NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Dzięki za propozycję,ale wg mnie lepsze bd większe kary,tory są o wiele bardziej kręte niż w kalendarzu WTCC,więc różnice w mocach nie bd tak widoczne na torze

Komentarz

Z ciekawości większe to ile? 30, 40, 50 PO

Muszę się dzisiaj tymi autami przejechać, z ciekawości sprawdzi jak się tym jeździ przy 380 PO

Komentarz

Wg mnie propozycja siniaka jest dość dobra,wiesz -50 PO sprawdzi síę na Autumn Ringu Mini,ale już na Suzuce West,czy Gran Valley East może síę nie sprawdzić
        Jak chcesz síę pociągać zapraszam do mojego pokoju i do turnieju(jest gdzieś lista zapisów)

Komentarz

Trochę potestowałem.

Accord na Autumn Ring Mini. Czas z karą PO równą 15 był 0.279s gorszy. Robione na szybko - 3 okrążenia z 380 PO i 3 z 365 PO. Obniżyłem PO o kolejne 10 oczek do wartości 355 o wpadł czas o 0.236s gorszy

Oczywiście na tak krótkim torze łatwo jakiś zakręt przejechać lepiej, a inny gorzej, szczególnie robiąc tak mało okrążeń ale jakiś tam obraz się na rysuje.

Komentarz

Ja Hondą Acord Euro R z 2000 roku,która miała PO365 zrobiłem czas 0:48,050,gdy podniosłem PO za Chiny tego czasu nie mogłem pobić
            Okrążeń zrobiłem z każdą z wersji ponad 10 w swoim pokoju online(nadal jest różny model jazdy dla online i offine)

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
              Jak chcesz síę pociągać zapraszam do mojego pokoju
              OMG nawet nie chce wiedzieć co miałeś na myśli

Komentarz

Oczywiście miałem na myśli ostrą jazdę bez trzymanki
                Niestety nawalił mi net i nie wiem czy dam radę na mobilnym necie coś ugrać,ale widzę że zainteresowanie dość spore i warto spróbować

Komentarz

Golf Trophy

Lista chętnych:

1. Finek
                  2. rev - abs off? :wink:
                  3.

Komentarz

Lista chętnych:

1. Finek
                    2. rev - abs off? :wink:
                    3. JankesPL - świetny pomysł z tuningiem,ale czy da síę to sprawdzić?Jedynie albo dać full tun albo zakaz tun,da síę temu GLOFowi dać sportową modyfikacje?Wyglądałby zdecydowanie lepiej

Komentarz

A no to zobaczymy jeszcze, ja mogę jechać bez

Zamieszczone przez janki96
                      JankesPL - świetny pomysł z tuningiem,ale czy da síę to sprawdzić?Jedynie albo dać full tun albo zakaz tun,da síę temu GLOFowi dać sportową modyfikacje?Wyglądałby zdecydowanie lepiej
                      Niestety tylko Golf IV ma możliwość modyfikacji wyścigowej :/ Sprawdzić się tego raczej nie da ale raczej zdamy się na zaufanie

Komentarz

Lista chętnych:

1. Finek
                        2. rev
                        3. JankesPL
                        4. Rholek

Komentarz

Trzeba jeszcze dodać redukcję masy do wymagań mistrzostw

Komentarz

Golf Trophy

Lista chętnych:
                            1. Finek
                            2. rev
                            3. JankesPL
                            4. Rholek
                            5. siniak - ja poproszÄ™ jednak z ABS

Komentarz

Z racji tego, że zakończyła się piątkowa seria Tuning Masters czas na coś nowego
                              Jest to pomysł, który już przedstawiałem ostatnio przy okazji wyścigu - coś dla prawdziwych twardzieli, najwyższa półka wyścigów, królowa sportów motorowych czyli F1
                              W naszym przypadku byłyby to Mistrzostwa Formuły Gran Turismo. Dlaczego ten akurat bolid a nie dostępne również w grze bolidy Ferrari? Z 2 prostych powodów:
                              1. Cena (połowę niższa niż Ferrari)
                              2. Różne kolory bolidów (istotne przy teamach, o czym poniżej)

Ogólnie ścigalibyśmy się na występujących w grze torach F1, oto ich lista:
                              - Fuji Speedway
                              - Autodromo Nazionale Monza
                              - Indianapolis Motor Speedway (Road Course)
                              - Nurburgring GP/F
                              - Circuit de Spa-Francorchamps
                              - Suzuka Circuit
                              - Circuit de Monaco czyli granturismowe Lazurowe Wybrzeże

Czas wyścigu to standardowo ok. 1 godz. ale to tylko propozycja. Tuning zabroniony (jaki tuning hehe ), opony wyścigowe dowolne. Oczywiście uszkodzenia ciężkie i brak kar.
                              Co do dopuszczonych wspomagaczy to kwestia do dyskusji (i ewentualnego przetestowania). Osobiście jestem za dopuszczeniem ABS, zastanawiam się też nad kontrolą trakcji, które jeszcze niedawno było w F1 dozwolone (jeśli dobrze się orientuję). Bez w/w systemów może być jeszcze bardziej hardkorowo ale tak jak wspomniałem trzeba to wspólnie przedyskutować/przetestować. Jedno jest pewne - FIA u nas nie obowiązuje

No i jeszcze wspomniana sprawa czyli to team or not to team?
                              Jeśli uzbiera się rozsądna liczba chętnych (powiedzmy min. 10 osób) to teamy jak najbardziej byłyby pro Można by wtedy zaczerpnąć nazwy od prawdziwych zespołów F1. Byłoby fajnie c'nie?

No nic zaczynam listę chętnych i czekam na wasze opinie

Mistrzostwa Formuły Gran Turismo
                              Lista chętnych:

1. siniak
                              2.

Komentarz

Teamy świetna rzecz,ja bym prosił abs i TCS(albo chociaż ABS),bo na padzie to jest prawdziwy hardcore

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X