Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

no i najważniejsze podsumowanie
    Kabel HDMI - 1080p, 1080i, 720p, 576p
    Kabel Component - 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i
    Kabel S-Video - 576i
    Kabel Multi AV (composite) - 576i

Komentarz

Witam mam takie pytanko: Na dniach kupuje telefon komorkowy z abonamentem i jako gratis daja Playa3 i zastanawiam sie jak jest z przerobkami tej konsoli? Ile one kosztuja i czy nie wplywaja na zywotnosc konsoli? Co prawda katuje jeszcze GT4 ale GT5 wychodzi chyba w przyszlym roku i na pewno kupilbym bym oryginal, jednak innych gier nie mam zamiaru kupowac oryginalnych bo wg mnie nie sa tyle warte... Wiec jak to z tymi przerobkami?
      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Być może się da, ale pamiętaj, że gry na PS3 są zapisywane na płytach Blu-Ray i nierzadko zajmują po kilkanaście GB... No i na byle jakiej nagrywarce ich nie nagrasz.
        narancs alternativa

Komentarz

No faktycznie, nie pomyslalem o tym... Co prawda zalezy mi tylko na GT5 ale nie nedzie zadnych gier na DVD?
          "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Być może będą. Zupełnie jak w przypadku gier na PS2, były pojedyncze pozycje na CD. Ale nie ma co liczyć, że będą to jakieś hity, a reedycje starszych gier lub kiepskie budżetówki.
            narancs alternativa

Komentarz

OK, dzieki za odpowiedzi. Ciekawe ile beda sobie liczyc ludzie za nagranie pirackiejplyty BR na PS3..

Komentarz

do telefonu gratis PlayStation 3?? kogos tu poje**ło...

Komentarz

Nawet Skutery dajÄ…, laptopy...ale nie w Polsce...

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter
                    Tak, Polske, gdzie trzeba dziekowac za gowniany telefonik za zlotowke. W Europie jest walka o klienta. Potrzebuje abonament na telefon i akurat jest promocja na N73 za 1€ (abo na 2 lata po 15€) i albo mozesz wybrac sobie laptopa, telewizor LCD lub PS3... ALe PS3 chyba nie wezme bo to wersja 40GB czyli z tego co czytalem, ma jakies ograniczenia.

Komentarz

Nie wiedziałem, że za telefon w abonamencie (za granicą) dają takie gratisy ... Po tym co przeczytałem, mam wrażenie, że żyje w kraju gdzie światło nie dochodzi. Wszystko przez to, że oni (rynek światowy) mieli te zabawki dużo wczesniej od nas, u nas poprostu popyt na tel. komurkowe jest jak narazie słaby...

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                        Zamieszczone przez S.Carter
                        Tak, Polske, gdzie trzeba dziekowac za gowniany telefonik za zlotowke. W Europie jest walka o klienta. Potrzebuje abonament na telefon i akurat jest promocja na N73 za 1€ (abo na 2 lata po 15€) i albo mozesz wybrac sobie laptopa, telewizor LCD lub PS3... ALe PS3 chyba nie wezme bo to wersja 40GB czyli z tego co czytalem, ma jakies ograniczenia.
                        łoo kurde, to faktycznie niezle.....bier co popdanie moze i ma ograniczenia ale chyba jak daja PS3 za prawie frajer to bierz!

Komentarz

Wersja 40GB to jedyna wersja jaka bedzie w sprzedazy po wyczerpaniu zapasow 60GB. Wiec jesli nie planujesz szybkiego zakupu to i tak "nic nie stracisz". Ciekawe jakie sa warunki takiej promocji Bo cos nie chce mi sie wierzyc by bylo to az tak oplacalne
                          maruda
                          A-spec 17,839 km

Komentarz

Panowie, co do samych promocji, to zerknijcie na niemieki e-bay i wpiszcze Nokia N73 i Wam wyskocza rozne promocje. A nie sa to blefy, bo 1,5 roku kupilem od kolesia telefon N70 w takiej promocji ale nie bylo wtedy takich bonusow. Teraz wyglada to tak, ze do jednego abonamentu daja jakiegos czerstwego laptopa Acera albo jakis TV LCD, ale jak wezmie sie 2 umowy to dostaje sie 2 Nokie N73 i PS3 lub Nintendo Wii lub TV LCD albo mozna nie dostac telefonow, tylko same abonamenty a do tego PS3 i jakis spory LCD (nie jakis Soniacz ale zawsze to 81cm LCD). Wszystko za 1€ plus 15€ miesiecznie za kazdy abonament (chyba tylko 30 darmowych smsow miesiecznie). Jakby nie patrzec, to dobry sposob, jesli ktos jest spalony w banku i nie moze wziac Pleja na raty, bo tutaj kupujac komorke dajesz tylko dowod (niestety niemiecki musi byc) , a nie zaswiadczenia z roboty, zameldowania itp.
                            Ja biore pod uwage tylko promocje z PS3, tylko ze jak mowilem, ta wersja 40GB jest "okrojona" i niechcialbym, zeby potem kiedys wyszlo, ze ta wersja jest na tyle prostsza, , ze bedzie duzo gorsza od tej 60GB. Ale z drugiej strony, mozecie mi nie wierzyc, ale z racji wieku mam zamiar grac TYLKO w Gran Turismo 5 ,ale ono wyjdzie dopiero jesienia, wiec mam dylemat, czy teraz korzystac z okazji i postawic Playa na TV i ogladac na nim DVD, chociaz tez nie, bo nie mam filmow na DVD i czekac pol roku? NIe wiem, musze przemyslec Poki co, Gt4 na PS2 dostarcza mi na prawde nieskonczonej frajdy. Sory za OT ale na prawde, przegralem sporo gier przez te kilkanascie lat, ale GT4 (wlasciwie 1,2 i 3) to jedyna gra ktora ma nieskonczona zywotnosc i jest warta kupienia. Powaznie.

Czyli: Abonament 15€x2(telefony)x24 miesiace daje 720€ czyli 2660pln za co dostajemy 2 Nokie N73 i Pleja 3. Nokie opychamy po 900 zlotych za sztuke (i to z pocalowaniem w reke), wiec plej wychodzi nas niecale 900 zlotych

Komentarz

3 dni temu podpisalem umowe na te 2 abonamenty, wiec w tym tygodniu powinienem dostac Playa i 2 Nokie. Dam Wam znac czy to pic na wode i mnie wyruchali czy faktycznie dostane Playa prawie za friko.
                              Co do samej konsoli 40GB, to pewnie, lepszaby byla 60 albo 80GB ale jedyne rozniece miedzy 40 a 60 sa takie, ze 40 nie ma nie 4 a 2 porty USB, nie ma czytnika kart i nie obsluguje gier z PS2. Ale chyba to nie bedzie problem zeby odpalic GT5

Komentarz

Dzisiaj po poludniu ucialem sobie drzemke (taka pogoda) i sciszylem domofon i w tym czasie przyjechal DHL i zostawil dla mnie wielki karton na klatce schodowej A w nim 2 Nokie i Playstation 3 Czyli wyglada na to, ze... jestem posiadaczem Playa. Sam Play wyglada cudnie, mimo swojej wagi (6,5kg!) i jestem happy, choc zbytnio jej teraz nie wykorzystam. Pozycze moze jakies gry z wypozyczalni albo od... tesciowe kuzyna (tak, tak, ten babus tez kupil sobie pleja)... No ale oczywiscie czekam na zapisy na GT5 bo to jedyny powod, dla ktorego zdecydowalem sie na PS3.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X