Chciałem kiedyś kupić właśnie Aeroxa bo z dostępnych skuterów jest jednym z najmocniejszych jeśli dobrze pamiętam. Poza tym jest chyba mniej awaryjny od konkurencyjnego Speedfighta :wink:
aerox to dosc mala maszyna i druga osoba zawsze marudzi ze ma malo miejsca ale dla kierowcy to bardzo wdzieczny skuterek a Biesiadnik mogl by sobie darowac te zgryzliwe uwagi skuter o pojemnosci powyzej 50cm3 to tez motor ;P
Co tak wszyscy milczą, rozkręćmy trochę temat. Skoro nazywa sie ,,Motor moja pasja" to piszmy też o pojemnościach przekraczających 50cc , a więc może zaczne, jaki motor, ścigacz ew. turystyczny was kręci ??
Mnie osobiście podoba się Honda 900rr Fireblade z 98 a wam ??
Odświeżam temat bo identyfikuję się z nim :mrgreen:
Primo jeden to motor to silnik, jeśli już to motocykl no i dla ścisłości musi mieć +50ccm żeby nosić tę miano
Mnie kręcą tylko włoskie motocykle bo to coś więcej niż tylko 2 kółka, rama i silnik :wink: Najpiękniejszy jest Ducati 1198S, Bóg wśród motocykli :mrgreen:
Zamieszczone przez lumenit9
Cześć, jeśli chodzi o pytanie ile jedzie 125 to zależy od motoru.Wiem że honda cbr 125 i nsr 125 lecą maksa 165-175 km/h (i nieźle się wkręcają ;-] )
Kompletna bzdura stary, CBR 125 to 4T no i jakieś 12KM, efekt? Podkręcone skuterki zostawiają ją w tyle. Co do NSR to ona poleci góra 165km/h, chyba że wstawimy jakis cylinder 160ccm
Crossiki też są fajne :mrgreen: A wiadomo że jak cross to od 125 do 450 :wink: Ogólnie można pośmigać i na jakiejś TZR 125, w zakrętach podobnie co jakaś 600tka.
Kompletna bzdura stary, CBR 125 to 4T no i jakieś 12KM, efekt? Podkręcone skuterki zostawiają ją w tyle. Co do NSR to ona poleci góra 165km/h, chyba że wstawimy jakis cylinder 160ccm
Ale taka Apka RS125 ma ponad 30 KM co daje już pewne możliwości
No to już nawet fajna zabawka :mrgreen: Cagiva Mito 125 ma 40KM :wink: Podobno Apka RS 250 na krętym torze zostawia nie jedną 600tkę Wiem, ciężko w to uwierzyć Ale taka Apka RS125 ma ponad 30 KM co daje już pewne możliwości [/quote]
Zamieszczone przez Biesiadnik
Zamieszczone przez dAb
Lepszy ścigacz niż BMW 1.8 na gazie
Pogadamy jak będzie padało i będzie zima... Ciekawe co będzie lepsze... :mrgreen:
Wtedy będzie lepszy ciepły domek i kawusia :mrgreen: No i konsola a w niej Gran Turismo.
Komentarz