Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SAMOCHODY UŻYWANE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• SAMOCHODY UŻYWANE

Witam jestem początkującym graczem gt4 robię wyścigi beginer, no i zamierzałem kupić jakiś samochód typu FR, upatrzyłem sobie TVR grifft po okazyjnej cenie około 20 000 maszyna ponad 300 koni mechanicznych, była jeszcze cerbera z tego co pamiętam , no ale brakowało mi z 10 tysięcy na któryś z tych samochodów, więc wygralem troche wyścigów za 1500, uzbierałem, wchodze w używane... nie ma ich! Od czego to zależy? Czy co ileś dni w grze zmieniają się samochody, jest jakaś zasada? Pozdrawiam!

Re: SAMOCHODY UŻYWANE

Jezeli przejezdzasz wyscig i wchodzisz do salunu aut uzywanych to pisze "list car updated" i jest aktualizacja i niektore znikają a pojawiają sie nowe.Ja na poczatek kupiłem Honde Prelude 91' 2.2 V-Tec 200KM bo raz ze uwielbiam te auto a dwa ze mozna zaraz po zakonczeniu Sunday Cup jechac FWD Challenge.

I nie wywalaj kasy na tuning auta bo da sie wygrywac seryjnym.Samochody ktore wygrasz sprzedawaj oczywiscie te ktore ta sie sprzedac za pieniadze bo tez za darmo mozna oddac. I Kase gromadz bo naprawde jest potrzebna.

Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Ja kupilem sobie Honde Civic 1.6 z VTEC'iem. I taka za 2 miesiace sobie kupuje No i ... ja wrzucalem ciagle kase w tuning. Mialem jedno auto ulepszalem, teraz mam z 30 i wiekszosc ztuningowanych na maxa... Jak mozna ulepszac to po co zbierac/? Jak mam hajs to sie bawie Jak nie to zarabiam
      -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

Tylko ze ja nie robie wyscigów po kilka razy tylko cały czas do przodu ide.
        Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Mitsubishi Galant VR-4 - Dobrze prowadzony wyprzeda znacznie mocniejsze samochody :wink:
          A samochody używane zmieniają się co tydzień w grze (okres 7 dni) :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez n2o
            Od czego to zależy? Czy co ileś dni w grze zmieniają się samochody, jest jakaś zasada? Pozdrawiam!
            Tak. Otóż oferta aut używanych w GT4 zmienia się co 7 dni konsolowych - ilośc dni można sprawdzic np. w Home.
            Po 700 dniach (100 tygodniach) "oferty" zaczynają się powtarzac... chodzi mi o to, że identyczna lista samochodów używanych na sprzedaż w danym tygodniu powtórzy się dopiero w następnym cyklu tj. za 700 dni konsolowych.

Oczywiście określone auto nawet jeśli się przegapiło tydzień w którym akurat występowało można znowu wyhaczyc dużo wcześniej niż za 700 dni, bo przykładowo taki TVR Cerbera pojawia się w 22 tygodniach podczas jednego cyklu.
            Od razu napiszę Ci w których tygodniach... Tydzień 11, 15, 19, 23, 25, 30, 32, 34, 36, 39, 40, 42, 43, 68, 70, 74, 83, 85, 89, 90, 96, 99.

A Wy zamiast gadac o samochodach lepiej byście udzielili porządnej odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Myślę że Witek udzielił bardzo fachowej odpowiedzi. Ale tak wrzucając swoje 5groszy to powiem wam że fajna sprawa z tymi używanymi autami jednak przy zakupie warto zwrócić uwagę na przejechane kilometry ponieważ później trzeba kombinować aby auta odzyskały swoją moc nominalną (i tak nie zawsze się udaje).

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Myślę że Witek udzielił bardzo fachowej odpowiedzi. Ale tak wrzucając swoje 5groszy to powiem wam że fajna sprawa z tymi używanymi autami jednak przy zakupie warto zwrócić uwagę na przejechane kilometry ponieważ później trzeba kombinować aby auta odzyskały swoją moc nominalną (i tak nie zawsze się udaje).
                Czasami się zdarza, że auta mają przebieg 10 km
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Czasami się zdarza, że auta mają przebieg 10 km
                  Wiem ale zawsze są to auta których akurat nie chcę kupić bo szukam innego
                  Takie szczęście :mrgreen:

Komentarz

hehe dzieki wielkie wszystkim za odpowiedzi, te nie związane z tematem także sie przydają wielce, co do numeru tygodnia- u mnie jest chyba tylko wskaźnik dni , jestem na 146 , oczywiście nie ma problemu żeby podzielić sobie przez 7 chyba ze jest gdzies wskaznik tygodnia - gdzie? Pozdrawiam

Komentarz

Jest tylko wskaźnik dni, tylko w moim spisie aut używanych (pare sekund googlowania ) jednostką sa tygodnie
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

kurde - zagalopowałem się z licencjami i jestem na 27 .. bo chyba wg diary, jeden tydzień może wynosić np 29-31 w przypadku september.. inaczej powinienem mieć już tvra bo mam 166 dni, dzielone przez 7 daje 23, 7... a w używanych go nie ma

Komentarz

Zamieszczone przez n2o
                          kurde - zagalopowałem się z licencjami i jestem na 27 .. bo chyba wg diary, jeden tydzień może wynosić np 29-31 w przypadku september.. inaczej powinienem mieć już tvra bo mam 166 dni, dzielone przez 7 daje 23, 7... a w używanych go nie ma
                          166 dzień to już tydzień 24

Łatwo policzyc: 23 razy 7 daje nam 161 - tego dnia kończy się 23 tydzień
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

o kurde się nie popisałem, ale znalazłem fajny myk, wystaczy wejść i wyjść z wyściugu i już jest 1 dzień

Komentarz

Supra też jest niczego sobie. Przerost treści nad formą.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...
                              X