Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Motor moja pasja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Motor moja pasja

Zamieszczone przez dAb
    No to już nawet fajna zabawka :mrgreen: Cagiva Mito 125 ma 40KM :wink: Podobno Apka RS 250 na krętym torze zostawia nie jedną 600tkę Wiem, ciężko w to uwierzyć Ale taka Apka RS125 ma ponad 30 KM co daje już pewne możliwości
    Zamieszczone przez Biesiadnik
    Zamieszczone przez dAb
    Lepszy ścigacz niż BMW 1.8 na gazie
    Pogadamy jak będzie padało i będzie zima... Ciekawe co będzie lepsze... :mrgreen:
    Wtedy będzie lepszy ciepły domek i kawusia :mrgreen: No i konsola a w niej Gran Turismo. [/quote]
    Którą dojedziesz wszędzie
    Dawno, dawno temu...miałem Yamahę R6 '99 rocznik, i powiem wam tyle że może frajda jest z prędkości, ale ostatnimi czasy muszę stwierdzić że najlepszym motocyklem byłby jakiś turysta, bądź ciężkie enduro (BMW seria GS). Ścigacze są dobre dla pryszczatych nastolatków, ale w trasę? Zapomnij o wygodzie i braku zmęczenia...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      Zamieszczone przez dAb
      No to już nawet fajna zabawka :mrgreen: Cagiva Mito 125 ma 40KM :wink: Podobno Apka RS 250 na krętym torze zostawia nie jedną 600tkę Wiem, ciężko w to uwierzyć Ale taka Apka RS125 ma ponad 30 KM co daje już pewne możliwości
      Zamieszczone przez dAb
      Lepszy ścigacz niż BMW 1.8 na gazie
      Pogadamy jak będzie padało i będzie zima... Ciekawe co będzie lepsze... :mrgreen:
      Wtedy będzie lepszy ciepły domek i kawusia :mrgreen: No i konsola a w niej Gran Turismo.
      Którą dojedziesz wszędzie
      Dawno, dawno temu...miałem Yamahę R6 '99 rocznik, i powiem wam tyle że może frajda jest z prędkości, ale ostatnimi czasy muszę stwierdzić że najlepszym motocyklem byłby jakiś turysta, bądź ciężkie enduro (BMW seria GS). Ścigacze są dobre dla pryszczatych nastolatków, ale w trasę? Zapomnij o wygodzie i braku zmęczenia...[/quote]

Nie wszyscy mają takie priorytety jak Ty... Uwierz mi że ja mam dosyć dużo wspólnego z motocyklami. Np mój wujek, jest jeszcze przed 40tką a ma Kawasaki ZX636 Ninja, chce kupić sobie ekonomiczne autko a moto ma dla frajdy. Niektórych kręci turystyka, innych jazda po torze, innych taplanie się w błocie crossem a jeszcze inni wożą dupy choperami. Dodam też że zam kolesia po 40tce który śmiga na Hayabusie. Jeszcze inni wolą kupić sobie stare BMW które ma 300KM i się nią lansować. To też jest śmieszne :wink:

"No woman no cry"

Komentarz

Z całym szacunkiem... I bez urazy... Ale 40letni koleś na Hayabusie to kryzys wieku średniego...

Komentarz

Nie no spoko, nie o mnie mowa :mrgreen: Tyle że ten koleś całe życie ma jakieś moto.

"No woman no cry"

Komentarz

Rozumie że pasja pozostaje... Ale z pewnym czasem człowiek po prostu dorasta, zakłada rodzinę itp. I ścigacz to już nie na miejscu... :wink:

Komentarz

A ja wiem, mi to nawet imponuje :wink: Dla mnie to coś więcej niż narzędzie do wożenia dupy. No ja tak to widzę :wink: Dodam że za rok będę rozglądał się już za Ducati Monsterem dla siebie :mrgreen:

"No woman no cry"

Komentarz

Imponuje Ci to że ktoś jeździ na Hayabusie w wieku 40 lat... ?

Komentarz

No jasne, widać że to pasja a nie lansowanie się :wink: On nie pali gumy, nie śmiga na kole, na niej to teraz taka jazda raczej turystyczna, w sumie Hayabusa to taki turystyk bardziej, tyle że jest szybka Tak na marginesie to wogóle mi się te moto nie podoba

"No woman no cry"

Komentarz

Turystyk ?!

Skoro nie wykorzystuje możliwości motocykla, jaki jest sens posiadania takiego motocykla ? Żeby mieć ?

Komentarz

To jest typowy turystyk: wygodne siedzenia, wysoka szyba, duuże kufry.

Ale Hayabuse, to ja widziełem na 1/4 mili

Komentarz

Do prawdziwego sporta też jej sporo brakuje... Ile razy ja widziałem mknącą Haykę z kuframi itp itd. A po co ludziom mocne auta? Nie wiem jak Ty ale ja lubię mieć coś pod nogą :wink: To po pierwsze, po drugie widziałeś kiedyś żeby właściciel jakiego kolwiek ściga cały czas jechał na gumie albo na każdych światłach ją spalał? Wracając do Hayki, widział ją kiedyś na żywa? To gigant, do sportu absolutnie się nie nadają, brakuje jej "trochę" jednak do SM dostała by baty od jakiej kolwiek 600tki na torze, ona jest tylko szybka na autostradzie :wink: Nie jest rasowym scigiem, śmiem twierdzić że nie jest wcale ścigiem, rasowy turystyk to też, to coś pośredniego. Wielu używa jej tylko do turystycznej jazdy.

PS. Quattro, wybrałeś świetny przykład turystyka :wink: Honda Gold Wing to prawie czołg :mrgreen:

"No woman no cry"

Komentarz

Hayabusa jest długa, nadaje się tylko na niemiecką autostradę, a np. Honda CBR świetnie spisuje się w zakrętach jak i na prostej, ta honda jest rasowym ścigantem.

Komentarz

Hayabusa jest zresztą chyba zaliczana do kategorii Sportowo-Turystyczne

Komentarz

Z całym szacunkiem... I bez urazy... Ale 40letni koleś na Hayabusie to kryzys wieku średniego...
                              Przestań. Wiek niema z tym nic wspólnego jak lubi niech jeździ. Takie hobby lub pasja.
                              Zamieszczone przez dAb
                              Nie wiem jak Ty ale ja lubię mieć coś pod nogą :wink:
                              Szczególnie w wieku 16lat. Dobre trampki to podstawa.
                              Zamieszczone przez Quattro
                              Hayabusa jest długa, nadaje się tylko na niemiecką autostradę, a np. Honda CBR świetnie spisuje się w zakrętach jak i na prostej, ta honda jest rasowym ścigantem.
                              Kolejny który oba motory najprawdopodobniej widział tylko na obrazku nie wspominając o prowadzeniu.
                              Lecz porównuje jak prawdziwy znawca.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Przestań. Wiek niema z tym nic wspólnego jak lubi niech jeździ. Takie hobby lub pasja.
                                Pisałem że pasja, pasją... Ale 40letni facet z brzuszkiem wciskający się w obcisły strój na ścigaczu... Przyznaj że trochę żenujący widok... :wink:

Co do turystycznej Hayabusy... Sportowo-turystyczny ? To tak jak Sportowa-limuzyna... Takie coś nie ma prawa bytu... Albo coś jest twarde, szybkie i sportowe albo miękkie, toczące się i luksusowe...

Komentarz

Pracuję...
                                X