Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klakson na sprężone powietrze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

98 mu lejesz, czy wipałer rejsing
    Verve

Wysokooktanowa benzyna w busie TDI to świetne rozwiązanie!
    Dosłownie benzyna do diesla to nie bardzo, raczej ON, ale zrozumiałem co miałeś na myśli :wink:

PS. Czekam na Kaurisa...

Komentarz

No sorry wtopa!
      Miałem na mysli cos w stylu V power diesel!

PS.A czemu tak oczekujesz kaurisa??

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Zachipowany był przez poprzedniego właściciela w Niemczech. Chip może dać nawet 30% mocy, ale tylko w autach z turbo. Czyli ze 102KM to jakieś 133KM + wysokooktanowa beznzynka i uzbiera się.
        Zamieszczone przez lukasgt5recydywa
        Wysokooktanowa benzyna w busie TDI to świetne rozwiązanie!
        Zamieszczone przez PP89
        Dosłownie benzyna do diesla to nie bardzo, raczej ON, ale zrozumiałem co miałeś na myśli
        Widze doczytales i juz wiesz to czego nie wiedziales..
        A wracajac do tematu.. Ciezarowki maja trabki podpiete do instalacji pneumatycznej ktorej ty nie masz u siebie.. Zostaja ci te modele z kompresorem.. (a zacinal sie elektrozawor pewnie, moze styki zasyfione). Podpowiedzial bym ci zeby zwracac uwage na wydajnosc kompresora ale nie znalazlem takich danych w ofertach ktore widzialem.. Mozna tez pomyslec o osbnym kompresorze 12v bo te z trabkami to w sumie nie wiadomo co to.. (choc teoretycznie powinny napedzic)
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

kiedyś widziałem na youtube filmik na którym kolesie zamontowali syrenę z pociągu w samochodzie. Zabawa była przednia, szczególnie reakcje ludzi na chodnikach

Komentarz

To musiało wyglądać podobnie do GTA na szóstej gwiazdce "wanted level"
            Musze miec takie cos....

Pozdrawiam

Komentarz

Kauris, wielki ukłon w Twoją strone ode mnie, jesteś bardzo szczegółowy, a ja głupi cap nie zauważyłem swojego błędu i jeszcze kogoś za to poprawiałem ...ale obciach...

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                To musiało wyglądać podobnie do GTA na szóstej gwiazdce "wanted level"
                Musze miec takie cos....

Pozdrawiam
                Do roweru ? A kompresor bedzię napędzany prądem z dynama
                Co do takich klaksonów...W mojej okolicy jeździ koleś w Kia K1000(chyba) i ma Klakson w rytmie La Cucaracha...Normalnie koniec świata

Komentarz

A tutaj gośc ma jeepa cherokee z trąbom od pociągu i jak jeżdzie i trąbi to normalnie uszy aż bolą . . . . . .
                  TrÄ…ba przymocowana na dachu. . . . . .

Pozdrawiam

PS.A żeś mi dowalił z tym rowerem . . . . . :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                  X