Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód naszych marzeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Samochód naszych marzeń

CHEVROLET CORVETTE ZR1!!! z resztą zobaczcie sami: http://moto.pl/MotoPL/51,88389,4820068.html?i=0

Komentarz

Tommy Kaira ZZ II bardzo fajny samochodzik,Ford Mustang Fastback 1967.No i jeszcze Nissan Skyline GTR R34 V-Spec II

Komentarz

Mój samochód marzeń do zdecydowanie Dodge Viper, najlepiej po tuningu... miodzio .

200 post!
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
          Mój samochód marzeń do zdecydowanie Dodge Viper, najlepiej po tuningu... miodzio .

200 post!
          Ostatnio miałem okazję i przyjemnośc posłuchac jak brzmi silnik tego potwora. V* przy tym to ubogi krewny :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Zamieszczone przez ignac8

200 post!
            Ostatnio miałem okazję i przyjemnośc posłuchac jak brzmi silnik tego potwora. V* przy tym to ubogi krewny :wink:
            Ja niestety na żywo nigdy go nie widziałem :/.
            1+1=10

Komentarz

Miło być V10 oczywiście :wink: Jest niższy niż się wydaje na zdjęciach, ale ku*ewsko szeroki :mrgreen:

Komentarz

Ja jestem zakochany w VIPERACH od małego. Gdy wyszedł model GTS to wryło mnie w ziemię i miłość od pierwszego wejrzenia :wink:
                Jak to się mówi jak wygram w kumulacji dużego LOTKA to sobie kupie i tak odpicuje że asfalt będzie się zwijał pod jego kołami :wink:

VIPER GTS

WYŚCIGOWY VIPER DOPUSZCZONY DO RUCHU DROGOWEGO

VIPER GTS-R MOJE MAŻENIE ŻEBY MIEĆ TAKIE W GARAŻU
                2001

A TEN MODEL MYŚLĘ ŻE JEST KAŻDEMU Z WAS ZNANY
                1999

Komentarz

Peter Schreyer (stylista, zaprojektował Audi A4, TT i VW New Bettle), zapytany o ulubiony samochód, który chciałby mieć w garażu, odrzekł: "Jeśli to ma być tylko jeden samochód, to nie chcę mieć garażu"
                  Ja odnoszę się tak samo i nie chcę mieć tylko jednego samochodu marzeń...
                  Marzy mi się:
                  -R34... Uwielbiam Skyline'y, to jak się prowadzą, i to jakie mają odejście mimo niemałej wagi. Ponadto są absolutnie kultowe.
                  -Audi RS4 Avant... Przerobiłbym zderzaki na seryjne, felgi stalowe z kołpakami, emblemat 1.9 TDi i spod świateł wymiatałbym wiejskich tunerów
                  -Impreza 22B Sti... praktycznie nie do zdobycia, ale kult wokół tego samochodu magicznie mnie przyciąga...
                  -F599 Fiorano... wg mnie absolutnie najpiękniejsze Ferrari wszech czasów. Enzo pewnie uśmiecha się widząc to cudo...
                  -NSX Type-R... "japońskie Ferrar" - tak je nazywano. Dopracowane ręką trzykrotnego mistrza F1, Ayrtona Senny, w radykalnej odchudzonej wersji...

to tylko mała część moich marzeń, ale nie będę zanudzał, bo lista mogłaby być dłuuuuuuuga

Komentarz

Toyota Supra mk4 Twin Turbo. Ma silnik podatny na modyfikacje i kozacko brzmi.

Komentarz

Marzenia są dla ludzi, i dobrze mi z tym choć i tak wiem że chyba nigdy nie posiądę takich samochodów.
                      Z realnych:
                      - Mazda Xedos/Millenia : tak bym nią zrobił że niejedno nowe drogie auto by się chowało. Tylko niewiem jak bym wytrzymał tego automata :/
                      - Mitsubishi Galant VI VR4 albo 2.5V6 : skąd zabrać taką VR4 ? Japonia, tak pewnie a co z kierownicą po prawej stronie ? 2.5V6 naszczęście ma po lewej i manualne skrzynie 3.0V6 już niestety nie
                      - Mitsubishi 3000GT SR : na VR-4 stać mnie nie będzie xD
                      - byle własne

Z nierealnych:
                      - Nissan Skyline GTR - 35 : cuś pięknego i to z kraju kwitnącej wiśni
                      - Honda NSX Type - R /Acura NSX : chyba każdy wie coto za maszyna
                      - Mazda RX - 7 : aż prosi o większe obroty
                      - Lexus IS-F : fajnie mieć mocną limuzyne z Japoni
                      - Lamborghini Diablo SV
                      95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Majkel mamy podobne gusty

Nissan Skyline R34 , Ferrari 599 GTB Fiorano , Ferrari California , Lamborghini Reventon hmm... Fiat 500 :mrgreen: i Aston Martin DBS

Marzenie ehhh....

Komentarz

Alfa Romeo 155 Touring Car
                          BMW M3 GTR Race Car 2001
                          Chevrolet Corvette C6.R
                          Dodge Challenger '70
                          Honda CR-X '90
                          Honda S2000
                          Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
                          Mercedess CLK Touring Car
                          Nissan Skyline GT-R R32
                          Plymouth HEMI Cuda '70
                          Shelby GT500 '68

Komentarz

Thooorn - będziesz jeździł po ulicach Race Carami? :mrgreen:
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Po polskich na pewno nie

Na polskie realia jest kilka pozycji na tej liscie. Reszta na cywilizowane drogi, albo na tory wyscigowe.

Komentarz

Race cary nie mają homologacji i tym samym prawa poruszać się na drogach cywilnych.

Komentarz

Pracuję...
                                X