Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

Sky is the limit:

Wspaniały samochód. Jazda nią jest nie do opisania w słowach.

Komentarz

Sesja ładna, nie można mieć żadnych zastrzeżeń, jedynie co to bardzo monotonna i liniowa :wink: Przydały by się jakieś nowe koncepcje :wink:

Komentarz

W planach mamy skok eską z wiaduktu do wody.

Dzięki.

Komentarz

Lukas, zdradź nam, skąd wytrzasnąłeś tą ślicznotkę? ^^

Komentarz

Znajomego Hondka.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              W planach mamy skok eską z wiaduktu do wody.
              Dobrze wiesz że nie o to chodzi :wink: Ale musisz być bardziej kreatywny, w granicach rozsądku oczywiście

Komentarz

Walczę, walczę...

Za jakiś tydzień, może troszkę dłużej kolejna Honda stanie przed obiektywem także co nieco się tam popróbuje.

Ogólnie...polecam przejechać się tym samochodem, jeśli tylko ktoś ma możliwość. Auto na komendę "GNÓJ!" po prostu go robi. Niesamowita jest.

Komentarz

To tak w ramach małej zapowiedzi...

Komentarz

Ogólnie bardzo fajne zdjęcia Widać już jakiś pomysł, jednak pierwsze psują te zapalone światła, są za mocne przez co zdjęcie wydaje się nieco rozmyte. Za to drugie jest genialne Świetnie wyszło

Komentarz

Dałem dupy dzisiaj z tymi zdjęciami...ale kit tam. Jeszcze nie raz poprawię.

Potem jak ogarnę wrzucę całą sesję. Dzięki, Bieś.

ps. albo jeszcze trzy przedpremierowe... :mrgreen:

Komentarz

Już się monotematycznie z tymi S2000 zrobiło w temacie...

Ahh..

Możliwe, że będzie z tego jakaś większa sesja godna publikacji.

Komentarz

oceniając te zdjęcie pod kątem artystycznym to..artyzmu tyle co kot napłakał. Bransoletka nie pasuje a już kopem w brzuch jest ta kołderka dziecięca. No i twarz modelki zdająca się mówić: "zmęczona jestem, kończysz już" Ale za to (o)(o) RLZ :mrgreen:

Komentarz

Honda :
                            1: Rozmyte
                            2: Ujdzie
                            3: Fajne ale źle wydaje mi się że źle scentrowane :wink:

Półnaga Pani :
                            1: Zwykłe zdjęcie, ani żadna specjalna bielizna, ani poza, trochę piersi widać i to wszystko. Ale rozumie że każdy pretekst żeby dziewczyna się rozebrała jest dobry :mrgreen: Sesja też :mrgreen: :wink:

Komentarz

Lukas-już tak nie kozacz, też znam jednego gejka z Hondy xD
                              Ale tak na serio to przykro mi... że ja niemam kolegów z takimi autami o,O Jedyne co nagminnie sotykam to 350z, też zacny bolid ale już mi się opatrzył. Kierowcę trochę znam ale nie trzymam kontaktu. Bo to ten typ co zalewa do pełna i robi 30kółek wokół rynku bez celu. Chyba dla lansu. A mnie to żenuje i bawi.
                              Hondka:
                              W gt4 wyglądała ładnie na Twoich fotach pięknie a na żywo pewnie powala.
                              Marzenie. Bardzo zazdroszczę a żebyś aparat zgubił i nogi połamał =)
                              Nie słuchaj ich,fakt kilka fot przeciętnych ale są i perełki.

Koleżanka- twarzowego chyba nie opłaciła w tym miesiącu ale ciałko ma konkretne. Wyobraźnia działa a mówi Ci to facet na niemal rocznym głodzie. Powtórzę: Boże czemu ja niemam takich koleżanek.

Niewiem jak to robisz ale znów zazdroszczę. I tak zwyczajnie po Polsku:a żebyś był ślepym impotentem!

Tyle

Komentarz

Zdjęcia samochodów jakoś lepiej mi idą na szczęście...

Dzięki za ciepłe słowa dotyczące zarówno zdjęć Hondki jak i samej w sobie osobie Adrianny. Właściwie foto które pokazałem to taka "zajaweczka" tego co moooże kiedyś obrobię i gdzieś tam powrzucam. Od jakiegoś czasu z sesjami Hondowskimi również udało mi się co nieco podziałać z czego jestem dumny.

Dredzik...uwielbiam gdy tak nonszalancko, na odpierdal piszesz do mnie z zachowaniem pełnego sensu.

Komentarz

Pracuję...
                                X