BelegU$ tak zapytam z ciekawości.Jakie masz oznaki zużycia.Coś się poluzowało,skrzypi,trzeszczy Pytam,bo jeszcze nie czytałem w żadnych recenzjach jak się ma kierownica po kilku miesiącach w rękach zapalonego gracza
Wszystko działa świetnie i bez zarzutu (a kierkę mam od wakacji dwa lata temu) acz podczas obrotu w prawo, tak gdzieś przy 200' skrętu kierownica wydaje dziwny, plastikowy dźwięk - nie zdarza się to zawsze, ale mnie martwi. Podobnież pedały - może to moje urojenie (tak żywot skończyła moja pierwsza kierownica, Logitech WingMan), ale mam wrażenie, że sprężyna (?) w gazie zaczyna być coraz mniej czuła - po prostu pęka.
Zamieszczone przez Witek Enzo
No jak Ci DFGT nie wystarcza, to wyżej masz już tylko G25/G27.. i jeśli Ci nie szkoda tyle kasy na kierownicę to.. czemu nie? Myślę że będziesz baardzo zadowolony.
Sam DFGT nie mam, ale moje DFP ma już dobre kilka lat i może nie czuć że to ten sam sprzęt co gdy był nowy, ale nadal pozwala na wielką frajdę i bezstratną jazdę. Tak więc i po kilku latach można bez żadnego problemu grać i nawiązywać walke z przeciwnikami, często właśnie jeżdżącymi na g25/g27.
Ależ ja się w stu procentach zgadzam DF GT (i DFP, czyli w sumie jej poprzedniczka) to genialne kierownice, sam grając w ligę GRID'a na ESL'u spuszczałem na niej łomot kolesiom z G25, a potem G27. Jednak jeżeli rzeczywiście trafi się okazja zakupu takiej w atrakcyjnej cenie... kto wie, kto wie.
Komentarz