Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klakson na sprężone powietrze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klakson na sprężone powietrze

Właśnie, mają to "tirowcy",a ja chce taki bajer zamontować w osobówce i mam pytanko do orientujących się w temacie. Patrzyłem na allegro, ale jestem zdezorientowany, za duża różnica w cenach, nie wiem czy sama sprężarka i te tubki jak piszą w ofertach wystarczą czy nie, mieliście z tym styczność?

Mój tata miał to kiedys w tirze i wiem że jak za długo trąbiłes to sie w spręzarce powietrze konczyło i było słychac PSSSSSSSS!
    Niestety tylko tyle wiem na ten temat!

A teraz nie obraź sie ale moim zdaniem takie coś w osobówce to "wiocha"
    To wolny kraj więc tylko mówie co myśle ,a ty masz swoje zdanie i się możesz go trzymać i nikt ci nic do tego!!

Pozdrawiam i mam nadzieję że znajdziesz jakieś rozwiązanie/odpowiedz

Komentarz

Tak, jak kupić to dla picu, dokładniej nie zwykła osobówka, tylko transporter, to już inaczej wygląda. A przyszło mi to na myśl, bo tata miał kiedyś taką sytuacje, że jak zaczął trąbić na jakiegoś debila to mu się sygnał zawiesił, i tak sobie pomyslałem, żeby krócej a głośniej

Komentarz

No wiem mojemu ojcu tez wiele razy sie to zacinało!
        Musiał bys w tym transporterze jakos tak to zrobic żeby sie nie zacięło!!

A może wrzucisz fotke tego demona??No i jaki motor??T4 czy T5??

Komentarz

Ja chcę to zamontować w moim Simsonie

Komentarz

A może wrzucisz fotke tego demona??No i jaki motor??T4 czy T5??
            Nie taki demon, T4 caravelle '00, 2.5 TDI po zmianie chipa (fabrycznie 102, teraz 137KM)

Komentarz

137 KM mówisz??No to chyba po trasie ładnie pociskasz??Jaki najszybszy wóz wyprzedziłes tym przcinakiem??

Komentarz

Dziwne, żeby chip dał ponad 30 km mocy... No ale to taka moja mała uwaga, może się nie znam

Moderator Serwer

Komentarz

Zachipowany był przez poprzedniego właściciela w Niemczech. Chip może dać nawet 30% mocy, ale tylko w autach z turbo. Czyli ze 102KM to jakieś 133KM + wysokooktanowa beznzynka i uzbiera się.
                  http://www.vtech.pl/v-tech/informacje/ceny-52-92.html

Komentarz

Daleko nie zajedziesz na wysokooktanowej tym TDI...
                    maruda
                    A-spec 17,839 km

Komentarz

Co Ty wiesz czego ja nie wiem?

Ps. Myśle że po poście Kaurisa można usunąć temat, bo nie ma w nim nic konkretnego...

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Co Ty wiesz czego ja nie wiem?

Ps. Myśle że po poście Kaurisa można usunąć temat, bo nie ma w nim nic konkretnego...
                        Z całym szacunkiem dla twojego TDI ale też tak twierdze PP89

Komentarz

Tzn. co twierdzisz?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            Zachipowany był przez poprzedniego właściciela w Niemczech. Chip może dać nawet 30% mocy, ale tylko w autach z turbo. Czyli ze 102KM to jakieś 133KM + wysokooktanowa beznzynka i uzbiera się.
                            http://www.vtech.pl/v-tech/informacje/ceny-52-92.html
                            98 mu lejesz, czy wipałer rejsing
                            narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              Tzn. co twierdzisz?
                              Twierdze że Kauris ten tekst że nie zajedziesz daleko dał bez przemyślenia a to troche głupie!

Wysokooktanowa benzyna w busie TDI to świetne rozwiązanie!Auto wygląda niepozornie a jedzie jak nie jeden GTI golf. . .

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X