenie albo inna cholera.

Komentarz

Nie no po prostu na śmiech mnie bierze, kiedy się o czymś napisze i zaraz znajduje się ktoś kto akurat ( o patrz ! ) miał takie coś... Ehh... Nie chcę nikogo posądzać o kłamstwo czy zmyślanie... Ale widać kiedy ktoś poczytał na necie i zmyśla a kiedy pisze prawdziwe przeżycia...

Komentarz

Ok, teraz bardziej pojarany temat :mrgreen: ...
              Np, czy idąc po chodniku staracie się nie nadepnąć na łączenia między płytami?
              Albo idziecie do drugiego pokoju po coś, przychodzicie i zapominacie po co przyszliście?
              A w łóżku przebudzacie się, ale nie otwieracie oczy i nie wiecie na której stronie leżycie? Parę razy zdarzyło mi się że chcę wstać a tu Zonk!...łeb uderzyła w ścianę. Lub jecie coś i oglądacie tv, chcecie zrobić kęs i orientujecie się że już wszystko zjedliście, a byliście pewni że jeszcze trochę zostało i czujecie niedosyt, chociażby miałaby to być ostatnia kostka czekolady. Wydaje się to nienormalne, ale wszyscy mamy dziwne akcje a wstyd nam głośno mówić o tym

Komentarz

To z tymi płytkami to się nazywa nerwica natręctw, albo coś podobnego. Czasami właśnie tak chodzę, albo nie wiem na której stronie w łóżku leżę(raz miałem głową tam gdzie nogi :mrgreen: a raz spadłem )

Komentarz

Z tym chodnikiem mam podobnie :wink: Oprócz tego najgorsze jest to gdy rozmawiasz z kimś i ktoś zapomniał(np. nazwiska), próbujesz sobie to przypomnieć i akurat teraz zapomniałeś jak to było, a cały czas dokładnie o tym pamiętałeś

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Śniło mi się, że zdiagnozowali mi raka
                    Witek :mrgreen: Telepatia? :mrgreen:

Miałem ostatnio jakieś dwa razy takie sny, o jakich ktoś wcześniej pisał. Wiesz, że jest to sen, a mimo to nie możesz się obudzić. I zaczynasz powoli wierzyć, że sen to nie jest.

O dziwo zawsze, jak mam taki sen, to jest on o czymś negatywnym (choćby wspomniany przez Witka rak, który mi się śnił raz). Nigdy nie jest to sen pozytywny.

Z pozytywnych snów budzę się w najważniejszym momencie, lub jestem budzony :mrgreen:

Komentarz

Co do postu kyjgela... zawsze jak siedzę na górze, w swoim pokoju, przy komputerze i musze isc po coś na dół, to zazwyczaj schodze na dół i odruchowo wchodzę do łazienki i wracam na górę bez tej rzeczy po którą przyszedłem.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Osobiście często mam tak że budzę się w nocy, siadam na brzegu łóżka i tak siedzę patrząc się w jeden punkt... Może to trwać nawet godzinę... :mrgreen: Kiedyś podobno wstałem, usiadłem na brzegu łóżka... Wziąłem kołdrę, nakryłem się nią i tak zasnąłem na siedząco... :mrgreen: Albo za każdym razem jak idę do kuchni zaglądam do lodówki mimo że nic z niej nie chce... :mrgreen: Jeszcze położę gdzieś jakąś rzecz, a za 5 min nie pamiętam gdzie ją dałem i zaczyna się szukanie... :mrgreen: Z tymi płytkami na chodniku to nie mam problemu... Ale najgorsze co czasem mam, to kiedy wstaje w nocy i idę do WC, a nie chce mi się deski podnosić... :mrgreen: Nie raz lałem już do wanny czy umywalki... :mrgreen: Schylać się nie trzeba... :mrgreen: Ale bez śmiechów mi tu ! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          Osobiście często mam tak że budzę się w nocy, siadam na brzegu łóżka i tak siedzę patrząc się w jeden punkt... Może to trwać nawet godzinę... :mrgreen: Kiedyś podobno wstałem, usiadłem na brzegu łóżka... Wziąłem kołdrę, nakryłem się nią i tak zasnąłem na siedząco... :mrgreen: Albo za każdym razem jak idę do kuchni zaglądam do lodówki mimo że nic z niej nie chce... :mrgreen: Jeszcze położę gdzieś jakąś rzecz, a za 5 min nie pamiętam gdzie ją dałem i zaczyna się szukanie... :mrgreen: Z tymi płytkami na chodniku to nie mam problemu... Ale najgorsze co czasem mam, to kiedy wstaje w nocy i idę do WC, a nie chce mi się deski podnosić... :mrgreen: Nie raz lałem już do wanny czy umywalki... :mrgreen: Schylać się nie trzeba... :mrgreen: Ale bez śmiechów mi tu ! :mrgreen:
                          Biesiad, nie da się bez śmiechu :mrgreen: Z tym WC to mnie dobiłeś :mrgreen:

Komentarz

Już wam nic nie napisze !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Ty no ale z tym laniem do wanny to przegłeś :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Ty no ale z tym laniem do wanny to przegłeś :mrgreen:
                                Zawsze dokładnie spłukuje... :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X