NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS - propozycje turniejowe

Bardzo dobry pomysł. Jestem za

Komentarz

Tym bardziej będzie fajnie, bo w GT5 jest zmienna pogoda i zmienna pora dnia Nie nastawiałbym ekstremalnie zmiennych warunków pogodowych, żeby zaraz ktoś się nie rozwalił i nie wyszedł z lobby. sama zmienność pory dnia i leciutki deszczyk byłoby super

Komentarz

Ja jestem tego zdania co Angello, tak do 2 godzinki i 30 minut max. I żeby taki wyścig sie odbył to trzeba jakąś większą frekfencje moim zdaniem, przynajmniej 10 osób.

Komentarz

Panowie macie wspaniałe pomysły, niezmiernie się cieszę że mamy tak wybornie inteligentnych ludzi w klubie I nawet dr Angello nasz umiłowany oderwał się od Foży i nastukał pare mądrych słów Teamy są super, klasy również i jak przytomnie zauważył Przemuś dobra frekwencja jest podstawą aby taki wyścig wypalił. Zanim więc Finek oficjalnie ogłosi turniej takowy, proponuję wpisywać się tutaj na wstępną listę chętnych. Jeśli zbierze się wymagane minimum 10 osób można będzie turniej organizować. Oczywiście miło by było jakby zebrało nas się więcej
          No to jedziemy - jednorazowy turniej Endurance klasy LMP1 i GT2 z podziałem na teamy:
          1. Finek
          2. siniak
          3.
          4.

Komentarz

No fajnie taki wyścig by pojechać.
            No to jedziemy - jednorazowy turniej Endurance klasy LMP1 i GT2 z podziałem na teamy:
            1. Finek
            2. siniak
            3. Krazio
            4.

Komentarz

Ja tylko dodam od siebie, że aby było 10 osób na torze tu w tym wątku musiałoby się wpisać z 12-13

Ja mogę jechać nawet i 4h

Jednorazowy turniej Endurance klasy LMP1 i GT2 z podziałem na teamy:
              1. Finek
              2. siniak
              3. Krazio
              4. Quelxes
              5.

Komentarz

Jednorazowy turniej Endurance klasy LMP1 i GT2 z podziałem na teamy:
                1. Finek
                2. siniak
                3. Krazio
                4. Quelxes
                5. mlokos79

Ja od siebie jeszcze dodam, ze mam nadzieje, ze w gre wchodza tylko auta Premium bo innymi ja nie smigam

Komentarz

To nie pośmigasz chyba bo większość samochodów w klasach wymienionych powyżej to Standard.

Z LMP to chyba tylko jedno Audi i 2 Peugeoty

W klasie GT jest chyba jeszcze większa bieda

Komentarz

Jeżeli chodzi o LMP premium to: 2 Peugeoty, Mazda 787B, Audi i jeśli posiada się DLC to jeszcze Jaguar Klasa GT premium: Oficjalnych aut chyba nie ma ale do tej klasy można zaliczyć: Ford GT LM, Corvetta ZR1 RM, I z DLC pare autek myślę że by dało radę Żeby były wyrównane szanse myślę że warto by było zrobić ograniczenie PO dla klasy LMP i GT.

Komentarz

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=198168

jest lipa z autami premium
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Nie ma co się załamywać, bo ja tylko zaproponowałem klasy, które możecie zmienić. A także nie trzymałbym się tak kurczowo tylko aut premium

Komentarz

Klasy są jak najbardziej OK. Ja tylko obawiam się czy uda się zebrać wystarczająco dużo osób by pojechać dwiema klasami w jednym wyścigu - idealna liczba osób w takiej sytuacji to 16, po 8 na klasę - 14 jeszcze przejdzie, ale już jechanie długiego wyścigu gdzie ściga się ze sobą tylko 4-5 zawodników może być trudne - bo trzeba pamiętać, że zawsze ktoś wyjdzie (zawsze ktoś wychodzi) - tak jak z tymi słoniami co nigdy nie płacą...

Trzymanie się tylko aut premium nie ma kompletnie sensu w przypadku gdzie aut premium przypadających na daną klasę jest tak mało - tu zgadzam się z Angello

Komentarz

Nie ma sensu robić wymuszenia na klasę premium, bo osobiście chętnie bym jechał autem z klasy standard :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez mlokos79
                              Ja od siebie jeszcze dodam, ze mam nadzieje, ze w gre wchodza tylko auta Premium bo innymi ja nie smigam

Komentarz

Ale śmieszne ;P

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X