Nie wiem czy w kazdym gt4 tak jest, ale mam taki problem poprostu nie umiem prowadzic samochodu kiedy jade z predkoscia 70km/h probuje skrecic samochod wypada z toru na youtubie ludzie wchodza w zakrety z wiele wieksza predkoscia nie wiem czy moze jest tak przy robieniu licencji, nie moge wpasc w poslizg mozecie mi pomoc jesli tak to napiszcie dlaczego tak mam czy kazdy tak ma i ewentualnie jak to poprawdzic
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dziwny problem
Zwiń
X
-
Re: Dziwny problem
Kwestia wprawy. Ćwicz i próbuj wyczuć sytuację. A w tym na pewno pomorze Ci kontrolka która pokazuje na którym biegu bezpiecznie pokonasz zakręt.
Bardzo ważna jest trajektoria jazdy.Z reguły nie trzeba się mocować z analogiem, wystarczy delikatne i odpowiednio zdecydowane operowanie drążkiem.
Długo masz GT4?
PSrzed wyścigiem w ikonkach poszukaj opcji. Gdy tam wejdziesz otworzy Ci się bardzo dostępne menu wszystkich zmian auta. Ba pewno się połapiesz. Wystarczy poszukać, popatrzeć,wypróbować.
Komentarz
-
Re: Dziwny problem
Zamieszczone przez tomek1221Dlugo ale jak 1raz zagralem uznalem to za strate czasu i gowniana gre ale kazdy tak to chwali ze takie zajebiste wiec chce sprubowac
GT...to już zupełnie inna bajka.
Komentarz
Komentarz