Wiem że do tej pory GTA wychodziło najpierw na konsole, ale teraz ponoć sam ROCKSTAR powiedział, że planuje wydanie nowego GTA na PC jako 1. P;ozatym słyszałem (nie wiem czy to prawda) że najnowsze GTA może nie wyjśc na PS3, tylko na PS2 i PC.
Na oficjalnej stronie Rockstar Games napisane było że GTA 4 w ogóle nie wyjdzie na PC, ale po paru dniach ta informacja zniknęła z ich strony, więc może wyjdzie na PC. Jeśli w ogóle wyjdzie na kompa to pare miesięcy po PS3. Szaleństwem byłoby nie wydawać GTA 4 na PS3 przecież ta gra jest robiona właśnie na PS3 a nie na stare PS2. Przecież ta gra będzie siłą napędową sprzdaży PS3.
Serwer szkoda ze mnie jeszcze wtedy na forum nie bylo. Ja tez jestem za Toyota Supra Najlepszy wozik A powracajac do tematu, Kamil kompy to badziewie do grania!!! Sam mialem zamiar wymiany bebechow w swoim jeszcze przed kupnem PS3. Ale byla to tylko jedno dniowa zachcianka Ja poprostu nie nawidze grac na PC i nie wiem co masz do FPS'ow na konsole. Padem gra sie swietnie wystarczy tylko ustawic odpowiednia szybkosc analogow i wymiatasz. Nawet na komunie nie chcialem PC, wolalem PS2 Dopiero 2 lata temu rodzice kupili mi kompa i wtedy byl bardzo dobry, a teraz Test Drive Unlimited na najmniejszych wymaganiach mi tak zarywa ze sie grac nie da. Po dwoch latach juz mi nie chodza najnowsze gry wogole. To daje do myslenia. A GTA IV napewno wyjdzie i na kompa i na PS3. To PS2 mnie rozbilo. Jak gra o takiej grafice i mozliwosciach moglaby sie ukazac na konsole starej generacji. W tym wypadku nie roznila by sie wiele od San Andreas. Ale tak to jest poprostu jestes Pecetowcem, a oni zawsze sie kłóca z konsolowcami
A co do GTA to ty człowieku co myślisz o niej na PS2? Chyba logiczne że miałaby uciętą grafę
Każdy ma swój gust i swoje zdanie, więc już nie będe wymieniał się poglądami co jest lepsze. Jednak jak Spoon mi gada, że mnie nieźle p*******liło zeby tyle na kompa dawać to treochę mnie to w****iło. Równie dobrze JA mogę powiedzieć po c**j dajesz tyle kasy na PS3.
Spoon zaczął. Kto powiedział "ludzi chyba nieźle jebło żeby tyle kasy na kompa wydawać"?
Pozatym niedługo rodzice kupują kamerę i chciałbym się zając obróbka wideo - do tego jest potrzebny mocny komp. Na starym za wiele bym nie zrobił...
Dla mnie nie musisz nic wyjasniac, poprostu wolisz grac na kompie niz na konsolach i tyle. To jest forum raczej konsolowcow dlatego wszyscy sa przeciwko tobie.
Trudno. Na forach PC wszyscy by byli przeciwko Wam
Nie no spoko, nie rusza mnie to, jak jest kulturalna wymiana zdań. Ale text Spoona troche mnie wkurzył i tyle.
Zapewne by tak bylo, ale teraz przyznaj ze do gry konsole sa o wiele lepsze chociaz komp mi tez jest bardzo potrzebny. Do netu i innych spraw moglbym uzywac PS3 ale za duzo z tym bawienia sie z Linuxem itd.
Do neta i roznych prac komp jest niezastapiony.
Dzieciak, wiem, że musisz się wyżyć, ale proszę Cię, nie pisz, że to przeze mnie, bo ja za Ciebie nie odpowiadam. Nie umiesz zahamować nerwów ? Wyjdź, proste. Ja to napisałem żartobliwie, ale cóż . Ok, super, jesteś bogaty kul, mega fajnie, wydawaj sobie tą kasę w błoto, bo za dwa lata to "wymiana komponentów" już Ci nie pomoże, oj nie .
A ja jestem za tym by mieć i dobrego PCta i PS1, 2, 3 ... IMO świetnie się uzupełniają, problem może być jedynie z finansami, ale cierpliwość chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Dzieciak, wiem, że musisz się wyżyć, ale proszę Cię, nie pisz, że to przeze mnie, bo ja za Ciebie nie odpowiadam. Nie umiesz zahamować nerwów ? Wyjdź, proste. Ja to napisałem żartobliwie, ale cóż . Ok, super, jesteś bogaty kul, mega fajnie, wydawaj sobie tą kasę w błoto, bo za dwa lata to "wymiana komponentów" już Ci nie pomoże, oj nie .
A ja jestem za tym by mieć i dobrego PCta i PS1, 2, 3 ... IMO świetnie się uzupełniają, problem może być jedynie z finansami, ale cierpliwość chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
1.Tak, ale ty wjechałeś pierwszy.
2.Umiem zahamować nerwy, bo do teraz jestem spokojny.
3.Później zrobię ankietę czy mam stąd iśc czy nie. Jak tak, to pójdę.
4.żartobliwie? Hehe śmieszne
5.Nie jestem bogaty, ale stary komp się sypał, dlatego kupiłem nowy. Pozatym moi starsi i siostra też korzystają z kompa i chcieli komfortowo na nim grać/pracować.
6.Jeśli ty sądzisz, że nowy komp to kasa w błoto, to trudno. Ja tak nieuważam, dlatego kupiłem.
7.Za kilka lat zmienię komp. w starym troche części wymieniłem, a cały komputer zmieniłem po czterech latach. Z tym będzie podobnie.
Komentarz