A mógłbyś dokładnie sprecyzować swoje zapytanie? Chodzi Ci o GT4? Jeśli tak, to niektórymi samochodami nie możesz się ścigać w mistrzostwach (jest to kilka samochodów-nagród, które nie są udostępnione do pucharów) a jeśli chodzi o auta, którymi nie da się jeździć... Do takich wybryków należy właśnie Benz Patent Motor Wagen z 1886 roku - taki trójkołowy rower z ławką parkową i czymś co udaje silnik - klasyka! Rozpędza się do ok. 17 km/h i nie może pod żadną górkę podjechać
Nie no, chodziło mi o Need for Speeda Undergrounda 3!!! Ale tymi autami mozna się chyba ścigać w trybie arcade ?
A jeszcze coś. Wytłumaczcie co jest z tym trybem splitscreen - jest czy go nie ma i czy można ścigać się wszystkim po wszystki?
Forum jest ogólno-granturismowe, więc nie sprecyzowałeś o którą część Ci chodzi... Jak Ci chodziło o NFSU, to pomyliłeś fora
BTW: Ostatnio coś strasznie dużo Twoich postów widzę - jakieś topiki odkopane sprzed 2-3 miesięcy, żeby rzucić dwa lub trzy słowa nic nie wnoszącego komentarza... Czyżbym poczuł tu nabijanie postów? Jeśli jestem jednak w błędzie, to wielkie sorki...
Wracając do Twojego zapytania - splitscreen, czyli ostra jazda na dwóch graczy owszem istnieje, ma się dobrze i można ścigać się samochodami z wcześniej ustalonej listy lub naszymi z garażu.
Wystarczy tylko podpiąć drugiego padzika... :wink:
Nabijanie postów?, kolego, nabijanie postów ma sens na forum które ktoś regularnie czyta i odwiedza a nie na tym gdy ktoś pojawi się raz dziennie i jest dobrze, bo to jedyne odwiedzenie w dniu...
Aż tak źle to na tym forum jeszcze nie jest, ale dziwnie zrozumiałem Twoje odkopywanie starszych postów. Jeśli się pomyliłem, to przepraszam za złe posądzenie...
Ja wszystkie auta którymi nieda się ścigać,rally cary i cieniasy z napędem
na przód odrazu sprzedaje. Ścigam się tylko race caramiMR i
Czasami FR A mam takie pytanko,czy ktoś przejechał
Nurburgring24h więcej niż 1raz?Jak wygrać pozostałe formuły?
Ja wszystkie auta którymi nieda się ścigać,rally cary i cieniasy z napędem
na przód odrazu sprzedaje. Ścigam się tylko race caramiMR i
Czasami FR A mam takie pytanko,czy ktoś przejechał
Nurburgring24h więcej niż 1raz?Jak wygrać pozostałe formuły?
W GT4 masz tylko jeden model bolidu F1, ale jest dostępny w kilku malowaniach. Mam zielono-żółtą F1.
jest taki auto NIKE
próbowałem się nim ścignąc ale cos mi nie wychodziło ;(
Małe sprostowanie:
samochodem nike można się ścigać ale tylko w trybie arcade i tylko z 1 przeciwnikiem.
(Wiem ,że w tym temacie nikt się od bardzo bardzo dawna nie wypowiadał. Prosze nie piszcie mi postów że odkopuje topik ja go tylko uzupełniam o informacje)
exegtor chyba nie załapałeś o co chodzi ruf-em nie da się ścigać? Bodajże w wyscigu samochodów z silikami typu boxer można. A tym starym bolidem z 82 to rzeczywiście się nigdzie nie przejedziesz
przejedziesz sie po trasach w trybie gran turismo ,tylko bez zadnych przeciwnikow niestety.Freeride poprostu.Szkoda ze ta ToykÄ… co wyglada jak bobslej na kolach nie da sie scigac na dwoch :/
Przez drugą część Gran Turismo kupiłem sobię Nissana Primera GT
Komentarz