Mi z gt4 zainponawał VW Golf | GTI. Chciałem go kupić prawdziwego lecz go nie znalazłem. Ale w zamian za to znalazłem prawdziwy rarytasik. Jest nim VWGolf || GT 1.8 Benzyna. Ma on 90km. Stan idealny. Bez wypadkowy orginał lakier i wszystko co na nim jest.Każdy detal.
A co najlepsze jest z roku 1987 i nie ma na nim ani grama rdzy. Wygląda jak z fabryki. Co pół roku jest oddawanu do firmy polerskiej gdzie koszty nie grają roli. Ma być zrobione dobrze. Silnik chodzi najlepiej jak się da. Mam możliwość sprzedaży za 10 000 zł. To i tak za mało, ale za więcej nikomu nie sprzedam. Możliwość negocjacji.Prosze o kontakt na email: igorduma@wp.pl, lub na tej stronie jako dpowiedź.Napaliłem się na Jaguara XJ6 powyżej 1990r. Jeśli by ktoś miał do 10 000 zł w stanie idealnym, lub Subaru Impraza 1990r, lub Legacy 1990r do 10 000 zł w stanie idealnym to także prosze o kontakt.
Mi z gt4 zainponawał VW Golf | GTI. Chciałem go kupić prawdziwego lecz go nie znalazłem. Ale w zamian za to znalazłem prawdziwy rarytasik. Jest nim VWGolf || GT 1.8 Benzyna. Ma on 90km. Stan idealny. Bez wypadkowy orginał lakier i wszystko co na nim jest.Każdy detal.
A co najlepsze jest z roku 1987 i nie ma na nim ani grama rdzy. Wygląda jak z fabryki. Co pół roku jest oddawanu do firmy polerskiej gdzie koszty nie grają roli. Ma być zrobione dobrze. Silnik chodzi najlepiej jak się da. Mam możliwość sprzedaży za 10 000 zł. To i tak za mało, ale za więcej nikomu nie sprzedam. Możliwość negocjacji.Prosze o kontakt na email: igorduma@wp.pl, lub na tej stronie jako dpowiedź.Napaliłem się na Jaguara XJ6 powyżej 1990r. Jeśli by ktoś miał do 10 000 zł w stanie idealnym, lub Subaru Impraza 1990r, lub Legacy 1990r do 10 000 zł w stanie idealnym to także prosze o kontakt.
Dzięki
pozdro
Ja mam lancie kappe 2.4 z 96 roku 175KM 230Nm 8.7s do 100km/h i 218kmh V-max - mozemy sie zmienić... chętnei bym zamienił na corolle bo jak dlam nei pali za duzo a po miescie jeżdżę głównie...
"...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"
Przykromi ale Lancia niestety mnie nie interesuje lecz to 175km robi wrażenie.
Ja też wole japończyka.
pozdro
...nom ten silnik ma 5cylindrów i posiada system V.I.S - doładowanie dynamiczne + zmienne fazy rozrządu (w Toyotach też cos podobnego jest)... ale najlepsze w tym samochodzie jest wyciszenie, przy 180km/h praktycznie nic nie słychać ...druga fajna sprawa to wyposażenie:
- wspomaganie kierownicy
- ABS
- komputer pokładowy, 5-językowy, z detekcją awarii
- centralny zamek
- klimatyzacja elektroniczna
- elektrycznie regulowane lusterka zewnętrzne
- elektrycznie składane lusterka zewnętrzne
- elektrycznie otwierane szyby z przodu i z tyłu
- tapicerka imitacja skóry zamszowej - alcantara
- wykończenie w drewnie
- chromowane obwódki mocowania szyb w drzwiach
- chromowane klamki zewnętrzne
- trzecie światło "STOP"
- rolety na tylną szybę
- podłokietnik z przodu i z tyłu
- lampki w drzwiach, oświetlające drogę po otworzeniu ich
- lampki do czytania (z przodu oraz z tyłu)
- 6 głośników - 4 z przodu, 2 w tylnej półce
- radio ALPINE ze zmieniarka na 6CD
- halogeny
- lakier metalizowany
- aluminiowe felgi (w tej chwili opony zimowe)
...no ale kosztem tego jest duza masa 1500kg i zużycie plaiwa w mieście do 15.5l .... ale na trase to jest storzona bryka, pali 8l przy 100km/h średnio
"...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"
WITAM!! MOJE AUTO TO GOLF 3 Z 97 R. AUTO MA 123 KM SPRAWDZONE NA HAMOWNI!!!! JEZDZI CALKIEM SYMPATYCZNIE TLUMIK PRZELOTOWY Z KONCOWYM TLUMIKIEM MUGEN!!! ZMIENIONE ZAWIESZENIE NA TWARDSZE I OBNIZONE O 20mm!!! AUTO MA ZMIENIONE ZDERZAKI NA RS!!! TYLNE LAMPY LEXUS STYLE!!! TYLNA KLAPA NA GŁADKO!!! FELGI 15 CALI OPONY 195/50/15!!! AUTO TEZ MA PODSWIETLONE PODWOZIE NA NIEBIESKO!!!! BIALE ZEGARY!!!! PROGI!!! DUZO BY WYMIENIC!! MODYFIKACJE ZABRALY MI OKOLO 4 LAT!! I KUPE KASY!!!! JEST TEZ SPRZĘT GRAJĄCY!!!!POZDRO
Mój golf ma 4 cylindry ale ma silnik o pojemności 1.8 i ma 92km. Jest orginalnie obniżony w przeciwieństwie do zwykłych wersi. Ma dobre trzymanie w zakrętech i leci 200km/h i to bez problemu.
Jednak szybciej nie można było pojechać ze powodu aerodynamiki(oderwał by się od ziemi i odleciał). Ale mimo to ma super kopa 10s do 100km/h. Wygłąda jak by miał 2 lata(lub mniej).
Stan idealny.
Mój golf ma 4 cylindry ale ma silnik o pojemności 1.8 i ma 92km. Jest orginalnie obniżony w przeciwieństwie do zwykłych wersi. Ma dobre trzymanie w zakrętech i leci 200km/h i to bez problemu.
Jednak szybciej nie można było pojechać ze powodu aerodynamiki(oderwał by się od ziemi i odleciał). Ale mimo to ma super kopa 10s do 100km/h. Wygłąda jak by miał 2 lata(lub mniej).
Stan idealny.
pozdro
...tak czytam i myślę że nie wszyscy znają różnicę pomiędzy prędkością licznikową a rzeczywistą - sróbuje tu coś wyjaśnić. W przepisach ruchu drogowego jest coś takiego napisane, że prędkościomierze MUSZĄ zawyżać prędkość wskazywana w stosunku do tej ktora się jedzie naprawde. Zrobione jest to po to, by kierowca nie mógł powiedzieć policjii która go złapie za przekroczenie predkosci, że licznik mu oszukuje... no i ma racje, ale oszukuje kierowce na jego niekożyść w tym przypadku akurat Błąd wskazań prędkosciomierza wynosi dla prękości do 100km/h (rzeczywistej) ok. 5-8%...np jedziemy naprawde 80km/h a licznik pokazuje 85-88km/h... wraz ze wzrostem predkosci błąd wzrasta i dla prędkosci powyżej 100km/h wynosi już około 10% i ciągle wzrasta max do 15%... podajac prędkość maxymalna lancii sugerowałem sie danymi technicznymi z katalogu, a nie wskazaniami prędkościomierza - jeśli polegałbym na prędkościomierzu to powiedziałbym że jedzie 240km/h (no i tyle jechałem, sprowadzając auto z beligii )... dlatego wiem, że stwierdzenie "200km/h i to bez problemu" igiego jest odczuciem subiektywnym, ubarwionym troche w myśl przysłowia "Każdy kierowca swój samochód chwali"... Wracając do golfa igiego, by mógł on osiągnąć prędkość rzeczywistą 200km/h potrzebuje co najmniej 103kW (czyli 140KM)... policzyłem to programem CarTest - polecam! - dla golfa z roku 91 z oponami 175/50 (starsza generacja potrzebuje troszke więcej mocy, nowsza troszke mniej - wszystko zależy od współczynnika oporu powietrza)... tak więc te 92koniki to za mało by "lekko szedł 200km/h", nawet licznikowe, ale nawet by je osiągnął... jeśli licznik ci jednak je pokazuje, albo masz mniejsze felgi niz w seryjnym albo spieprzony licznik - - i nie pomogą tu żadne obnizenia zawieszenia... pomóc mógłby za to dobry spojler i progi, ale nie pierwsze lepsze, tylko specjalnie dopasowane do kazdego modelu... poza tym wszystkim na standardowej skrzyni osiagnąłbyś prędkość 200km/h przy niebotycznych obrotach... Szerokość opon wpływa na przyspieczenie (mniej), na spalanie (więcej) i prędkosć maksymalną... a ma się to tak: szersza opona ma lepsze przyzpieszenie do momentu w którym cieńsza trciłaby przyczepność, potem, lepsze ma ta cieńsza ze wzgledu na większa masę i opór powietrza... spalanie tez wzrasta wraz z szerokościa opony, do kwadratu wraz ze wzrostem prędkosci!... no i ze wzgledu na większe opory spada też V-max... jednak zakładając szersza opone zyskujemy lepsza przyczepność na zakrętach niezależnie od prędkości i krótsza drogę hamowania, no i oczywiście efekt wizualny ...w mojej kappie mam standardowe gumy 205/55R16, ale jeżdżę na 195/60R15 i spalanie z autopsji jest mniejsze o około 0.4l/100km
Stan idealny.
pozdro
...igi znalazłem twój bląd napisałeś że golfiak ma 92KM a on ma właśnie 92kW (co się równa 125KM) - musialeś źle spojrzeć w dane...producent podaje 201km/h jako V-max więc spoko... wcześniejsze obliczenia były dla starszej generacji bo mnie zmyliles tą mocą
Audi A6 3,2 benzyna, ciemno-zielony metalic, druga taka w Łodzi.
wiem że jest po chiptunningu, ma ponad 130KM
alufele, 17cali
kremowa skura
metalowe wykończenia,
full elektryka, i to wszystko.
Autko mojego ojca.
Mam jeszcze Peugot 307, to jest mamy.
Z silnika 3.2 130 km ??? PETARDA!!! masakra i to jeszcze po tuningu... myslalem ze to nie mozliwe z takiej pojemnosci a tu prosze...ach jak ta technika idzie do przodu...moje autko: skoda octavia II 2.0 tdi (ojciec ma cos lepszego ale nie zdradze )musze niestety odstawic jazde bo po 5 latach skonczylo mi sie prawko (okulary itd.) ale juz za tydzien bedzie do odbioru
Komentarz