Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Włatcy móch

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

W South Park mi nie preszkadza że jest lektor,klimacik i ogólnien humor to nadrabiają
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dla mnie the best tekst

-Dzieci dzis postaram sie przygotowac was do najwazniejszego sakramentu w waszym zyciu,Czesiu o jaki sakrament chodzi?
      -eee...kapłaństwo?

Po prostu leze

Komentarz

-Czesiu, dlaczego żujesz muchę?
        -Bo byłą za sucha...

Komentarz

czesio ma pizofszit { piece of shit}

albo nie gadam ztobą bo nie masz wacka
          Gram, bo lubię!

Komentarz

-Czesiu, dlaczego nie słuchasz koleżanki?
            -Bo jej nie lubie
            -Dlaczego?
            -Bo nie ma wacka!
            -Czego?
            -Siusiora. A pani ma?
            -Won z klasy zbereźniku

Komentarz

Obejrzałem jeden odcinek i chcę zadać pewno,pytanie,na które chcę uzyskać odpowiedź uzasadnioną mądrymi argumentami.CO TAM KURNA JEST FAJNEGO Nie ma tam ani animacji dobrej,do humoru SP to nawet nie dorasta,głosy wręcz ch***we...Obejrzałem to dosłownie 10 minut i już byłem kompletnie znudzony.A z tą wojną to pozostawie bez komentarza...
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja to samo moge powiedzieć o SP. WM to nie serial dla 12 latków i trzeba zrozumieć tak wysublimowany humor. Animacje napewno są o niebo lepsze niż w soputparku...Southpark tak ale tylko pełnometrażowy.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Ja to samo moge powiedzieć o SP. WM to nie serial dla 12 latków i trzeba zrozumieć tak wysublimowany humor. Animacje napewno są o niebo lepsze niż w soputparku...Southpark tak ale tylko pełnometrażowy.
                  Oprawka,ja nie mam 12 tylko 13.
                  Co chcesz powiedzieć mówiąc wysublimowany hUMOR?Dzisiaj 13-latkowie nie są tacy jak kiedyś,że nic nie rozumieli Dzisiaj,gadając ze mną na tematy wysublimowanego humoru ,mógłbyś się nieźle zdziwić :wink:
                  Animacja - nie mówię,że w SP jest świetna,ale w WM widziałem piksele gołym okiem A postacie rysowali chyba na podstawie trójkątów,bo są takie kwadratowe.
                  South Park tak,ale tylko pełnometrażowy - no widzisz.WM nie maja pełnometrażowego.
                  I tym postem nie mam na celu z Tobą się kłocić,tylko wyrazić swoje zdanie w tej kwestii.Pozdro
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Oj kamilu nie czaisz sztuki.Po pierwsze nie porównuj mi tego z south parkiem bo to nie to.Włatcy o tyle są lepsze że pokazują klimat naszego polskiego podwórka,życie w szkole takie jakie jest w Polsce a nie w imperalistycznych krajach.
                    Animacja wcale nie jest kluczem do sukcesu.Słyszał ty o sztuce chaosu?To jest własnie takie coś...piękno poprzez prymitywnośc.Ja lubie takie rzeczy ty nie musisz mimo to zachęcam do obejżenia chociaż jednego całego odcinka to może ci sie spodobie :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
                      Oj kamilu nie czaisz sztuki.Po pierwsze nie porównuj mi tego z south parkiem bo to nie to.Włatcy o tyle są lepsze że pokazują klimat naszego polskiego podwórka,życie w szkole takie jakie jest w Polsce a nie w imperalistycznych krajach.
                      Animacja wcale nie jest kluczem do sukcesu.Słyszał ty o sztuce chaosu?To jest własnie takie coś...piękno poprzez prymitywnośc.Ja lubie takie rzeczy ty nie musisz mimo to zachęcam do obejżenia chociaż jednego całego odcinka to może ci sie spodobie :wink:
                      Wiem,że pokazuja klimat polskiego podwórka,ale naprawdę,ten serial do mnie nie trafia.WolęSP.Tam też jest spoko,bo oni wszystko traktują na luzie.Byli nawet w stanie wykopać babcię z grobu
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
                        Czytasz bracie w moich myślach.Spoko ziom zciebie :wink:

Komentarz

Ja myśle, że postacie celowo są tak narysowane. Czemu mieliby mieć nudne okrągłe głowy? Niech mają kwadratowe, trójkątne czy nawet pięciokątne! TO już poprawia humor. Zresztą SP już jest dawno nie w modzie. Nie wiem kto to jeszcze ogląda. SP oglądałem z kolegą i powiem szczerze, że bawił mnie tylko ten największy grubasek i to w jednym odcinku. Reszta to nuda i tyle.

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                            Zresztą SP już jest dawno nie w modzie. Nie wiem kto to jeszcze ogląda. SP oglądałem z kolegą i powiem szczerze, że bawił mnie tylko ten największy grubasek i to w jednym odcinku. Reszta to nuda i tyle.

Moderator Serwer
                            Sp nie w modzie?Może i masz rację,ale i chodzi o to,co mi się podoba.A wszyscy moi znajomi wolą SP.
                            Ja zaś mówie,że WM jest nudne.Nie ma się co sprzeczać,bo to bez sensu
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

A ja jestem na OGame w sojuszu South Park

Ale jako serial wole Włatcy Móch, choć już dawno ich nie oglądałem.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jesz

Komentarz

Pracuję...
                                X