NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

Witam. Szczerze to Masakrator jak widać na każdej kam dostał laga, a jeśli chodzi o kare to co jak co, ale Ty Siniak powinieneś siedzieć cicho za zajebiste przycinanie zakrętu.

Komentarz

Po długiej przerwie wróciłem na tory i w szeregi Night Riders, pierwszy race uważam za udany, natomiast drugi to całe pasmo pecha i braki w treningach. Na drugim okrążeniu dostałem laga od PlotKa i było po zabawie, lecz nie zaważyło to na mojej końcowej pozycji. W trakcie zrobiłem parę błędów i jeden kardynalny błąd, opłakany w skutkach. Na koniec walka z Salam82 o 9 pozycję którą ostatecznie przegrałem w ostrej ale czystej walce, trochę sie pogubiłem podczas omijania zawodników którzy skończyli rywalizację lecz pozostali na torze czekając na takich maruderów jak ja, a Salam z zimna krwią to wykorzystał.Jednak w generalce mam nad nim 2 punkty przewagi. m_gontarski widzac braki w swoim mini odpuścił rywalizację ale nie zrezygnował i jechał do końca za co zdobył uznanie w mojej osobie. Dzieki za fajny wieczór w duchu sportowej zdrowej rywalizacji.

Komentarz

Dla mnie oba wyścigi to tragedia W pierwszym, na początku było OK. Jednak będąc na 5 pozycji (po kilku okrążeniach) dostałem gonga w bok i bylo po ptokach. Za żadne skarby świata jechać się nie dało. Mało tego, zjechałem do pitu, a tam... przepuszczono mnie przez niego K___A mać mówię! Nic to. Zjechałem za drugim razem i jakoś wyścig ukończyłem. W drugim podobnie. Auto zniszczone i koniec zabawy
        Nad całą tą zabawą stoją podobnież LAGI. Z tego co mówicie, to podobno moje auto "brykało" po torze. Hmm, cholera wie, mnie caly czas się wydawało, że wszytko jest git. Nie znam się za mocno na tym, ale w pierwszym wyścigu (w tym co był tydzień temu na Nurbie) wszystko było w jak najlepszym porządku (może dlatego, że pokój inny był, już teraz to sam zbaraniałem... )
        Anyway, przepraszam wszystkich tych, którym wczoraj mogłem zaszkodzić.
        Ja widziałem wczoraj, że kilka aut przede mną brykało, ale to samo pewnie o mnie powiedzą inni,którzy wczoraj się ścigali
        Sprawdzę tekst, który podesłał kolega Bimbak i może uda się jakos to "pieruństwo"
        poprawić.
        Pozdrawiam.

Komentarz

A dla mnie jak zawsze, bardzo się podobało . W pierwszym wyścigu ruszałem z końca stawki, i po pierwszym zakręcie byłem jakoś przed ostatni i powoli goniłem resztę. Bardzo, bardzo podobała mi się walka przez ostatnie 3 okrążenia z Quelxes-em . Jestem zadowolony z 5 miejsca, aczkolwiek chciałbym w końcu łapać się w pierwszej trójce .
          W drugim wyścigu zaraz po starcie dostałem w dupę przed zakrętem i przez to wpadłem na dwa samochody. Raczej lekko przerysowałem je i uciekłem na pobocze aby wszystkich przepuścić, znów zaczynałem z końca i do tego z uszkodzeniami. W połowie wyścigu zjechałem do pit stopu, i niestety tak jak koledze Plotek_1 przejechał mi go po prostu bez żadnych napraw i zmian, ale byłem zły . Zjechałem po raz drugi w następnym okrążeniu, i przez to spadłem o dwie, a na pewno jedną pozycję. Ogólnie zdziwiłem się że grając na padzie w miarę utrzymywałem opony na dobrym poziomie . I jak zawsze powiem, że nie mogę się doczekać następnego razu .

Ps. później oglądnę powtórkę, i napiszę gdzie uważam że ktoś przesadza, aczkolwiek przy tylu ludziach myślę że takie rzeczy będą się zdarzać. Chyba że wczoraj po prostu wydawało mi się, a na powtórce wyjdzie że było wszystko fair ).

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
            to dlatego że nagle coś mnie walnęło w tył z siłą lagów, i widziałem że to siniak. Więc Snoop, to nie moja wina
            Nie obwiniam nikogo tutaj, bo jak patrzyłem na replayu u mnie to się uśmiałem

1. Civica Siniaka chyba miotał sam szatan i nawet jak jechał prosto, to opony dymiły jak przy drifcie
            2. W Meganke Krazia przywaliła biała Integra, potem prosto w mój bok, co poskutkowało wystrzeleniem naszych samochodów jak z procy

Porobiłem kilka zdjęć z pierwszego okrążenia (do momentu tego pechowego zakrętu^^) bo dalej mi się nie chciało może dziś wrzucę.

Zamieszczone przez Pablo170
            ale Ty Siniak powinieneś siedzieć cicho za zajebiste przycinanie zakrętu.
            Faktycznie, pięknie ścięty zakręt milordzie, nie wiem do końca czy tak można

Zamieszczone przez Pablo170
            m_gontarski widzac braki w swoim mini odpuścił rywalizację ale nie zrezygnował i jechał do końca za co zdobył uznanie w mojej osobie
            Dzięki po przejechaniu kilku okrążeń stwierdziłem, że nie ma sensu jechać agresywnie, bo to i tak nic nie da, wolałem dojechać do końca spokojniej, niż co chwilę do pitu zjeżdżać. Jeszcze raz dzięki za wyścig
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Mnie dobrze poszedł pierwszy wyścig, załapałem się ,,na podium''. Natomiast w drugim dałem ciała, byłem 11 na 7 okr. z rozwalonym wozem, w dodatku po picie na 12 kółku nastąpił incydent ze Snoop'em przez który wylądowałem na polu w bandzie, nie wiem czy lag czy przypadek, no i niestety poddałem się, głupio mi za to strasznie przecież mogłem jeszcze powalczyć...
              Zamieszczone przez snoopy_doggy_dog
              W Meganke Krazia przywaliła biała Integra, potem prosto w mój bok, co poskutkowało wystrzeleniem naszych samochodów jak z procy
              Ja jechałem Integrą z bodykitem, może to o mnie chodzi?
              Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Witam!

Po długiej przerwie pojawiłem się w ostatniej chwili, aby rywalizować i dobrze się przy tym bawić.
                Auto wybrane i ustawiane w 5 minut oraz moje umiejętności nie dawały gwarancji sukcesu, za to jakie były emocje.

W zasadzie to mógłbym napisać, że pierwszy wyścig się odbył a w drugim nic się nie działo do ostatniego okrążenia. Wtedy to, gdy najlepsi już ukończyli rywalizację i snuli się po torze zaczęła się walka o 9 miejsce z Robizet. Jeżeli komuś się chce, to polecam replay z tego slalomu pomiędzy czołówką i naszą ostrą walkę. W żadnym wyścigu nie towarzyszyły mi takie emocje. Było super.

Pzdr.
                http://www.accola.pl
                http://www.civicklub.pl

Komentarz

Pomimo mojej przegranej, zabawa była na całego, dla takiej rywalizacji warto jechać do samego końca. Muszę zaznaczyć że mimo twardej walki obyło się bez uszkodzeń.

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
                    Mnie dobrze poszedł pierwszy wyścig, załapałem się ,,na podium''. Natomiast w drugim dałem ciała, byłem 11 na 7 okr. z rozwalonym wozem, w dodatku po picie na 12 kółku nastąpił incydent ze Snoop'em przez który wylądowałem na polu w bandzie, nie wiem czy lag czy przypadek
                    U mnie mógł być lag, w każdym razie przepraszam, widziałem jak lecisz w piach.

Zamieszczone przez Patras_97
                    Ja jechałem Integrą z bodykitem, może to o mnie chodzi?
                    Twoja miała złote fele, bodykita i maske carbonowa, a tamta była "stockowa".

Zamieszczone przez robizet
                    zabawa była na całego, dla takiej rywalizacji warto jechać do samego
                    Dokładnie

PS. Zaraz wrzucę fotki z pierwszych zakrętów.
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez snoop_doggy_dog
                      Twoja miała złote fele, bodykita i maske carbonowa, a tamta była "stockowa".
                      To był mlokos jak mniemam.

Komentarz

1.
                        2.
                        3.
                        4.
                        5.
                        6.
                        7.
                        8.
                        9.
                        Lista startowa od końca:
                        10.
                        11.
                        12.
                        13.
                        14.
                        15.
                        16.
                        17.
                        18.
                        19.
                        20.
                        21.
                        22.
                        23.
                        24.
                        25.
                        26.
                        27.
                        28.
                        29.
                        30.
                        31.
                        32.
                        33.

Sorki za kolejność ale nie mam siły ustawiać od początku

PS. Integra mlokosa zmienia kolor na czarny
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Fajne foty, dzięki
                          http://www.accola.pl
                          http://www.civicklub.pl

Komentarz

Świetne foty, niezłe ujęcia!

Komentarz

Ahaa, to o to wam chodziło. JA i mlokos się nie widzieliśmy nawzajem, i to pewnie dlatego to trochę dziwnie wyglądało

Komentarz

Krazio twoja byla to zielona meganka? Bo chyba pierwszy raz ja widze dopoiero teraz na zdjeciach lol

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X