grid nadrabia tym ze lokacje sa zamkniete, nie masz calego miasta czy hektarow terenu dlatego mogli sobie pozwolic na bardziej szczegolowa grafike. Undercover to Next-Gen pelna geba. W ultra ustawieniach obie gry wygladaja bardzo dobrze choc Undercover lepiej...
lol zostawię to bez komentarza, a tak pozatym grałeś w obie gry?? chyba nie skoro masz takie poglądy
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
Nie nie.To nie jest Undercover(chyba na ps2).Grałem u kolegi(dzień po premierze)i to całkiem przyzwoita gra grafiką(ma Undercovera na X360).A co do ps2...Pożyję zobaczę
Nie nie.To nie jest Undercover(chyba na ps2).Grałem u kolegi(dzień po premierze)i to całkiem przyzwoita gra grafiką(ma Undercovera na X360).A co do ps2...Pożyję zobaczę
nick187pl napisał(a):
Dreadlock89 napisał(a): http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Niestety tak tak kolejne g*wno od EA
A grałeś w to??Ja grałem u kolegi na X360 więc ciut wiem.
nick187pl napisał(a):
Dreadlock89 napisał(a): http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Niestety tak tak kolejne g*wno od EA
A grałeś w to??Ja grałem u kolegi na X360 więc ciut wiem.
Mam tÄ… grÄ™ na PS2 i powiem tak:
Hmmm gra przypomina mi bardzo Most Wanted co mi się nawet podoba bo jak dla mnie Most Wanted jest najlepszą częścią ale przypomina je nawet pod względem miasta... mogli się bardziej postarać.. Normalnie mapka z MW, trochę przemodelowana i to wszystko x/ Grafika jak w MW na PS2. Taka "Arkadówka" na maxa jak dla mnie... aaa no i krótka ta gra troszkę ;D
Przed kilkoma minutami zainstalowałem Undercovera na swoim PC. Początkowo graficznie prezentuje się całkiem przyzwoicie... przejechałem się kawałek. Model jazdy jak zawsze sztuczny.
Komentarz