Szymoniec,ja przynajmniej na tym forum piszę a nie tak jak ty,że się zarejestruję i później dupa.A ty tylko piszesz rzeczy,żeby mnie wkurzyć.Spierdalaj.
Szymoniec,ja przynajmniej na tym forum piszę a nie tak jak ty,że się zarejestruję i później dupa.A ty tylko piszesz rzeczy,żeby mnie wkurzyć.Spierdalaj.
no to nara dzieciaku.
aha - i jesli uwazasz nawalenie 30 postow w jeden dzien pisaniem - powodzenia
Nie bedę stąd odchodził tylko dlatego,że ty mi tak mówisz.A jak nie umisz czytać to sluże pomocą:jestem tu od 16 CZERWCA BARANIE.I nie mów mi dzieciaku jak do starego.Narra.
Spokój! Kamil1994 jeszcze raz napiszesz wulgarne słowo przeciw innemu użytkownikowi zostaniesz zgłoszony do administratora serwisu! Koniec Off-Topu
Macie baaaardzo stare informacje o PS3
Nie bedzie tych padow "banankow" beda takie jak w PS2 tylko bezprzewodowe z logiem PS3
W niemczech mozna juj kupic PS3 za... 560 euro a dostaniemy go do domu w pazdzierniku :wink:
Macie baaaardzo stare informacje o PS3
Nie bedzie tych padow "banankow" beda takie jak w PS2 tylko bezprzewodowe z logiem PS3
W niemczech mozna juj kupic PS3 za... 560 euro a dostaniemy go do domu w pazdzierniku :wink:
no i podobno maja byc w standardzie pady na blututa
Co do PS3 to sama konsola nie wygląda najgorzej, ale ten Pad... Moim zdaniem każde PlayStation powinno mieć Pada takiego jak był w PS1 tylko, że w innym kolorze... A co XBOX-a to jest moim zdaniem padło... Brzydkie, kwadratowe i skomplikowane... Nic nie pobije PSX...
Ostatnio dzierzylem w dloniach pada od PS3. Jest identyczny ja od PS2 ale bez kabla i przyciski R sa analogowe, przy czym R2 i L2 sa glebokie, tzn mozna je naciskac jak np pedal gazu. Czyli bomba. W Niemczech chodza w sklepach po 599€ co i tak dla mnie to jescze za duzo na konsole.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Ostatnio przypadkiem przeczytalem ze nowa PS3 bedzie pozbawiona wstecznej kompatybilnosci z PS2! Cena zaczyna byc rozsadna ale...
Oczywiscie "Wprowadzenie na rynek nowego modelu PLAYSTATION 3 przez Sony Computer Entertainment Europe było odpowiedzią na potrzeby użytkowników i miłośników świata domowej rozrywki...". Eh.. http://www.gry-online.pl/s013.asp?id=37062
Komentarz