Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Coś o Japońcach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Coś o Japońcach

Stare EVO są kozackie. A jeśli chodzi o robienie takiego samemu, to co z przeniesieniem napędu? to jest najlepsza część tego wozu... ale nie przeczę, jest to jakiś pomysł na posiadanie ciekawego auta

Komentarz

Zamieszczone przez Koleshiya
      A jeśli chodzi o robienie takiego samemu, to co z przeniesieniem napędu?
      Napęd pozostaje na przód :wink: Żeby zrobić 4x4 trzeba by mieć bebechy z Evo III :wink: A to jest raczej trudno dostępne A 210 KM przy takim aucie to wystarczająco żeby Laik mógł go pomylić z Evo :mrgreen:

Komentarz

To już nie będzie EVO. I w tym sęk :wink:

Komentarz

Lancer FWD? Nieeee.....

210HP na przedniej osi, można mieć za znacznie niższe pieniądze....no, chyba że nam zależy na laskach z siedzeń pasażera Golfów III pokazujących "Te, Łysy - Zoooobacz! Laaaancer! Jak z Tokjo Drifta...". :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
            To już nie będzie EVO. I w tym sęk :wink:
            Ale to nie ma być Evo :wink: Ma wyglądać jak Evo ale poza tym to zwykły Lancer z silnikiem 2.0 T :wink:
            Jak bym chciał Evo to bym je sobie kupił a nie przerabianie zwykłego Lancera na Evo

Zamieszczone przez Lukas
            Lancer FWD? Nieeee.....
            Każdy seryjny Lancer jest FWD...

Zamieszczone przez Lukas
            210HP na przedniej osi, można mieć za znacznie niższe pieniądze....
            Hmmm... w sumie za 15.000zł mam kompletny samochód 210KM z porządnym zawieszeniem i zajebiście wyglądający... A nie sorrryy... Lepiej kupić Golfa VR6 albo Corrado jakieś... Może też być M-POWAAAA....

Zamieszczone przez Lukas
            no, chyba że nam zależy na laskach z siedzeń pasażera Golfów III pokazujących "Te, Łysy - Zoooobacz! Laaaancer! Jak z Tokjo Drifta...". :wink:
            Nie pamiętam żeby w TD był Evo III....

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
              EVO mam na myśli...ale źle napisałem....bo nie chodziło Ci o EVO...
              A nie sorrryy... Lepiej kupić Golfa VR6 albo Corrado jakieś... Może też być M-POWAAAA....
              Wiesz dobrze, że nie to mam na myśli...
              Również dobrze wiesz, co mam na myśli. :wink:

A może by tak:
              http://moto.allegro.pl/item463811446_mi ... obacz.html

?

Nie powiesz, chyba że jest zły...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                EVO mam na myśli...ale źle napisałem....bo nie chodziło Ci o EVO...
                Wiem
                Zamieszczone przez Lukas
                A nie sorrryy... Lepiej kupić Golfa VR6 albo Corrado jakieś... Może też być M-POWAAAA....
                Wiesz dobrze, że nie to mam na myśli...
                Wiem, wiem... Lubię się droczyć po prostu I czasem być trochę złośliwy
                Zamieszczone przez Lukas
                Również dobrze wiesz, co mam na myśli. :wink:
                Jak wyżej

Zamieszczone przez Lukas
                A może by tak:
                http://moto.allegro.pl/item463811446_mi ... obacz.html

?

Nie powiesz, chyba że jest zły...
                Zły nie... Bo Galanty ogólnie mi się podobają :wink: Ale 163KM w takiej "Krowie" za te cenę, nie umywa się do Lancera 3ciej generacji z Silnikiem 210KM... Nie ma najmniejszych szans... I przy tym mniejszy silnik = mniejsze opłaty :wink:

Komentarz

Zły nie... Bo Galanty ogólnie mi się podobają :wink: Ale 163KM w takiej "Krowie" za te cenę, nie umywa się do Lancera 3ciej generacji z Silnikiem 210KM... Nie ma najmniejszych szans... I przy tym mniejszy silnik = mniejsze opłaty :wink:
                  Tak tylko. Żeby pokazać jego piękno. Bo przecież to też "Japoniec". :wink:

Kiedyś sobie takiego sprawię. Już odkładam gotówkę. Poważnie!

Pozdrawiam

Komentarz

Od siebie proponowałbym to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6362867

Wymiótłbyś 3/4 aut, które spotkałbyś na światłach w ciągu dnia

Tak na serio, to może lepiej sprowadzić silnik od EVO i tam wrzucić? Nie będzie to 100% EVO, ale jednak pół na pół Bo normalne troche kosztuje :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      Tak tylko. Żeby pokazać jego piękno. Bo przecież to też "Japoniec". :wink:
                      Jak najbardziej :wink: I to nie byle jaki Japoniec bo całkiem ładny :wink:

Zamieszczone przez Lukas
                      Kiedyś sobie takiego sprawię. Już odkładam gotówkę. Poważnie!
                      Powodzenia

Od siebie proponowałbym to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6362867

Wymiótłbyś 3/4 aut, które spotkałbyś na światłach w ciągu dnia
                      Noooo... Ale przyznasz że trochę drogo... 80Tyś zł... To już wolę Supre 3.0 TT :mrgreen:
                      Tak na serio, to może lepiej sprowadzić silnik od EVO i tam wrzucić? Nie będzie to 100% EVO, ale jednak pół na pół Bo normalne troche kosztuje :mrgreen:
                      Sam silnik mnie nie urządza... Trzeba by cały napęd, przeniesienie napędu na tył itp itd... Poza tym ja nie chce EVO :mrgreen:

Komentarz

Supra?... Tylny napęd... Przyszłościowo trzeba myśleć, a nie :mrgreen: W PL wszystko jest drogie tak nawiasem mówiąc więc ceną w tej dziurze(za przeproszeniem, naszym kraju) się nie sugeruj

A tak BTW. Po co udawać EVO? :wink: To takie... Podobne do naklejek M Power na większości BMek

Komentarz

Supra?... Tylny napęd... Przyszłościowo trzeba myśleć, a nie :mrgreen:
                          Jakoś wolę Tylny napęd Więcej zabawy

A tak BTW. Po co udawać EVO? :wink: To takie... Podobne do naklejek M Power na większości BMek
                          A kto tu mówi o udawaniu EVO ? Na pewno nie dawał bym nalepki EVO III, poza tym sam Body ma być z Evo, reszta zupełnie inna... więc o żadnym udawaniu Evo nie ma mowy :wink: A to że body będzie takie a nie inne... Po prostu takie mi się podoba :wink:

Komentarz

Spoko pomysł z takim Lancerkiem Ale jednak najlepszy Lancer to VI wersja - przynajmniej dla mnie jest genialny.
                            Ale 163KM w takiej "Krowie" za te cenę, nie umywa się do Lancera 3ciej generacji z Silnikiem 210KM
                            Dokładam 2 tyś - kupuje EJ9, robie swapa na 1.8 od VTI, kompletny wydech z dolotem i Lancer może miec kłopoty :wink: (o ile się w cenie zmieszcze :mrgreen: )

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              Dokładam 2 tyś - kupuje EJ9, robie swapa na 1.8 od VTI, kompletny wydech z dolotem i Lancer może miec kłopoty :wink: (o ile się w cenie zmieszcze :mrgreen: )
                              Wyzwanie :mrgreen:

Komentarz

Za 2-3 lata (jak nie więcej) tak, narazie to tylko takie rozważania :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X