Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ten PS3 nie jest zły,tylko pad naprawdę do bani.Ale komu by to przeszkadzało,gdyby go mial
    Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

bardzo wartosciowy post. wyjdz
      narancs alternativa

Komentarz

Szymoniec,ja przynajmniej na tym forum piszę a nie tak jak ty,że się zarejestruję i później dupa.A ty tylko piszesz rzeczy,żeby mnie wkurzyć.Spierdalaj.
        Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil_1994
          Szymoniec,ja przynajmniej na tym forum piszę a nie tak jak ty,że się zarejestruję i później dupa.A ty tylko piszesz rzeczy,żeby mnie wkurzyć.Spierdalaj.
          no to nara dzieciaku.
          aha - i jesli uwazasz nawalenie 30 postow w jeden dzien pisaniem - powodzenia
          narancs alternativa

Komentarz

Nie bedę stąd odchodził tylko dlatego,że ty mi tak mówisz.A jak nie umisz czytać to sluże pomocą:jestem tu od 16 CZERWCA BARANIE.I nie mów mi dzieciaku jak do starego.Narra.
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Spokój! Kamil1994 jeszcze raz napiszesz wulgarne słowo przeciw innemu użytkownikowi zostaniesz zgłoszony do administratora serwisu! Koniec Off-Topu

Komentarz

Macie baaaardzo stare informacje o PS3
                Nie bedzie tych padow "banankow" beda takie jak w PS2 tylko bezprzewodowe z logiem PS3
                W niemczech mozna juj kupic PS3 za... 560 euro a dostaniemy go do domu w pazdzierniku :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez bolec
                  Macie baaaardzo stare informacje o PS3
                  Nie bedzie tych padow "banankow" beda takie jak w PS2 tylko bezprzewodowe z logiem PS3
                  W niemczech mozna juj kupic PS3 za... 560 euro a dostaniemy go do domu w pazdzierniku :wink:
                  no i podobno maja byc w standardzie pady na blututa

Komentarz

Co do PS3 to sama konsola nie wygląda najgorzej, ale ten Pad... Moim zdaniem każde PlayStation powinno mieć Pada takiego jak był w PS1 tylko, że w innym kolorze... A co XBOX-a to jest moim zdaniem padło... Brzydkie, kwadratowe i skomplikowane... Nic nie pobije PSX...
                    White Pride
                    http://www.nop.org.pl
                    http://www.nacjonalista.org

Komentarz

Ostatnio dzierzylem w dloniach pada od PS3. Jest identyczny ja od PS2 ale bez kabla i przyciski R sa analogowe, przy czym R2 i L2 sa glebokie, tzn mozna je naciskac jak np pedal gazu. Czyli bomba. W Niemczech chodza w sklepach po 599€ co i tak dla mnie to jescze za duzo na konsole.
                      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Poczekamy, potanieje, kupimy . Tylko tak myślę - po co ? Dla GT5 ? Taaak ;p.
                        Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                          Poczekamy, potanieje, kupimy . Tylko tak myślę - po co ? Dla GT5 ? Taaak ;p.
                          To ja w porównaniu z wami jestem zacofany ,bo teraz kupuję dopiero PS2 We wrześniu
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja juz od 2 lat mam ps2 a za jakies pol roku albo dluzej jak stanieje kupie sobie ps3 zebym mogl grac w gt5 i inne fajne gry :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez hiprap
                              Ja juz od 2 lat mam ps2 a za jakies pol roku albo dluzej jak stanieje kupie sobie ps3 zebym mogl grac w gt5 i inne fajne gry :wink:
                              No to raczej nie pograsz....
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ostatnio przypadkiem przeczytalem ze nowa PS3 bedzie pozbawiona wstecznej kompatybilnosci z PS2! Cena zaczyna byc rozsadna ale...
                                Oczywiscie "Wprowadzenie na rynek nowego modelu PLAYSTATION 3 przez Sony Computer Entertainment Europe było odpowiedzią na potrzeby użytkowników i miłośników świata domowej rozrywki...". Eh..
                                http://www.gry-online.pl/s013.asp?id=37062
                                maruda
                                A-spec 17,839 km

Komentarz

PracujÄ™...
                                X