Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Motor moja pasja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Motor moja pasja

Zamieszczone przez PP89
    No okey, ale sam widzisz, że za 1000zł to buczącej puchy raczej się nie kupuje, nie?
    Za 1000zł nie :wink: Ale wiesz jakie są polskie realia, tłumiki końcowe za 100-200zł firmy "Sport" :wink:

Zamieszczone przez PP89
    Poza tym dla jednośladów raczej będzie większa granica dopuszczalnych dB, niż samochodów. Weź np. Takie czopery.
    Właśnie nie wiem jak to jest... Co to niby za różnica ? Hałas jest hałas... A to co niektóre motocykle wyprawiają... Jak przejedzie nie raz to aż się alarmy włączają... Rozumie że tłumiki itp. sam lubię bardziej "sportowy" dźwięk ale bez przesady...

Komentarz

maszynka jest zarejstrowana na 50cm3. jedyne do czego mogl by sie doczepic pan policjant to to ze jest zdjeta blokada ktora w polsce kazdy motor do 50cm3 powinien miec na 45km/h. wiec jest to raczej na miejscu nie do udowodnienia wiem ze moze zle robie jezdzac szybciej niz nakazuja przepisy no ale chyba nie warto kupowac taki sprzecior zeby 50 jechac apropo wydechu jest on w nieznacznym stopniu glosniejszy od orginalnego(jeszcze nikt nie powiedzial ze robie halas, raczej znajomi podziwiaja jak ladnie gra) no i kwestia umiejetnosci. zaczynalem swoja przygode z koreancem(keeway) maks 50 i jeszcze z gorki;] obylem sie z przepisami i maszynka a kiedy to nastopilo przesiadlem sie na cos z gornej polki. no ale najwieksze zabawa jest kiedy na swiatlach stoje i podjezdza jakis delikwent najczesciej z kolegami gazuja tym autkiem ze az glowa boli zapala sie zielone ja nikogo nie prowokujac troszke mocniej maszynke przycisne, zostawiam autko w tyle a na nastepnych swiatlach nie moga uwierzyc co sie stalo;]poza takimi sytuacjami o sprzecik bardzo dbam i nie katuje go jak powiedzial przedmmowca wspominajac o tych szczylach co katuja maszyne pelen gwizdek bez przerwy. jak takich widze to zdaje sobie sprawe czemu motocyklisci sa tak znienawwidzeni

Komentarz

Nie no proszę Że niby tym w porywach 5-10 konnym skuterem odsadzasz samochody na światłach?

Komentarz

nie mowie ze kazdy ;] ale zdazylo sie tak pare razy;] nie mowie tez ze sie ustwialem z jakims samochodem

Komentarz

Stosunek mocy do masy można zobaczyć, taki motocykl dajmy na to waży troche ponad 100kg, ma 10 km - 1km / 10kg. Auto waży 1300kg i ma 130km - czy aż tak dużo jest takich samochodów ? Nie sądze, większość to 90km benzyniaczki w gazie. Ale z tą blokadą musze się zgodzić - mając możliwość jeżdżenia 110km/h jak mówisz to powinno się mieć już spokojnie ukończone te 18 latek. I tak gratulacje za sprzęcik, bo bardzo mi się podoba, sam takim bym się przejechał.
            http://mwiszniewski.carbonmade.com/
            http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

18 tyknie w pazdzierniku sprobuje dzisiaj umiescic filmik to wkleje link

Komentarz

...

Komentarz

Wie może ktoś z was jaka jest dopuszczalna prędkość maksymalna motoru o pojemności 125cc? Z tego co mi wiadomo to chyba 90km/h ale głowy nie dam. Ale jestem pewien że jakieś ograniczenia są.

Komentarz

witam kyjgel . wiec z tymi 125 jest tak ze ograniczen nie ma tylko po prostu musisz miec prawko albo na motor albo a1(125cm3) tylko czesto jest tak ze ktos sobie 125 na 50 i wtedy musi uwazac przed policja zeby sie nie wydalo podejrzane ze 50 leci 150km/h

Komentarz

Zamieszczone przez krezel1991
                      witam krygiel
                      No wiesz Ty co?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

juz poprawilem;P literowka;]

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          ...
                          Biesiadnik... To ja cofam, to co mówiłem.

Komentarz

tutaj jest filmik jak mniej wiecej sprzecik chodzi nocna przejazdzka ;]

http://www.youtube.com/watch?v=9zHdVajjRN0

Komentarz

Fajna kosiarka... Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. ..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:

PP, wiem, wiem...

Komentarz

no w koncu to bezstopniowa skrzynia;P i 50cm3;P do jazdy po miescie starczy w zupelnosci ;D na trasie troszczke gorzej ale nie narzekam
                                a biesiadnik zwolennik hondy?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X