Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auta którymi nie da sie ścigać

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auta którymi nie da sie ścigać

Jak to jest, że (podobno) niektórymi autami nie da się jeżdzić? o co cho?

jest taki auto NIKE
    próbowałem się nim ścignąc ale cos mi nie wychodziło ;(

Komentarz

A mógłbyś dokładnie sprecyzować swoje zapytanie? Chodzi Ci o GT4? Jeśli tak, to niektórymi samochodami nie możesz się ścigać w mistrzostwach (jest to kilka samochodów-nagród, które nie są udostępnione do pucharów) a jeśli chodzi o auta, którymi nie da się jeździć... Do takich wybryków należy właśnie Benz Patent Motor Wagen z 1886 roku - taki trójkołowy rower z ławką parkową i czymś co udaje silnik - klasyka! Rozpędza się do ok. 17 km/h i nie może pod żadną górkę podjechać
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Wygląd tego samochodu (Nike) został zaprojektowany przez Nike'a. Wzamian Yamauchi zaprojektował parę butów.

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
          A mógłbyś dokładnie sprecyzować swoje zapytanie? Chodzi Ci o GT4?
          Nie no, chodziło mi o Need for Speeda Undergrounda 3!!! Ale tymi autami mozna się chyba ścigać w trybie arcade ?

A jeszcze coś. Wytłumaczcie co jest z tym trybem splitscreen - jest czy go nie ma i czy można ścigać się wszystkim po wszystki?

Komentarz

Zamieszczone przez ZABIELek
            Nie no, chodziło mi o Need for Speeda Undergrounda 3!!! Ale tymi autami mozna się chyba ścigać w trybie arcade ?

A jeszcze coś. Wytłumaczcie co jest z tym trybem splitscreen - jest czy go nie ma i czy można ścigać się wszystkim po wszystki?
            Forum jest ogólno-granturismowe, więc nie sprecyzowałeś o którą część Ci chodzi... Jak Ci chodziło o NFSU, to pomyliłeś fora

BTW: Ostatnio coś strasznie dużo Twoich postów widzę - jakieś topiki odkopane sprzed 2-3 miesięcy, żeby rzucić dwa lub trzy słowa nic nie wnoszącego komentarza... Czyżbym poczuł tu nabijanie postów? Jeśli jestem jednak w błędzie, to wielkie sorki...

Wracając do Twojego zapytania - splitscreen, czyli ostra jazda na dwóch graczy owszem istnieje, ma się dobrze i można ścigać się samochodami z wcześniej ustalonej listy lub naszymi z garażu.

Wystarczy tylko podpiąć drugiego padzika... :wink:
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Nabijanie postów?, kolego, nabijanie postów ma sens na forum które ktoś regularnie czyta i odwiedza a nie na tym gdy ktoś pojawi się raz dziennie i jest dobrze, bo to jedyne odwiedzenie w dniu...

Komentarz

Aż tak źle to na tym forum jeszcze nie jest, ale dziwnie zrozumiałem Twoje odkopywanie starszych postów. Jeśli się pomyliłem, to przepraszam za złe posądzenie...
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

AutoUnionem z czydiestego wtoregos nie da sie wszedzie scigac. Tylko fri trajal i Nurburgring
                  All Gold Boy

Komentarz

Ja wszystkie auta którymi nieda się ścigać,rally cary i cieniasy z napędem
                    na przód odrazu sprzedaje. Ścigam się tylko race caramiMR i
                    Czasami FR A mam takie pytanko,czy ktoś przejechał
                    Nurburgring24h więcej niż 1raz?Jak wygrać pozostałe formuły?

Komentarz

Zamieszczone przez YAMAHO
                      Ja wszystkie auta którymi nieda się ścigać,rally cary i cieniasy z napędem
                      na przód odrazu sprzedaje. Ścigam się tylko race caramiMR i
                      Czasami FR A mam takie pytanko,czy ktoś przejechał
                      Nurburgring24h więcej niż 1raz?Jak wygrać pozostałe formuły?
                      W GT4 masz tylko jeden model bolidu F1, ale jest dostępny w kilku malowaniach. Mam zielono-żółtą F1.

Komentarz

Zamieszczone przez daniel
                        jest taki auto NIKE
                        próbowałem się nim ścignąc ale cos mi nie wychodziło ;(

Małe sprostowanie:
                        samochodem nike można się ścigać ale tylko w trybie arcade i tylko z 1 przeciwnikiem.

(Wiem ,że w tym temacie nikt się od bardzo bardzo dawna nie wypowiadał. Prosze nie piszcie mi postów że odkopuje topik ja go tylko uzupełniam o informacje)
                        Gram, bo lubię!

Komentarz

Hmmm jak dla mnie ruf yellow bird przynajmniej autko bardzo wymagające no i ten mercedes benz 1882 jego top speed mnie rozwala

Komentarz

exegtor chyba nie załapałeś o co chodzi ruf-em nie da się ścigać? Bodajże w wyscigu samochodów z silikami typu boxer można. A tym starym bolidem z 82 to rzeczywiście się nigdzie nie przejedziesz

Komentarz

przejedziesz sie po trasach w trybie gran turismo ,tylko bez zadnych przeciwnikow niestety.Freeride poprostu.Szkoda ze ta Toyką co wyglada jak bobslej na kolach nie da sie scigac na dwoch :/
                              Przez drugą część Gran Turismo kupiłem sobię Nissana Primera GT

Komentarz

Pracuję...
                              X