moim zdaniem też zależy jakim się jest. Taki napalony, egoistyczny drań niech się w ogóle za przyzwoite dziewczyny nie bierze, bo skrzywdzi i porzuci.
Trzeba być wypośrodkowanym wtedy jest OK
Tylko że wiele dziewczyn(o wiele za dużo) woli takich niż porządnych. Smutne ale prawdziwe.
Zależy jaka dziewczyna, jeśli zasługuje na dobre traktowanie to tak jest traktowana, jak jest tępą pustą tapeciarą to niech nie liczy na uczucia...
Dziewczyny lubią popisywaczy, macho... Z wiekiem im to mija... Ale niestety często za późno :wink:
Dla tego osobiście gustuję w trochę starszych dziewczynach :wink: ( bez przesady, 22lata max :wink: )
Co do waszej uczuciowości i szlachetności w stosunku do dziewczyn... To do pewnego czasu :wink: ( nie życzę wam tego ale tak niestety jest )... Obyście się nigdy nie przekonali jakie z nich potrafią być suki... Kobietę pierw trzeba dobrze poznać :wink:
Co do waszej uczuciowości i szlachetności w stosunku do dziewczyn... To do pewnego czasu :wink: ( nie życzę wam tego ale tak niestety jest )... Obyście się nigdy nie przekonali jakie z nich potrafią być suki... Kobietę pierw trzeba dobrze poznać :wink:
Tak, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego nie mówię, że trzeba być ślepym dupkiem, który od razu robi z siebie takiego.. "miękkiego". Po prostu bez przesady. Można się kierować zasadą "jak dziewczyna tobie, tak ty jej".
Ale nie jest to miejsce na tą rozmowę, więc nie zaśmiecajmy tematu, albo się przenieśmy do "Czaterii".
Ale i tak cwaniaki górą, ale to działa tylko na tempe.....(czyli u mnie w budzie większośc), oczywiście zdarzają się wyjątki, ja normalnych dziewczyn znam AŻ dwie, taka smutna rzeczywistość.
U mnie w klasie jest prawdziwy MAXIKAZ, debil wywracając się, myśli że działa to na dziewczyny........a potem mówią do innych że takiego debila nie widziały I ten pakerek wogóle jest takim idiotą........że szkoda gadać. Jakbym wam opisał jego sposoby na "podryw" to byście mnie wyśmiali :mrgreen:
Hmm.. ja powiem tak u mnie w gimnazjum w klasie były 24 dziewczyny i 6 chłopaków łącznie ze mną z dziewczyn to takich normalnych było może z 10 a reszta szkoda gadać tak samo a chłopacy to powiem tak był jeden kozak ja sie też nie biję często tylko jak ktoś pierwszy zacznie jak to sie mówi "na kozaka znajdzie się większy kozak"
GT jest bogiem
Escudo nałogiem
Tunning zabawÄ… a
S Licence PODSTAWÄ„ !
Komentarz