Blogger jest narzÄ™dziem oferowanym przez firmÄ™ Google, sÅ‚użącym do publikowania blogów i Å‚atwego dzielenia siÄ™ swoimi przemyÅ›leniami z caÅ‚ym Å›wiatem. Blogger uÅ‚atwia publikowanie tekstu, zdjęć i filmów na blogu osobistym lub blogu zespoÅ‚u.
Chodzą słuchy, że na Puławskiej w Warszawie krowy przestały dawać mleko, zgadnijcie co widziały :mrgreen:
TAK, podobno... ciii...
Blogger jest narzÄ™dziem oferowanym przez firmÄ™ Google, sÅ‚użącym do publikowania blogów i Å‚atwego dzielenia siÄ™ swoimi przemyÅ›leniami z caÅ‚ym Å›wiatem. Blogger uÅ‚atwia publikowanie tekstu, zdjęć i filmów na blogu osobistym lub blogu zespoÅ‚u.
Mama Mia Toż to CUDO jest
Zamieszczone przez Koleshiya
czas rozbić świnkę skarbonkę :]
Ja już swoją mam tylko chyba za małą
Z moich źródeł ( :mrgreen: ) wynika że za niedługo takie oto : http://farm4.static.flickr.com/3180/260 ... 7590_o.jpg
Cudeńko ma się pojawić w okolicy :mrgreen: I to może nawet w dwóch egzemplarzach :mrgreen:
Biesiadnik, jak dla mnie ten zderzak przedni jest zbyt napompowany, no i z tym IC racja, albo szerszy, albo "dziura" węższa, coby pionowych łączeń widac nie było
Ale co jak co, bardzo fajne auto :wink:
Integra zacne autko Jednak "bryła" jakoś nie bardzo mi się podoba, trochę za "jednolita, prosta" :wink: Lubię jednak auta które mają podkreślone np. Nadkola lub mają jakieś poszerzenia i przetłoczenia :wink:
PP89 - 22b była tylko 401- egzemplarzową Imprezą, z 2-drzwiowym nadwoziem co w tym przypadku odpada(na filmiku jest sedan). Będzie to więc generacja GCA(pierwsza), no ale mimo wszystko wiadomo co miałeś na myśli :wink: No i osobiście uważam, że prócz modelu 2001 i 2008 to reszta Imprez jest tak samo wspaniała :mrgreen:
Integra mi siÄ™ podoba, ale akurat nie ten starszy model, tylko ten: KLIK
Biesiadnik, mamy biegunowe gusta na temat stylistyki :wink: Ciekawe jak z mechaniką? U mnie tylko NA :wink: (apropo: jest różnica między N/A a NA, czy to tylko taki wymysł?)
Zamieszczone przez Serwer
PP89 - 22b była tylko 401- egzemplarzową Imprezą, z 2-drzwiowym nadwoziem co w tym przypadku odpada(na filmiku jest sedan)
Komentarz