Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

Zamieszczone przez Wercia
    Dzien Dobry : )
    Dobry <poprawia grzywkę>
    Lukasz otworzyl mi na tej stronie komputer i kazal pisac, wiec pisze : )
    Czyli przymus stosowany.
    z tym ostatnim z którego tacy dumni jestesmy xD
    Tez bym był. Dirty Lukas :mrgreen:
    Do czego sa te tabelki co musialam wypelniac na poczatku?
    Spawy techniczne zostaw koledze :wink:
    i tak sie chwalil wlasnie jacy mili jestescie,
    Bezczelnie kłamał
    takze bardzo dziekuje za te wszystkie mile slowa pod moim adresem : )
    You welcome

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Czyli przymus stosowany.
      no ja slysze ze ze mna inaczej nie da sie dojsc do ladu, wiec to chyba przymus konieczny : )
      no wlasnie pokazal mi jak to robic zeby kwalki twoich wypowiedzi sie robily do tego co ja pisze i na takie okienka zamienialy
      Bezczelnie kłamał
      mhh, no tak czytam i czytam i z podziwu wyjsc nie moge ile ladnych rzeczy o mnie tu piszecie : ) sa na tej stronie tez jakies kobiety? xD

dzieki ; )

Komentarz

Ooo, przyszedł tu ten dziad... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie bajeruj już ludzi po internecie tylko do spania! Bo jutro o 7:00 bezlitośnie pukam do Twoich drzwi!

Bezczelnie kłamał
        Co to ma być? Najpierw kłamca a teraz mi kable każesz rozwijać...? :mrgreen: Nie noo, spoko panowie - ja zakładam, że ona do jutra rana zapomni hasła. :wink: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
          Zdjęcie jak z playboya :wink:
          nie przesadzasz czasem? bo nie wiem jak ty ale ja widze roznice pomiedzy tym jak robimy sobie z Lukaszem zdjecia a jak laski sprzedaja swoje ciala do gazet takich jak playboy. podejrzewam ze nie masz nic zlego na mysli i po prostu sobie zartujecie wiec spoko ; )
          Zamieszczone przez Lukas
          Ooo, przyszedł tu ten dziad... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie bajeruj już ludzi po internecie tylko do spania! Bo jutro o 7:00 bezlitośnie pukam do Twoich drzwi!

Bezczelnie kłamał
          Co to ma być? Najpierw kłamca a teraz mi kable każesz rozwijać...? :mrgreen: Nie noo, spoko panowie - ja zakładam, że ona do jutra rana zapomni hasła. :wink: :wink:
          nie jestem dziad! i bede sobie siedziec, wlaczyles mi to to teraz masz swoja ulubiona Weronisie -wszystko bede kontrolować hahah xDD

co na tym forum jest poza zdjeciami bo szczerze mowiac to juz troche sie gubie?

Komentarz

Ja pieprzę...

Co to ma być w ogóle? :mrgreen:

W jeden wieczór zrobisz tu większy rozpieprz niż my wszyscy przez rok... :mrgreen:

Jak dla mnie to możesz wszystko...ale oni Cię tu zbanują, i będzie spokój. :mrgreen:

Ale jak dla mnie to Ty wciąż jesteś tą 5-letnią Weroniką, włażącą na snopki siana z ustami wiecznie brudnymi od czekolady! :mrgreen:

A teraz - Spaaaać!

Ps. Sorka panowie...jutro się jakoś zajmę usunięciem tych wszystkich syfnych postów.

Komentarz

snopki i czekolada mowisz-ale to byl piekny czas : )

dobranoc wszystkim ;***

Komentarz

Nie wiem czemu ale jakoś tak kolorowo się zrobiło na forum :mrgreen:

Komentarz

nie przesadzasz czasem? bo nie wiem jak ty ale ja widze roznice pomiedzy tym jak robimy sobie z Lukaszem zdjecia a jak laski sprzedaja swoje ciala do gazet takich jak playboy. podejrzewam ze nie masz nic zlego na mysli i po prostu sobie zartujecie wiec spoko ; )
                  Nie masz się co bulwersować kolega użył tego w pozytywnym znaczeniu. A jeśli chodzi o porównania to możesz spodziewać się różnych z tego względu że na forum 99,9% ludzi to mężczyźni a my lubimy sobie popieprzyć głupoty. Z tym że trzeba to brać z przymrużeniem oka :wink:
                  Jeśli chodzi o samo zdjęcie to wygląda na prawdę profeska więc nawiązanie do Playboya nie jest wcale obraźliwe bo to przecież bardzo renomowane czasopismo Bo chodzi tu o poziom wykonania no i co by nie mówiąc sam kadr
                  dobranoc wszystkim ;***
                  Nie ćpajcie już

Komentarz

sa na tej stronie tez jakies kobiety?
                    Wystarczyła jedna i widzisz jak świrują.... (tak, wiem, jesteście tylko mili i uprzejmi jentelmenowie )
                    Z tego co mi wiadomo jest jeszcze jedna, tak? Ale w sumie przewineło się przez forum kilka odkąd tu jestem.

Komentarz

Kilka dziewczyn już tu było, ale przestały pisać :wink:
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie masz się co bulwersować kolega użył tego w pozytywnym znaczeniu. A jeśli chodzi o porównania to możesz spodziewać się różnych z tego względu że na forum 99,9% ludzi to mężczyźni a my lubimy sobie popieprzyć głupoty. Z tym że trzeba to brać z przymrużeniem oka :wink:
                        Jeśli chodzi o samo zdjęcie to wygląda na prawdę profeska więc nawiązanie do Playboya nie jest wcale obraźliwe bo to przecież bardzo renomowane czasopismo Bo chodzi tu o poziom wykonania no i co by nie mówiąc sam kadr
                        dobranoc wszystkim ;***
                        Nie ćpajcie już
                        nie rozumiesz o co mi chodzi. mam na mysli ze Lukasz nie robi ich zeby cos udawac bo on nie ma potrzeby udawania. po prostu lubi robic zdjecia a pomysly czasem sa rozne - mowią ze atrakcyjna ze mnie osoba wiec czemu by tego nie pokazywac ; )
                        Zamieszczone przez Kamil 12
                        Kilka dziewczyn już tu było, ale przestały pisać :wink:
                        no bo ja nie wiem za bardzo co mam tutaj robic, czytalam inne tematy ale to jest forum o tej grze i nie bardzo odnajduje sie w temacie.. ; /

Komentarz

To pisz tutaj albo w dziale Na Luzie ... :mrgreen:
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dread Ciągle piszesz o poprawianiu fryzury :mrgreen: Więc chciałbym zapytać, w jaki sposób chcesz poprawić swoją fryzurę :mrgreen:

Cóż, Lukas, nie będę oceniał każdego zdjęcia po kolei, bo jest ich sporo. Są tutaj zdjęcia bardzo dobre, dobre i przeciętne. Ale, podobnie jak kyjgel, myślę, że możesz być świetnym fotografem :wink:

Komentarz

Dziękuję. Czas pokaże.

Komentarz

No muszę im przyznać rację. Masz coś co inni na tym forum nie mają. Twoje zdjęcia są.. no dobre*. :wink:

*- zajebiste!

Komentarz

Pracuję...
                                X