Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szkolna ława

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Szkolna ława

Rozumiem że też miałeś o matematykach.Ja miałem stresa jak zostało mi 20 minut i jescze opisu nie napisałem i nie zakodowałem
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

średnia wiekowa tego forum gwałtownie zmalała.

Komentarz

Dla mnie też był łatwy, liczę na co najmniej 38 pkt.
        narancs alternativa

Komentarz

Ja jak się nie wyłożyłem na pracach pisemnych z polskiego to będę miał 39/40
          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Kto z Was pisał teraz egzaminy gimnazjalne?

Komentarz

Ja
              Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

No i jak?

Komentarz

Nie przeszkadzajcie sobie ...

Komentarz

Do przeżycia.
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

podobno human trudnawy.

Komentarz

Ja widziałem wszystkie trzy i moim zdaniem najtrudniejszy był matematyczno-przyrodniczy. Mi humanistyczny podszedł do gustu, bo dużo historii było, a mało o polskim :mrgreen: .

Komentarz

A tam, z tego co patrzałem human nieco trudniejszy niż zwykle, ale jak zawsze łatwy.. wszyscy tak płaczą o tę historię, a tam takie rzeczy były, które no każdy Polak powinien wiedzieć myślę.
                          Mat-przyr łatwiejszy niż rok temu chyba, bez przygotowania teraz bym na jakieś 45 pkt zrobił może.
                          Angielskiego nie patrzałem, ale rok temu był dość banalny, no i nadal się nie liczy.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

U mnie dwa lata temu najgorszy był matematyczno-przyrodniczy. Było sporo chemii, ta część poszła mi wtedy najgorzej ze wszystkich. Humanistyczny był dość prosty, wystarczyło spokojnie i uważnie czytać polecenia, z których można było wychwycić niektóre informacje. Z resztą wydaje mi się, że jest tak przy większości egzaminów humanistycznych. Miałem z niego bodajże 36 punktów, ponadto ponoć komisji bardzo spodobała się moja rozprawka, takie dostałem info przed częścią matematyczną. Część językowa to była bułka z masłem, momentami czułem się jakbym rozwiązywał jakiś banalny zestaw zamkniętych pytań na lekcji niemieckiego. Zdobyłem 40 punktów, bo wyłożyłem się nieco na zadaniach otwartych, niemieckiego nie mam tak opanowanego, jak angielskiego.

Egzamin szóstoklasisty ledwo co pamiętam.

Komentarz

Ja jak pisałem egzamin gimnazjalny to tylko z ścisłych bo z humana miałem 50 za to że w konkursie z histy w etapie wojewódzkim miałem 4 miejsce a pierwszych 15 z województwa nie musiało pisać humana

Już w listopadzie matura i egzamin zawodowy próbny.
                              GT jest bogiem
                              Escudo nałogiem
                              Tunning zabawą a
                              S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Powodzenia więc :wink: . Ja w tym roku celuję w laureata z historii, żeby nie pisać tez z humanistycznego :wink: . Natomiast w tamtym roku zabrakło mi punkta, aby zakwalifikować się do wojewódzkiego . Byłem zaraz za tymi, co się zakwalifikowali.

Komentarz

Pracuję...
                                X