Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Dreadlock89
    gdybym miał taka kwotę to nawet bym się nie zawahał.
    Ja za taką kwotę bym się raczej też nie zawachał ale wolałbym mazde rx7.

PS ktoś wogule widział honde nsx na ulicy?
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Tak się składa,że w niedzielę widziałem NSX przy zjeździe z autostrady na Gdańsk

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
        ktoś wogule widział honde nsx na ulicy?
        Widziałem i to dokładnie tę Hondę z ogłoszenia. Widziałem ją w 1999 roku na targach motoryzacyjnych w Poznaniu i jeszcze kilka razy na polskich drogach.
        Kilka zdjęć z tych właśnie targów.

NSX z ogłoszenia

Replika Ferrari F50 na podłodze Pontiaca Fiero

BMW M 5

Mercedes DTM
        O ile dobrze pamiętam to był podpięty pod jakiś symulator i oczywiście kierowało się z wnętrza Mercedesa. Szczerze mówiąc nie dopchałem się ale za to z kumplami zaprosiliśmy hostessy na wieczorną dyskotekę. Panny wybrały miejscówkę a zabawa ... była do samego rana. To były najlepsze targi na jakich byłem :mrgreen:

Nissan Pimera

Nissan R 390

Honda S 2000 Okrzyknięty kabrioletem roku 1999 w Genewie

Syrena z silnikiem Porsche

Troszkę szybszy niż fabryczny VW "Garbus"

Jeszcze auta XXi wieku, przynajmniej tak wtedy je sobie wyobrażano

Mitsubishi L200

Peugeot

MG

Te trzy ryje co się często pojawiają na zdjęciach to moi przyjaciele, których nie miałem sumienia zamazywać na zdjęciach

Komentarz

Jak dla mnie cena za ten samochód jest wielce wyolbrzymiona. Przynajmniej jeśli patrzeć na to co ten samochód mógłby MI zaoferować, a jak wiadomo każdy ma inne wymagania. Fakt faktem nawet mi się podoba, ale na pewno nie za te pieniądze.

Komentarz

No
            Zamieszczone przez Kamil 12
            80k za 20letni samochód wydawać jest trochę niepoważne, tylko dla wielkiego fana modelu
            No jasne ze troche nieracjonalne, ale...
            Poza tym gdyby stan tego auta byłby naprawde adekwatny do przebiegu to nawet to warto nawet do codziennej jazdy. Kiedyś na mobile.de widziałem nsx z przebiegiem coś pod 250tyś, więc wygląda że ktoś go właśnie używał do codziennej jazdy.
            Albo też jakieś pół roku temu we wschodnich niemczech był wystawiony EE9 z przebiegiem 330tyś. i to w przeliczeniu za prawie 9tyś, czyli stan musiał być igła.
            Nie przypuszczałem że takim autem ludzie robią takie przebiegi.

Zamieszczone przez tycha
            PS ktoś wogule widział honde nsx na ulicy?
            W Krk pod któryś salonem Hondy stoi czyjaś taka czerwona z lotką od TypeR, ale ponoć silnik i zawieszenie w kiepskim stanie.

Komentarz

U Niemców jest tylko jedna poniżej 20.000 euro, więc nie sądzę, żeby cena była jakoś specjalnie przesadzona.
              narancs alternativa

Komentarz

Serwer a jakie Ty masz wymagania?

Komentarz

Napisałem, że cena jest dla mnie przesadzona ze względu na to co ten samochód może mi zaoferować. Po prostu gdybym miał wydać na auto 80 tysięcy wymagałbym od niego conajmniej 4 miejsc etc. Nie mówię tutaj o kolekcjonerze czy kimś kto ma pieniądze i traktuje go jako typową zabawkę bo na codzień ma coś innego, ale patrze pod kątem codzienności i dla mnie 80k za 2 osobowy samochód, który będzie niepraktyczny to za dużo. Sama cena też nie wydaje mi się, żeby odzwierciedlała rzeczywistą wartość tego auta, a jest wymuszona innymi czynnikami :wink:

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=CsA9PhnY ... re=related

Czy ktoś mi powie jakim cudem dodano tak długi filmik

Komentarz

@Jisaw - http://www.youtube.com/watch?v=Q7aF_FhA ... r_embedded
                      @Angello - popraw linki bo nie można miniaturek otworzyć.. A chętnie bym obejrzał :wink:
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

A tak wygląda Dredzik oglądając ogłoszenie z NSX'em

:mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                          Sama cena też nie wydaje mi się, żeby odzwierciedlała rzeczywistą wartość tego auta, a jest wymuszona innymi czynnikami
                          No jasne, że cene podbiła rzadkość wozu i cała otoczka, która wypracowała mu taką a nie inną opinie. :wink:

Ale takie auta rozważa się w innych kategoriach, przy innej grubości portfela, nie pod względem funkcjonalności, bo po co mi 4 drzwi jak jestem sam?

Nie no wszystko fajnie, tylko problemy się zaczynają jak ktoś np. wjedzie Ci w tyłek na światłach, a ruch jest spory. A potem jak przychodzi do naprawy, żeby zrobić to oryginalnie to czar pryska.

Komentarz

Ale pamiętajcie też że honda nsx ma rozwiązania niektóre stosowane w f1
                            A tak wogule.Czy ta honda nsx prototype LM road car wogule istnieje w realu?

Komentarz

80 tysięcy za NSX w Polsce to imo okazja. Jakie auto za tę cenę można mieć o porównywalnym statusie i osiągach? 911 996? Maserati 3200GT? To nadal inna liga.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

W dodatku fajnie mieć taki samochodzik by sobie samemu pojeździć gdzieś w górach po zakrętach.Kupiłbym gdybym miał taką kwotę i nowszy rocznik auta by był

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X