Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

JDM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: JDM

A jaki max speed nią osiągnąłeś? Bez kitu prędzej czy później muszę się nią przejechać :mrgreen:

Komentarz

Śledzim dyskusję, śledzim, i nawija mi się pytanie... poniekąd z JDM związane...

... jaka jest najmocniejsza/najszybsza/najlepsza FF do wyścigów górskich (Initial D i te sprawy)? Chodzi mi tutaj o moje Opowiadanie - czy znajdzie się wóz za max 25 kawałków, z przednim napędem, który dorówna na przełęczy np. MR2 czy Suprze?
      Podkreślam: TOUGE

Komentarz

Ford Focus RS :mrgreen:

Komentarz

To nie czasem tylnonapędówka?

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              A jaki max speed nią osiągnąłeś?
              180-190 km/h... Dalej nie było jak ale szła bez problemu do tych 190... :wink: myślę że max to 220... Ale sprawdzę jeszcze... :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Bez kitu prędzej czy później muszę się nią przejechać :mrgreen:
              Raczej później... :mrgreen:
              Zamieszczone przez Serwer
              Serwer.... Błagam... Napisz że byłeś zaćpany...

Zamieszczone przez BelegU$
              czy znajdzie się wóz za max 25 kawałków, z przednim napędem, który dorówna na przełęczy np. MR2 czy Suprze?
              Podkreślam: TOUGE

Dobrze znodzona Civic ? Seryjnego auta z Jp raczej nie znajdziesz... Tylko tune.. :wink:

Komentarz

Oglądałem odcinek Fifth Gear i PRZYSIĘGAM, że mówili o tylnym napędzie... Jeszcze sie z bratem dziwiliśmy WTF

Komentarz

Telewizja kłamie... ! :mrgreen:

Komentarz

Acura Integra Type R DC2 została nazwana przez jakąś dużą gazete najlepszym autem FF wszechczasów :]
                    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zapewne była to Japońska gazeta.... :wink:

Komentarz

Nie wydaje mi się, może to nawet mówił Jeremy w TopGearze... nie pamiętam dokładnie, nie będe kłamał. Nie ma dużo przednionapędowych dobrych aut ze sportowym charakterem, acura akurat :] jest mocno usportowiona.
                        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Kumpel ma taką białą... :wink: Ale muszę szczerze powiedzieć że nie zrobiła na mnie wrażenia...

Komentarz

W przypadku Integry Type R najśmieszniejsze są jej ceny Ale nie komentuje już bo znowu wyjdzie, że jakiś anty-fan Hondy jestem

Komentarz

Drogie te Integry... i słabawe... Focus też ST170 = 170 koni...

Bohater ma obecnie Civica Sedan ~170km... nie widzę opcji lepszego auta... może uturbienie?

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                                Drogie te Integry... i słabawe... Focus też ST170 = 170 koni...

Bohater ma obecnie Civica Sedan ~170km... nie widzę opcji lepszego auta... może uturbienie?
                                Celica ST205 (hardcore ) bądź 2,0 GT coś koło 170kucy i przedni napęd cena mniej więcej do 14tyś.

Komentarz

Pracuję...
                                X