Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szkolna ława

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Szkolna Å‚awa

Zamieszczone przez Overseer
    moim zdaniem też zależy jakim się jest. Taki napalony, egoistyczny drań niech się w ogóle za przyzwoite dziewczyny nie bierze, bo skrzywdzi i porzuci.
    Trzeba być wypośrodkowanym wtedy jest OK
    Tylko że wiele dziewczyn(o wiele za dużo) woli takich niż porządnych. Smutne ale prawdziwe.

Komentarz

U mnie w szkole (przynajmniej w klasie) są "normalne" dziewczyny. Nie wiem, jak w innych częściach Polski.

Komentarz

Zależy jaka dziewczyna, jeśli zasługuje na dobre traktowanie to tak jest traktowana, jak jest tępą pustą tapeciarą to niech nie liczy na uczucia...
        Dziewczyny lubią popisywaczy, macho... Z wiekiem im to mija... Ale niestety często za późno :wink:
        Dla tego osobiście gustuję w trochę starszych dziewczynach :wink: ( bez przesady, 22lata max :wink: )
        Co do waszej uczuciowości i szlachetności w stosunku do dziewczyn... To do pewnego czasu :wink: ( nie życzę wam tego ale tak niestety jest )... Obyście się nigdy nie przekonali jakie z nich potrafią być suki... Kobietę pierw trzeba dobrze poznać :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Co do waszej uczuciowości i szlachetności w stosunku do dziewczyn... To do pewnego czasu :wink: ( nie życzę wam tego ale tak niestety jest )... Obyście się nigdy nie przekonali jakie z nich potrafią być suki... Kobietę pierw trzeba dobrze poznać :wink:
          Tak, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego nie mówię, że trzeba być ślepym dupkiem, który od razu robi z siebie takiego.. "miękkiego". Po prostu bez przesady. Można się kierować zasadą "jak dziewczyna tobie, tak ty jej".

Ale nie jest to miejsce na tą rozmowę, więc nie zaśmiecajmy tematu, albo się przenieśmy do "Czaterii".

Komentarz

Ale i tak cwaniaki górą, ale to działa tylko na tempe.....(czyli u mnie w budzie większośc), oczywiście zdarzają się wyjątki, ja normalnych dziewczyn znam AŻ dwie, taka smutna rzeczywistość.
            U mnie w klasie jest prawdziwy MAXIKAZ, debil wywracając się, myśli że działa to na dziewczyny........a potem mówią do innych że takiego debila nie widziały I ten pakerek wogóle jest takim idiotą........że szkoda gadać. Jakbym wam opisał jego sposoby na "podryw" to byście mnie wyśmiali :mrgreen:
            TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Hmm.. ja powiem tak u mnie w gimnazjum w klasie były 24 dziewczyny i 6 chłopaków łącznie ze mną z dziewczyn to takich normalnych było może z 10 a reszta szkoda gadać tak samo a chłopacy to powiem tak był jeden kozak ja sie też nie biję często tylko jak ktoś pierwszy zacznie jak to sie mówi "na kozaka znajdzie się większy kozak"
              GT jest bogiem
              Escudo nałogiem
              Tunning zabawÄ… a
              S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

Zamieszczone przez Pietra$
                24 dziewczyny

Zazdroszcze ,u mnie jest 9 dziewczyn i 10 chłopaków

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                  24 dziewczyny

Zazdroszczę. U mnie jest jedna dziewczyna w całej szkole.

Komentarz

Zamieszczone przez Kielun
                    Zamieszczone przez Quattro
                    24 dziewczyny

Zazdroszczę. U mnie jest jedna dziewczyna w całej szkole.

Komentarz

mi siÄ™ najbardziej podobajÄ… dziewczyny o 2 lata starsze
                      i tyle..

Komentarz

Cóż.. każdy ma inny gust. Ja na przykład to bardziej rówieśniczki.

Komentarz

Może Duffy jesteś bardziej dojrzały od koleżanek z klasy

Ja też wolę rówieśniczki, bo teraz im się "coś" zaczyna dziać

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                            bo teraz im się "coś" zaczyna dziać
                            Tylko dlatego?

Komentarz

przecież dałem >>> na końcu, więc chyba nie tylko dlatego :wink:

Lubię je za to jakie są, ale fajnie, że coś się rusza w temacie

Komentarz

Nie masz o czym myśłeć :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X