Trudno. Na forach PC wszyscy by byli przeciwko Wam
dot. PC maniaków: "Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened."
tłumaczenie:
"Czasami ludzie potkną się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało."
Zresztą Kamil... Powiedz sam. Na forum o grze na PS i gdzie chyba gdyby tak w skali od 1 - 10 patrzeć 9 to konsolowcy spodziewałeś się miłych słów pod adresem komputera? Od dawna wiadomo, że te "dwie grupy społeczne" (lol ) nie mają zbyt miłych kontaktów ze sobą... Kupiłeś komputer no dobrze, ale MY jako typowi konsolowcy wiesz co byśmy wybrali. Tak zawsze będzie, tu Ci powiedzą, że głupio zrobiłeś wybierając PC, a na forum o komputerach powiedzą dokładnie to samo na temat PS3(gdybyś kupił konsolę zamiast pudła). Taka sprzeczka była przewidywalna ale, że robił się OT w temacie o N-G to przeniosłem to tutaj. Nikt Ci iść nie każe, po prostu w temacie konsola vs pc każdy źle odbiera to, że ktoś jest za PC.
Kamil ja podejrzewam ze wolisz kompa bo nie miales stycznosci nawet z PS2(chodzi mi o to ze nie miales na wlasnosc). Gdybys pogral w te najwieksze hity na PS2 zpbaczylbys co to jest ze sie tak wyraze magia konsol. Chociaz PSX tez juz ma ja w sobie Nie wiem jak ja dostalem PSX'a jak mialem 6 lat to pierwsze dwa dni poprostu mnie nie bylo Znaczy bylem w wirtualnym swiece
Ja popieram kamila, grałem w wiele gier na ps2 i psx ... Ale nie wszystkie są grywalne. Na piecu brakuje mi tylko GT4, Fify Street i Tekken 5 (jest 3 i to po internecie). Mój kolega kiedyś uwielbiał ps2, ale po kupnie komputera woli kompa i na niego kupuje gry.
Ekhm... Twierdzisz że linux to "guwno" ?
Po twojej wypowiedzi od razu widać, że nie masz nawet najmniejszego pojęciach o linuxach.
Po drugie to jak możesz oceniać systemy linux, jak miałeś tylko jedną dystrybucję, którą i tak się nie umiałeś posługiwać.
Po trzecie, nie załamuj się dobrze, że kupiłeś kompa, to jeszcze nie koniec świata, ciesz się nim, a nie neguj po fakcie czy jest fajny czy nie, bo wychodząc z takiej koncepcji to będziesz się nie potrzebnie wnerwiał, wiem, bo miałem podobnie jak kupiłem kamerę
PSX ci sie znudzil??!! Ja teraz jeszcze chetnie sobie pogrywam na szaraku.
Jest tyle znakomitych tytulow na PSX i PS2 ze chyba by mi zycia zabraklo jakbym mial zamiar je wszytkie przejsc. Ja od od zawsze gralem na konsolach i tak jak mowilem na komunie wybralem PS2 zamiast kompa. Wtedy jeszcze kosztowala prawie 2000zl I moge powiedziec ze jestem konsolowcem czystej krwi
Jeszcze sie wypowiem w sprawie gier na PS i kompa oraz nt. strzelanek na konsole.
Świetnym przykładem jest Call of Duty. Bodajże najnowsza część wyszła tylko na konsole. To potwierdza, że da sie grać w strzelanki na konsoli z powodzeniem. Wymaga to po prostu przyzwyczajenia. Sam jeszcze nie mam żadnej tego typu gry na PS2 i kiedy grałem u kumpla w CoD wogóle nie mogłem sobie poradzić, ale mimo to zamierzam sobie sprawić tego typu grę...
Przyzwyczaje sie do celowania gałkami i bede wymiatał ;]
No wlasnie na konsole juz wychodzi kolejne Call of Duty a na kompa jeszcze nawet trojka nie wyszla. A grales w God Of War, Metal Gear 2,3 , Enthusie(polubilem ta gre ) i inne hity?? Nie no moze z Enthusia przesadzilem to nie byl taki hit ale fajna gierka
WRC Rally Evolved.I to fajna gra. U kumpla Czasami Tekken 4, NFSU2, Midnight Club 3, jakaś strzelanka (nie pamiętam jaka). Także w GT4, ale rzadko.
To zagraj jeszcze w Metal Gear Solid, jakąś przygodówke (polecam Ratchet & Clank), jakąś wyścigową (GT, Burnout), Tekkena znasz, coś a'la Fifa, tylko nie 5 minut, ale min. godzine. Potem zbierz informacje na temat jakości gier, sposobu ich uruchamiania, obsługi pada, pracy konsoli, własnego samopoczucia przed i po grze. Podsumuj, porównaj z PC i daj znać co wyszło.
Komentarz