Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód naszych marzeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Samochód naszych marzeń

A mi wystarczyłby 2.5 litrowy Galant z lat 96-00

Nie zmienia to jednak faktu, że 22b była piękna...

Witek - Ja również uznaję tylko te dwie tak na poważnie.

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas: tak, chodzi mi o ten model z jajowatymi światłami Te światła psują wszystko.

Witek: Ja np. nie lubię EVO. Wiem, że jest lepsze, ale na pewno nie pod każdym względem... A już na pewno nie pod względem dźwięku bo to byłby tekst roku, albo nawet i stulecia :wink:

Thooorn: Prawdziwy dźwięk słychać w jak najgrubszym tłumiku, dopiero wtedy słychać prawdziwy ryk tego co pod maską. Dlatego ja, jeśli bym już miał powiedzmy stockowe Subru, pierwszą rzeczą jaką bym wymienił to byłby grubszy(ogólnie większy, sportowy) tłumik bo na fabrycznym to całkiem inna bajka :wink:

Komentarz

hah... kupujac taki samochod jasne ze nie bazowalbym na fabrycznych podzespolach. podobnie jak z innymi moimi wymarzonymi. tam tez dorzucilbym co nieco

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
          Witek: Ja np. nie lubię EVO. Wiem, że jest lepsze, ale na pewno nie pod każdym względem... A już na pewno nie pod względem dźwięku bo to byłby tekst roku, albo nawet i stulecia :wink:
          Spór Lancer vs. Impreza to bardzo klasyczna różnica zdań Nie ma lepszego (może na siłe by sie znalazło, ale tak naprawde są równie świetne), tu liczy się tylko iście subiektywne odczucie. Ja zawsze wolałem Mitsubishi - na dobrą sprawę nie ma racjonalnego wytłumaczenia.
          A dźwięku ani jednego ani drugiego nie miałem przyjemności posłuchac
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja chciałbym dodać jeszcze jeden z moich marzeń:

Nissan Silvia S14

Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              Spór Lancer vs. Impreza to bardzo klasyczna różnica zdań Nie ma lepszego (może na siłe by sie znalazło, ale tak naprawde są równie świetne), tu liczy się tylko iście subiektywne odczucie. Ja zawsze wolałem Mitsubishi - na dobrą sprawę nie ma racjonalnego wytłumaczenia.
              Jakbym słuchał Clarksona w jednym z odcinków z takim właśnie porównaniem...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Zamieszczone przez Witek Enzo
                Jakbym słuchał Clarksona w jednym z odcinków z takim właśnie porównaniem...

Pozdrawiam
                Akurat tutaj Clarksona nie miałem zamiaru naśladowac, po prostu na każdym forum motoryzacyjnym są dwa obozy - jedni za Subaru, drudzy za Mitsu. Coś jak komp vs. konsola, plazma vs. lcd itd.
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Heh, z takich prawdziwych samochodów marzeń to było by tego sporo, wszelakie Lamborghini, Ferrari czy inne cuda o których na co dzień można jednie pomyśleć ew. zobaczyć w Tv czy na ekranie komputera...
                  A z takich "ciekawszych" to Dodge Challenger R/T 440 Sixpack oczywiście biały I z takich trochę "odmiennych" aut na co dzień to Nissan Sunny GTI-R Podoba mi się to auto Małe, niepozorne i szybkie

Pozdrawiam

Komentarz

Clarkson porownalby Evo do dziecka w chodziku o mocy tysiaca automatow do Espresso :mrgreen:

Komentarz

Moje auto marzeń to PAGANI ZONDA F

Komentarz

a Jaguara XK , Clarkson określił go jako "zdechłego dorsza wyrzuconego na plażę"
                        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Mercedes 190E EVO II 2.5 taki jak w GT4 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b7 ... bf562.html Ciekawe ile taki będzie kosztował.

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                            Mercedes 190E EVO II 2.5 taki jak w GT4 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b7 ... bf562.html Ciekawe ile taki będzie kosztował.
                            Może to nie do końca ten, ale http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5989568
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeden z niewielu samochodów, w którym prawe lusterko różni się od lewego.

U mnie na chwilę obecną sytuacja przedstawia się tak:

- Dodge Challenger 440 R/T (bez silnika 440 nie biorę...)
                              - Mazda 6 MPS
                              - Mitsubishi Galant 2.4 GDI (1996-2000)

Oprócz tego mam jeszcze z "setkę" samochodów które uwielbiam...

Pozdrawiam

Komentarz

Top 3 auta moich marzeń.

3. Audi R8 LeMans
                                2. Honda NSX
                                1. Nissan GTR '08
                                i tyle..

Komentarz

Pracuję...
                                X