Witam jestem początkującym graczem gt4 robię wyścigi beginer, no i zamierzałem kupić jakiś samochód typu FR, upatrzyłem sobie TVR grifft po okazyjnej cenie około 20 000 maszyna ponad 300 koni mechanicznych, była jeszcze cerbera z tego co pamiętam , no ale brakowało mi z 10 tysięcy na któryś z tych samochodów, więc wygralem troche wyścigów za 1500, uzbierałem, wchodze w używane... nie ma ich! Od czego to zależy? Czy co ileś dni w grze zmieniają się samochody, jest jakaś zasada? Pozdrawiam!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SAMOCHODY UŻYWANE
Zwiń
X
-
Re: SAMOCHODY UŻYWANE
Jezeli przejezdzasz wyscig i wchodzisz do salunu aut uzywanych to pisze "list car updated" i jest aktualizacja i niektore znikają a pojawiają sie nowe.Ja na poczatek kupiłem Honde Prelude 91' 2.2 V-Tec 200KM bo raz ze uwielbiam te auto a dwa ze mozna zaraz po zakonczeniu Sunday Cup jechac FWD Challenge.
I nie wywalaj kasy na tuning auta bo da sie wygrywac seryjnym.Samochody ktore wygrasz sprzedawaj oczywiscie te ktore ta sie sprzedac za pieniadze bo tez za darmo mozna oddac. I Kase gromadz bo naprawde jest potrzebna.
Lukas i dredy to pedały xDHAHAAAHA
-
Ja kupilem sobie Honde Civic 1.6 z VTEC'iem. I taka za 2 miesiace sobie kupujeNo i ... ja wrzucalem ciagle kase w tuning. Mialem jedno auto ulepszalem, teraz mam z 30 i wiekszosc ztuningowanych na maxa...
Jak mozna ulepszac to po co zbierac/? Jak mam hajs to sie bawie
Jak nie to zarabiam
-->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--
Komentarz
-
Zamieszczone przez n2oOd czego to zależy? Czy co ileś dni w grze zmieniają się samochody, jest jakaś zasada? Pozdrawiam!
Po 700 dniach (100 tygodniach) "oferty" zaczynają się powtarzac... chodzi mi o to, że identyczna lista samochodów używanych na sprzedaż w danym tygodniu powtórzy się dopiero w następnym cyklu tj. za 700 dni konsolowych.
Oczywiście określone auto nawet jeśli się przegapiło tydzień w którym akurat występowało można znowu wyhaczyc dużo wcześniej niż za 700 dni, bo przykładowo taki TVR Cerbera pojawia się w 22 tygodniach podczas jednego cyklu.
Od razu napiszę Ci w których tygodniach... Tydzień 11, 15, 19, 23, 25, 30, 32, 34, 36, 39, 40, 42, 43, 68, 70, 74, 83, 85, 89, 90, 96, 99.
A Wy zamiast gadac o samochodach lepiej byście udzielili porządnej odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie
Komentarz
-
Myślę że Witek udzielił bardzo fachowej odpowiedzi. Ale tak wrzucając swoje 5groszy to powiem wam że fajna sprawa z tymi używanymi autami jednak przy zakupie warto zwrócić uwagę na przejechane kilometry ponieważ później trzeba kombinować aby auta odzyskały swoją moc nominalną (i tak nie zawsze się udaje).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Myślę że Witek udzielił bardzo fachowej odpowiedzi. Ale tak wrzucając swoje 5groszy to powiem wam że fajna sprawa z tymi używanymi autami jednak przy zakupie warto zwrócić uwagę na przejechane kilometry ponieważ później trzeba kombinować aby auta odzyskały swoją moc nominalną (i tak nie zawsze się udaje).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoZamieszczone przez Dreadlock89Myślę że Witek udzielił bardzo fachowej odpowiedzi. Ale tak wrzucając swoje 5groszy to powiem wam że fajna sprawa z tymi używanymi autami jednak przy zakupie warto zwrócić uwagę na przejechane kilometry ponieważ później trzeba kombinować aby auta odzyskały swoją moc nominalną (i tak nie zawsze się udaje).
Takie szczęście :mrgreen:
Komentarz
-
hehe dzieki wielkie wszystkim za odpowiedzi, te nie związane z tematem także sie przydają wielce, co do numeru tygodnia- u mnie jest chyba tylko wskaźnik dni , jestem na 146 , oczywiście nie ma problemu żeby podzielić sobie przez 7chyba ze jest gdzies wskaznik tygodnia - gdzie?
Pozdrawiam
Komentarz
-
kurde - zagalopowałem się z licencjami i jestem na 27 ..bo chyba wg diary, jeden tydzień może wynosić np 29-31 w przypadku september.. inaczej powinienem mieć już tvra bo mam 166 dni, dzielone przez 7 daje 23, 7... a w używanych go nie ma
Komentarz
-
Zamieszczone przez n2okurde - zagalopowałem się z licencjami i jestem na 27 ..bo chyba wg diary, jeden tydzień może wynosić np 29-31 w przypadku september.. inaczej powinienem mieć już tvra bo mam 166 dni, dzielone przez 7 daje 23, 7... a w używanych go nie ma
Łatwo policzyc: 23 razy 7 daje nam 161 - tego dnia kończy się 23 tydzień
Komentarz
Komentarz