Obejrzałem jeden odcinek i chcę zadać pewno,pytanie,na które chcę uzyskać odpowiedź uzasadnioną mądrymi argumentami.CO TAM KURNA JEST FAJNEGO Nie ma tam ani animacji dobrej,do humoru SP to nawet nie dorasta,głosy wręcz ch***we...Obejrzałem to dosłownie 10 minut i już byłem kompletnie znudzony.A z tą wojną to pozostawie bez komentarza...
Ja to samo moge powiedzieć o SP. WM to nie serial dla 12 latków i trzeba zrozumieć tak wysublimowany humor. Animacje napewno są o niebo lepsze niż w soputparku...Southpark tak ale tylko pełnometrażowy.
Ja to samo moge powiedzieć o SP. WM to nie serial dla 12 latków i trzeba zrozumieć tak wysublimowany humor. Animacje napewno są o niebo lepsze niż w soputparku...Southpark tak ale tylko pełnometrażowy.
Oprawka,ja nie mam 12 tylko 13.
Co chcesz powiedzieć mówiąc wysublimowany hUMOR?Dzisiaj 13-latkowie nie są tacy jak kiedyś,że nic nie rozumieli Dzisiaj,gadając ze mną na tematy wysublimowanego humoru ,mógłbyś się nieźle zdziwić :wink:
Animacja - nie mówię,że w SP jest świetna,ale w WM widziałem piksele gołym okiem A postacie rysowali chyba na podstawie trójkątów,bo są takie kwadratowe.
South Park tak,ale tylko pełnometrażowy - no widzisz.WM nie maja pełnometrażowego.
I tym postem nie mam na celu z Tobą się kłocić,tylko wyrazić swoje zdanie w tej kwestii.Pozdro
Oj kamilu nie czaisz sztuki.Po pierwsze nie porównuj mi tego z south parkiem bo to nie to.Włatcy o tyle są lepsze że pokazują klimat naszego polskiego podwórka,życie w szkole takie jakie jest w Polsce a nie w imperalistycznych krajach.
Animacja wcale nie jest kluczem do sukcesu.Słyszał ty o sztuce chaosu?To jest własnie takie coś...piękno poprzez prymitywnośc.Ja lubie takie rzeczy ty nie musisz mimo to zachęcam do obejżenia chociaż jednego całego odcinka to może ci sie spodobie :wink:
Oj kamilu nie czaisz sztuki.Po pierwsze nie porównuj mi tego z south parkiem bo to nie to.Włatcy o tyle są lepsze że pokazują klimat naszego polskiego podwórka,życie w szkole takie jakie jest w Polsce a nie w imperalistycznych krajach.
Animacja wcale nie jest kluczem do sukcesu.Słyszał ty o sztuce chaosu?To jest własnie takie coś...piękno poprzez prymitywnośc.Ja lubie takie rzeczy ty nie musisz mimo to zachęcam do obejżenia chociaż jednego całego odcinka to może ci sie spodobie :wink:
Wiem,że pokazuja klimat polskiego podwórka,ale naprawdę,ten serial do mnie nie trafia.WolęSP.Tam też jest spoko,bo oni wszystko traktują na luzie.Byli nawet w stanie wykopać babcię z grobu
Czytasz bracie w moich myślach.Spoko ziom zciebie :wink:
Ja myśle, że postacie celowo są tak narysowane. Czemu mieliby mieć nudne okrągłe głowy? Niech mają kwadratowe, trójkątne czy nawet pięciokątne! TO już poprawia humor. Zresztą SP już jest dawno nie w modzie. Nie wiem kto to jeszcze ogląda. SP oglądałem z kolegą i powiem szczerze, że bawił mnie tylko ten największy grubasek i to w jednym odcinku. Reszta to nuda i tyle.
Zresztą SP już jest dawno nie w modzie. Nie wiem kto to jeszcze ogląda. SP oglądałem z kolegą i powiem szczerze, że bawił mnie tylko ten największy grubasek i to w jednym odcinku. Reszta to nuda i tyle.
Moderator Serwer
Sp nie w modzie?Może i masz rację,ale i chodzi o to,co mi się podoba.A wszyscy moi znajomi wolą SP.
Ja zaś mówie,że WM jest nudne.Nie ma się co sprzeczać,bo to bez sensu
Komentarz