Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dziwny problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dziwny problem

Nie wiem czy w kazdym gt4 tak jest, ale mam taki problem poprostu nie umiem prowadzic samochodu kiedy jade z predkoscia 70km/h probuje skrecic samochod wypada z toru na youtubie ludzie wchodza w zakrety z wiele wieksza predkoscia nie wiem czy moze jest tak przy robieniu licencji, nie moge wpasc w poslizg mozecie mi pomoc jesli tak to napiszcie dlaczego tak mam czy kazdy tak ma i ewentualnie jak to poprawdzic

Re: Dziwny problem

A i jeszcze 1 jak sie wchodzi w opcje zeby wspomaganie wylaczyc zmienic opony i takie tam bo gram w gt4 i wogole 1 raz nigdy w to niegralem i nic sie nie orientuje pomozcie

Komentarz

Kwestia wprawy. Ćwicz i próbuj wyczuć sytuację. A w tym na pewno pomorze Ci kontrolka która pokazuje na którym biegu bezpiecznie pokonasz zakręt.
      Bardzo ważna jest trajektoria jazdy.Z reguły nie trzeba się mocować z analogiem, wystarczy delikatne i odpowiednio zdecydowane operowanie drążkiem.

Długo masz GT4?

PSrzed wyścigiem w ikonkach poszukaj opcji. Gdy tam wejdziesz otworzy Ci się bardzo dostępne menu wszystkich zmian auta. Ba pewno się połapiesz. Wystarczy poszukać, popatrzeć,wypróbować.

Komentarz

Dlugo ale jak 1raz zagralem uznalem to za strate czasu i gowniana gre ale kazdy tak to chwali ze takie zajebiste wiec chce sprubowac

Komentarz

GT4 to nie NFS :wink: musisz wyczuć dany samochód i używać hamulca

Komentarz

Spróbuj skręcać na przyciskach. Nie reagują tak gwałtownie jak gałki.

Komentarz

Zamieszczone przez tomek1221
              Dlugo ale jak 1raz zagralem uznalem to za strate czasu i gowniana gre ale kazdy tak to chwali ze takie zajebiste wiec chce sprubowac
              Widzisz tym się różni NFS od GT. W NFSa potrafi grać każdy tępak i dzieci od 3 roku życia. Bo nie wymaga żadnych umiejętności,15minut przy komie i jesteś mistrzem w NFS.

GT...to już zupełnie inna bajka.

Komentarz

Generalnie jest tak:

Jeżeli przesiadłeś się na GT z NFS'a - To normalne, że jeździ Ci się "dziwnie"...

Jeżeli nie...wyłącz ASM. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dzieki wam za rady ale jak mam subaru WrX na poczatku kupilem sobie za 9tysi to jak sie zmienia opony wylacza to ASM itd trzeba go tuningowac czy tez nie?

Komentarz

Pracuję...
                  X