Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

no dobra ma troche jeszcze bledow ale napewno sie jezdzi lepiej niz w tych NFS na pc to jakies bajki ostre juz
    Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Zamieszczone przez bumekps2
      Zamieszczone przez Payo
      Dla mnie Gran Turismo jest najleprzym SYMULATOREM wyscigow reszta gier wyscigowych to dla malych dzieci
      Symulatorem? chyba na PS2?
      Fizyka jazdy jest super brak zastrzeżeń ale co ty na to
      -NIE Można wydachować,
      -Mocne fury nie łapią poślizgu przy starcie tylko mielą w miejscu( nie rzuca fury na boki w charakterystyczny weżyk) np. Viper
      - i zderzenia z otoczeniem są Kiepskie ( już mówię,że nie chodzi mi o akcje ala Burnout zrozumiano)
      to tyle na razie

GT TO NIE JEST SYMULATOR "PEŁNĄ GĘBĄ"
      GT jest symulatorem i nie mów mi że nie.Jaką furą powinno ci rzucać na boki?Sory ale to takie troche śmieszne jest To,że w Undergroundzie Eclipsem przy starcie na boki rzucało to nie znaczy że jest to symulacja
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12

GT jest symulatorem i nie mów mi że nie.Jaką furą powinno ci rzucać na boki?Sory ale to takie troche śmieszne jest To,że w Undergroundzie Eclipsem przy starcie na boki rzucało to nie znaczy że jest to symulacja
        Człowieku zastanów sie dwa razy, a potem pisz. Naucz się czytać ze zrozumieniem. GT jest symulatorem ale nie do tego stopnia wyśrubowanym żeby uwzględniać wszystkie czynniki z realnego świata po to, by czerpać przyjemność z grania. Nie porównuje go z undergroudami bo to nie ten sam gatunek. Co do ruszania przy starcie to obejrzyj starty naprawdę mocnych maszyn to zrozumiesz o co mi chodzi.
        Payo załapało o co chodzi.

Tak czy siak nie miej mi za złe jeśli Ciebie to dotknęło, bo to forum ma łaczyć fanów GT, a nie dzielić ok!
        pozdrawiam Kamil 12 i Payo
        Gram, bo lubię!

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12

Człowieku zastanów sie dwa razy, a potem pisz. Naucz się czytać ze zrozumieniem. GT jest symulatorem ale nie do tego stopnia wyśrubowanym żeby uwzględniać wszystkie czynniki z realnego świata po to, by czerpać przyjemność z grania. Nie porównuje go z undergroudami bo to nie ten sam gatunek. Co do ruszania przy starcie to obejrzyj starty naprawdę mocnych maszyn to zrozumiesz o co mi chodzi.
          Payo załapało o co chodzi.

Tak czy siak nie miej mi za złe jeśli Ciebie to dotknęło, bo to forum ma łaczyć fanów GT, a nie dzielić ok!
          pozdrawiam Kamil 12 i Payo
          Spoko,przecież nic się nie stało.Zobacze starty tych maszyn to wtedy pogadamy,pozdro
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kamil12
            oto mały przykład :http://www.youtube.com/watch?v=J0sgD...elated&search=
            jak ty znajdziesz coś ciekawego to daj znać
            nara
            Gram, bo lubię!

Komentarz

A no faktycznie,ale one jarały lacie na początku,ale można uznać twoją rację.Zwracam honor
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

zgadzam sie GT4 ma pewne braki ale tu nacisk jest polozny na co innego - niestety samochody nie dachuja, nie niszcza sie, itp... ale pokazcie mi inna gra w ktorej moge zmieniac tyle parametrow w zawieszeniu i co wazniejsze w ktorej zmiana tych parametrow daje tak odczuwalna roznice w prowadzeniu...co najfajniesze poprzez zmiane tych parametrow - twardosc wysokosc, zbieznosc ipt mozna calkowicie sobie popsuc fure albo zrobic tak aby smigal jak marzenie

poza tym na miane symulacji zasluguje GT4 z uwagi na to ze jezdzi sie po REALNYCH torach - pisalem tu juz kiedys - moj kolega jezdzil w GT4 rok - ostro katowal Nurburgringa i potem jak pojechal sobie na Ring do Niemiec - to powiedzial ze czul sie jak w domu - wiedzial na jakich biegach wchodzic w winkle, z jakimi predkosciami itp

pozdro

Komentarz

I właśnie o to mi chodziło. Dobrze to ująłeś w słowa Jimi
                  Gram, bo lubię!

Komentarz

Lepsza od Gt4 jest FORZA na xboxsa

Komentarz

GTR

najbardziej realistyczna gra jest GTR (teraz juz druga czesc wyszla) - niestety musze przyznac jej pierwszenstwo pod kilkoma waznymi wzgledami:

- duzo wieksza liczba samochodow w wyscigach (srednio 15, ale jesli ktos ma wypasiony sprzet to moze wlaczyc nawet do 70)

- DUZO wieksza inteligencja przeciwnikow, tutaj ma sie wrazenie ze scigamy sie z realnym kierowca, nie tak jak w naszym kochanym Gran Turismo gdzie jak nie my sami to ktorys z pozostalych 5 samochodow przylozy nam w "tylek" na zakrecie

- trudno w to uwierzyc, ale model jazdy jest jeszcze bardziej realny niz w wypadku GranTurismo. Podobny efekt w GT uzyskamy wylaczajac wszelkie wspomagania - w GTR takie sa domyslne!

- dla maniakow, PRAWDZIWE niesamowite oprogramowanie MOTEC stosowane w PRWADZIWYCH wyscigach do analizy auta - blisko 300 parametrow!!!

- dla maniakow - jeszcze wiecej detali do ustawiania w samochodzie np. cisnienie w oponach!

- widok z kabiny - odwzorowanie dla kazdego samochodu!

Mowie wam, GTR to niesamowity tytul, stawiam go obok Gran Turismo, poniewaz GranTurismo ma swoj niepowtarzalny klimat.

Komentarz

Co do innych gier to jakoś zaraz ma wyjść licencjonowana gra WTCC
                        http://www.gry.gildia.pl/gry/race_wttc_game/zapowiedz tyle że niewiem czy będzie na ps2 ale zapowiada się fajnie

Komentarz

Na końcu tego artykułu o "RACE WTCC" jest napisane że będzie dostępna tylko na PC.
                          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Tak ale za to wcześniej słyszałem na eurosporcie w reklamie że bęzie na ps2 a i w innej zapowiedzi była o tym wzmianka. Być może po wypuszczeniu wersji na pc zrobią konwersję n konsole i mam taką nadzieję :wink:
                            pzdr

Komentarz

RACE WTCC

ta gra jest autorstwa tych samych gosci od GTR
                              bylbym szczesliwy gdyby wyszla na PS2

Komentarz

Re: GTR

Zamieszczone przez ray
                                najbardziej realistyczna gra jest GTR (teraz juz druga czesc wyszla) - niestety musze przyznac jej pierwszenstwo pod kilkoma waznymi wzgledami:

- duzo wieksza liczba samochodow w wyscigach (srednio 15, ale jesli ktos ma wypasiony sprzet to moze wlaczyc nawet do 70)

- DUZO wieksza inteligencja przeciwnikow, tutaj ma sie wrazenie ze scigamy sie z realnym kierowca, nie tak jak w naszym kochanym Gran Turismo gdzie jak nie my sami to ktorys z pozostalych 5 samochodow przylozy nam w "tylek" na zakrecie

- trudno w to uwierzyc, ale model jazdy jest jeszcze bardziej realny niz w wypadku GranTurismo. Podobny efekt w GT uzyskamy wylaczajac wszelkie wspomagania - w GTR takie sa domyslne!

- dla maniakow, PRAWDZIWE niesamowite oprogramowanie MOTEC stosowane w PRWADZIWYCH wyscigach do analizy auta - blisko 300 parametrow!!!

- dla maniakow - jeszcze wiecej detali do ustawiania w samochodzie np. cisnienie w oponach!

- widok z kabiny - odwzorowanie dla kazdego samochodu!

Mowie wam, GTR to niesamowity tytul, stawiam go obok Gran Turismo, poniewaz GranTurismo ma swoj niepowtarzalny klimat.
                                TO TA GRA MUSI BYć NAPRAWDę WYRąBANA W KOSMOS mUSZę W NIą POGRAć!WYDAJE MI SIę,żE BęDZIE SUPER,ALE DLA MNIE CHYBA GRAN TURISMO NIE POBIJE...POCZEKAMY,ZOBACZYMY
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X