NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

Siniak, klasycznie byłem ostatni Wcześniej Bimbak i Krazio albo Adamwsb, nie pamiętam kto był pierwszy.
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Sorki
      1. No kto jak nie ja
      2. Adamwsb
      3. Bimbak
      4. HAJ$u

Komentarz

Krótka fotorelacja z wyścigu Golf IV GTI RM '01 Cup Car - viewtopic.php?f=74&t=6826&start=480#p124284

Wyścig został skrócony do 17 okrążeń, co spowodowało, że nie trzeba było zmieniać opon. Przy dłuższym wyścigu strategia delikatnej jazdy mogłaby przynieść wymierny efekt, ponieważ wjazd do pitstopu na tym torze jest wyjątkowo długi.

Wyścig przede wszystkim bardzo czysty, bez incydentów - to cieszy. Walka trwała przez kilka kółek, później stawka się ustabilizowała i każdy starał się dojechać do mety bez rozbicia auta. Z uwagi na malowniczą trasę i nie wiele zmian w klasyfikacji w trakcie wyścigu pozwoliłem sobie na relację nieco bardziej pokazową niż merytoryczną.

Na starcie stanęli:
        kastro_89
        salam82_PL
        Aro-89-
        Bimbak
        pk30-08-19-96
        M-Michalczyk

Start:

BIMBAK

BIMBAK

Aro-89-, pk30-08-19-96, BIMBAK

BIMBAK łapie piasek i zaczyna się jego gehenna

M-Michalczyk gwałtownie hamuje i stara się uniknąć zderzenia, Aro-89- i pk30-08-19-96 odjeżdżają...

M-Michalczyk omija BIMBAK-a, w tle salam82_PL

Aro-89- i pk30-08-19-96

Mechanicy BIMBAK-a czekają już w PIT STOP-ie

pk30-08-19-96 też postanowił zrobić krótki postój

Włączając się do ruchu zerkał w lusterko, aby nie uszkodzić M-Michalczyka

salam82_PL nie był w stanie wykorzystać błędu rywala, M-Michalczyk już tak

META: Pierwszy kastro_89

2 miejsce M-Michalczyk

3 miejsce Aro-89-

4 miejsce pk30-08-19-96

5 miejsce salam82_PL

6 miejsce BIMBAK

Klasyfikacja końcowa:
        1. kastro_89
        2. M-Michalczyk +05.781
        3. Aro-89- +10.903
        4. pk30-08-19-96 +43.190
        5. salam82_PL +1.06.633
        6. BIMBAK + 1.31.093

Najlepszy czas okrążenia:
        1. Aro-89- 1.18.077
        2. M-Michalczyk 1.18.181
        3. BIMBAK 1.18.435
        4. kastro_89 1.18.444
        5. pk30-08-19-96 1.18.660
        6. salam82_PL 1.20.142
        http://www.accola.pl
        http://www.civicklub.pl

Komentarz

Krótko ale treściwie, zdjęcia bardzo dobre. Jedynie z tym filtrem za dużo jak pisałem,fajny fair wyścig.

No i nie mogę uwierzyć że wykręciłem najlepszy czas okrążenia. Gdybym tak utrzymywał równo takie lapy :/

Komentarz

jak bym wiedział że mi będziesz tyle fot z bliska strzelał to bym się jakoś ogarnął, uczesał i może uśmiechnął
            Wyścig mimo mojego incydentu z hamowaniem na trawie uważam za udany, bo po picie wylądowałem w środku stawki zaraz za prowadzącym kastro, więc przynajmniej nie musiałem jechać sam, choć walkę musiałem sobie odpuścić bo w końcu byłem już zdublowany.
            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Wyścig Był bardzo udany i dziękuje wszystkim za cierpliwość na starcie, oby więcej takich :mrgreen:

Komentarz

I jak dotychczasowe wyścigi GT 300?
                Wiem że mnie zabrakło ale to nie znaczy że mnie to nie interesuje? :>
                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

:wink: Wyścig został skrócony z 40 lap do 30

kolejność na mecie:
                  1.M-Michalczyk
                  2.wowa1979
                  3.Krazio
                  4.Dominik (został wyprzedzony na 29 lap przez Krazia ) Troszke szkoda bo chłopak walczył.
                  DNF.The_StigPL

dziękuje wszystkim za udział w wyścigu. :mrgreen:

Ps. kto nie był niech żałuje bo było ciekawie :wink:

Komentarz

Podobało mi się No szkoda Siniaka, lecz gdyby nie te 2 moje kolizje ze Stigiem to wszystko inaczej by się potoczyło
                    Cape Ring w drodze. Lubię ten tor, oby był dla mnie szczęśliwy

P.S Na końcu walczyłem tylko o to żeby mnie Mariusz nie zdublował

Komentarz

Heh, popełniłem błąd na zakręcie Castrola, co kosztowało mnie dewastację silnika i znaczny spadek mocy. Wyprzedzenie przez Przemysława było tylko formalnością
                      Dzięki chłopaki, wyścig był fajny ale frekwencja niestety marna
                      Co do kolegi The Stig to powinien się tutaj co najmniej wytłumaczyć dlaczego po kilku okrążeniach opuścił wyścig...
                      Do następnego!

Komentarz

No i po wyścigu na Cape Ring.

Na starcie stawiło się 5 kierowców, po dłuższych oczekiwaniach na szóstego śmiałka, który w końcu nie dotarł (chyba burza śnieżna go złapała) wyścig został skrócony do 23 okrążeń. Star był czysty i już na pierwszym okrążeniu Siniak i Kamil zaliczyli kraksy i tak oto wyścig rozgrywał się miedzy Mariuszem, Kraziem i Mną. Na pierwszy Pit Mariusz i Krazio zjechali na tym samym okrążeniu a Ja głupi wymyśliłem sobie że pojadę na jeden pit i jak się później okazało to był największy błąd w tym wyścigu po kolejnych 2 okrążeniach musiałem i tak zjechać do boksu z powodu braku opon z przodu i właśnie na tym okrążeniu zjazdowym straciłem około 9 sek co zaowocowało spadkiem na 3 pozycje i pogoń za Mariuszem i Kraziem po kilku okrążeniach udało się wyprzedzić Krazia (po jego błędzie). Po nownie chłopaki zjechali szybciej do boksu i po moim pitstopie znowu spadek na 3 pozycje. Kolejna pogoń za chłopakami zaowocowała wyprzedzeniem Krazia na jakieś 2 okrążenia przed metą na Mariusza zabrakło już dystansu Klasyfikacja na mecie: Mariusz, wowa1979, Krazio, siniak, Kamil.

Niech żałują zapisani na wyścig ale jednak nieobecni, było naprawdę ciekawie!

Dziękuję wszystkim za naprawdę udany wyścig i do zobaczenia na Fuji.
                        http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Sorry, to na mnie czekaliscie. Na swoje usprawiedliwienie dodam że cały czas oczekuję na dodanie do znajomych przez Angello, mimo tego że podobno zostałem dodany. Wielkie dzięki za ten 20 minutowy gest czekania. Potwierdza to że są tutaj ludzie na poziomie online na torze,i śmiem przypuszczać że również w realu.
                          Gratuluję zwycięzcy i zazdroszczę wszystkim uczestnikom wczorajszego wyścigu.

Komentarz

Za tydzień spotykamy się w pokoju Mariusza wiec już nie powinno być problemów z dołączeniem.
                            Pozdro
                            http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Będę układał wszystko zeby być obecny. Mam nadzieję że na treningu zrobię pierwsze przetarcie z klubem NR. A do Angello ponowię. Moze faktycznie burza śniegowa przeszkodziła...

Komentarz

Wczoraj w południe przyjąłem zaproszenia ale wiem też, że ktoś zamiast zaproszenia to wysłał mi tylko wiadomość i to ja wysłałem do niego prośbę o przyjęcie do znajomych.

Właśnie sprawdziłem i to jesteś właśnie Ty kolego robizet
                                Tym razem wysłałeś mi aż dwie prośby o przyjęcie, które przed chwilką przyjąłem

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X