NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

W takiej sytuacji ciężko przewidzieć, kiedy ktoś jadąc obok ciebie nagle nie pojawi się na twoich drzwiach. Często jest to po prostu przypadek, a przy ponad 200 kmh nie ma miejsca na przypadki i lagi.

Komentarz

Ten trzeci to ja, ale nie pamiętam bym tam kogoś zahaczył a widać, że nie odbyło się to płynnie i spokojnie, tylko jakby wina pingu. Zaraz kończę pracę, ogarnę wieczorem replay i jeszcze coś napiszę

Komentarz

Jesli chodzi o pingi to nie wiem jak to sprawdzic ale u mnie bylo ok - czesto jechalismy bardzo blisko siebie i nie bylo zadnych warpow itp.

Komentarz

Możliwe, że to akurat był ten moment. Po torze lotu mattamana widać, że nie jest on ani "płynny", ani realistyczny.

W GT5 w rozgrywkach online nad samochodem zawodnika po za jego nickiem powinna być również liczba oznaczająca ping.

Ostatnio przewiduję przyszłość updateow do GT5. Mówiłem o braku możliwości zmiany stopnia zużycia opon i co? Jest. Brzmi to idiotycznie, ale szykujcie się na skaczące cyferki nad waszymi bolidami.

Komentarz

Moje uszkodzenie nie wpływało na tor jazdy. Za to Twoje mlokos jak najbardziej. Pózniej wrzuce filmik.

Mnie natomiast wkurzają tacy goście jak ty mlokosie, wiecej pokory.

Komentarz

Wlasnie troche pokory mataman. Nie dosc ze zarzucasz innym ze jada uszkodzonym autem poddajac watpliwosc legalnosc tego samemu jadac niemal przez pol wyscigu jeszcze bardziej uszkodzonym autem (!) to jeszcze masz pretensje do innych za wypadek, w ktorym ta osoba jest najmniej winna, za to ty mniej lub bardziej przyczyniles sie do karambolu! Nie wiem czy sie smiac czy plakac...

Komentarz

Ja mogę być tylko zadowolony ze swojego wyniku. Choć wyścig dla mnie nie zaczął się szczęśliwie to zakończył niespodziewanie dobrze. Pierwsze kłody pod koła rzucili moi mechanicy zakładając mi na start opony wyścigowe twarde zamiast deszczowych pośrednich przez co nie miałem dobrej trakcji podczas wygaszenia ostatniego czerwonego światła. Później na drugim zakręcie zapukałem w tył auta WIECZORKA(za co przepraszam) ale na szczęście nic nie uszkodziłem jemu ani sobie mam nadzieje, że nie ma mi tego za złe. Dalej było jeszcze ciekawiej, a mianowicie na trzecim zakręcie jak przypuszczam niechcący towarzysz KRAZIO (podkreślam nie gniewam się ) sprawdził wytrzymałość mojego bolidu na uderzenia boczne. Boczne strefy zgniotu zdały egzamin ale wcześniej wspomniane sport hard nie miały takiego zamiaru co w efekcie zaowocowało zjazdem do alei serwisowej już na pierwszym okrążeniu . Wymowne spojrzenie z mojej strony na chłopaków w boksie sprawiło, że uporali się z wymianą opon w niecałe 2.1 sekundy przez co pobili dotychczasowy rekord wynoszący dużo więcej. Musiałem zmienić strategie no bo przecież nie wypada się poddawać(ostatnie miejsce). Po wyjeździe na tor zaczęła się walka z czasem. Jak się później okazało nie było tak źle jak myślałem(zadyma na ostatnim zakręcie pierwszego kółka) odrobiłem kilka pozycji. Po drugim picie gdzieś w okolicy 1/2 wyścigu stoczyłem wygrany pojedynek z FINKIEM, który cisnął niesamowicie(jak dobrze że Jego dostawca neta stanął na wysokości zadania czyt; lagi). I tak toczyłem się raz szybciej, raz wolniej aż znalazłem się na 3 pozycji. Na 5 okrążeń do mety zauważyłem w lusterku szybko zbliżający się zielony bolid, prowadzący go kolega MICHALCZYK
                miał zamiar pozbawić mnie podium. Ten driver dopiero dał mi popalić. Na szczęście udało mi się obronić pozycje choć gdyby lina mety była 100m dalej pewnie bym poległ. Bardzo ale to bardzo fajny wyścig i czekam z niecierpliwością na następne.

Komentarz

mlokos, co się dzieje jezeli masz uszkodzone zawieszenie z jednej strony? To sie dzieje

http://www.youtube.com/watch?v=w6wzohNi ... oJu2fgf-zw

Z Twojej kamery
                  http://www.youtube.com/watch?v=qQrv4rQg ... oJu2fgf-zw

Jedziesz wężykiem jak powalony i do mnie masz czelność mieć pretensje? Bez komentarza.

Komentarz

LOL to jest ta sama akcja co na moich filmikach - i co ty na to? Nawet tutaj ogladajac z mojej kamery widac (choc na moim filmiku z poprzedniej strony duzo wyrazniej) jak to nie ja zmieniam tor jazdy tylko ty - za pierwszym razem gdy we mnie uderzasz jeszcze ustrzymuje stabilny tor jazdy ale za drugim razem doznaje uszkodzen i zaczyna sie walka z autem.
                    Co do twojej oceny tego co sie dzialo to... bez komentarza...
                    A tak na marginesie to w przed tym zderzeniem nie mialem zadnych uszkodzen - dopiero pojawily sie one jak we mnie uderzyles na tym pierwszym zakrecie.

Komentarz

Problemy z oceną i postrzeganiem rzeczywistości masz od dziecka czy to ostatnio sie pojawiło?

Uszkodzony jedziesz od okrążenia nr.......

Komentarz

Jeżeli mogę się wtrącić, jako osoba postronna, obserwator, czyli ktoś w żaden sposób niezwiązany ze sprawą, to mlokos Ty wierzysz w to co piszesz? Czy w zaparte próbujesz udowodnić swą doskonałąś?

Komentarz

Mataman ty masz jakies problemy z postrzegniam co sie dzialo na torze a nie ja - przeoczyles jak zjechalem do pitow (zreszta pisalem to w relacji) i naprawilem auto - dopoki nie uderzyles we mnie jechalem sprawnym autem. Za to ty jechales przez 18 okrazen z powaznymi uszkodzeniami, lacznie z moementem wyapdku! Wiec lepiej nie pisz wiecej glupot w tym temacie.
                          Alba nie wiem czy ktos tu ma problemy ze wzrokiem ale wskaz mi na ponizszych filmikach dokladnie moment w ktorym to ja jestem winny tego zdarzenia????

Taka podpowiedz dla mniej rozgarnietych - nie patrzcie tylko na polozenie aut wzgledem siebie bo to przeklamuje czasem kamera ale na sciezke na asfalcie (best line jest bardzo dobrze widoczna) i tor jazdy aut wzgledem niej!

http://www.youtube.com/watch?v=aRlo2oWoFRY

http://www.youtube.com/watch?v=B4sUbxdV ... e=youtu.be

Co za ludzie...

Komentarz

Jako założyciel NR ze smutkiem patrzę na to co się dzieje.
                            Przerażające jest to, że dwóch facetów nie potrafi się dogadać. W tym wypadku należy powołać niezależną komisję, która oceni kto zawinił w tym wyścigu i po problemie. Szkoda, że taki syf robi się w tak fajnym klubie. Zapominacie się koledzy, że te Wasze (niepotrzebne) kłótnie może przeczytać każdy nowy użytkownik forum i to na pewno go nie zachęci do wstąpienia w szeregi NR.

Komentarz

Z tym syfem to bym nie przesadzał, poprostu trafił się jeden mlokos który stara się zaginać rzeczywistość. To tyle z mojej strony.

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
                                Z tym syfem to bym nie przesadzał, poprostu trafił się jeden mlokos który stara się zaginać rzeczywistość. To tyle z mojej strony.
                                Ja nie przesadzam tylko pisze jak to wygląda ze strony osoby w to niezaangażowanej. Ty jako rekrut to też powinieneś troszeczkę bardziej uważać na słowa

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X