Podoba się, tylko z tym dźwiękiem silniczka i jazdą tam i z powrotem to troche jak mucha wyszedłeś :wink:
Zawsze twierdziłem, że na skuterach to najwięksi dawcy są :mrgreen:
Powiem wprost że na mnie taka motoryna wrażenia nie robi. Zwyczajna 50' w opakowanku "ścigacza"....jedzie taki przez miasto i pryka jak mucha.
U mnie wywołuje to szczery uśmiech.
Osobiście nie chciałbym takiego giftu. Jeśli już to pojemność 125,bo dopiero wtedy zaczyna się zabawa.
Cześć, jeśli chodzi o pytanie ile jedzie 125 to zależy od motoru.Wiem że honda cbr 125 i nsr 125 lecą maksa 165-175 km/h (i nieźle się wkręcają ;-] )
do autora - fajny sprzęcik,szkoda tylko że pojemność cienka bo 50, niestety póki co też jestem na nią skazany ze względu na wiek a tera prawko na motor od 22 albo 24lat czy cośtakiego więc se troche poczekam,
ja mam skutera aprili model rally 50 ,którym maks leciałem póki co 100km/h i na tym koniec bo raczej więcej nie pójdzie i to na długiej drodze wzdłuż autostrady do strykowa - ,,koronowo pod bydgoszczą xD''(ten kto widział to wie o co chodzi)
Skuterek jest troche po przejściach ale go takiego kupiłem
tu macie 2 linki do fotek, sory że w tej formie ale inaczej nie umiem
mam to w planach, po pierwsze zmienie akumulator, zrobie sprzęgło , oczywiście lakier, lexusa z tyłu założe , lusterka xD i będzie okey, póki co to są dopiero plany, jeśli je zrealizuje to dam znać i puszcze foty ,
pozdr
Co sądzicie o Yamaha Aerox , motor naprawdę mi się podoba i chciałbym się dowiedzieć ,czy ktoś z Was nią jeździł i jak się nią jeździ :wink:
Komentarz