Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

I wszystkie te samochody są kupowane przez Ciebie i są zarejestrowane na Ciebie...
    Jak tak to...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
      I wszystkie te samochody są kupowane przez Ciebie i są zarejestrowane na Ciebie...
      Taa... a ja umiem latac

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Taa... a ja umiem latac
        Dla mnie cel tego tematu jest taki że pokazujemy to co sami posiadamy, a nie auta od tatusia czy mamusi...

Komentarz

Od siebie dodam, że równie dobrze mogę iść do kolegi stanąć przy Mietku S-klasy jego starszego i bujać, że mój :mrgreen: Czekam na Diablo choć nawet takie zdjęcie nie będzie wiarygodne. Ze względów takich, że może być np. znajomego.

Komentarz

Dla mnie cel tego tematu jest taki że pokazujemy to co sami posiadamy
            W sumie moje w 1/5 (w dowodzie jestem - zniżka leci :wink: ) Od stycznia mam a sie nie pochwaliłem.
            "Skodzianka" ogólnie w rodzinie od nowości tzn. grudnia '98. Mi się dostała jako tanie, proste auto na początek mojej kariery kierowcy.
            1.3 MPI 55kW, 220tyś, wersja GLX

A na to choruje dośc poważnie. Jak się uda może za 2-3 lata odłoże sobie kase.

Oczywiście nie koniecznie EK9 (jeszcze nie spotkałem wersji z kierą po lewej stronie), ale z motorem 1.6 VTECH (b16a2).
            Najlepiej w tym kolorze i taki body kit, ale inne felgi. Takie jak te:

Ps. Głupio o to pytac, bo bardzo sie fascynuje tym modelem, ale musze: wiem że są werje EK9 (type r) i EK4 (type s), ale spotkałem się jeszcze z EK3. czy to jest ta "podstawowa" wersja? Niech mnie ktoś oświeci w temacie tych specyfikacji...

Komentarz

Przez 2-3 lata PP89, uzbierasz na coś dużo szybszego :wink: Tak czy siak Twój wybór więc się nie wtrącam

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                Od siebie dodam, że równie dobrze mogę iść do kolegi stanąć przy Mietku S-klasy jego starszego i bujać, że mój :mrgreen: Czekam na Diablo choć nawet takie zdjęcie nie będzie wiarygodne. Ze względów takich, że może być np. znajomego.
                Znajomego? Nie sądze Z tego co ja wiem w Polsce nie mamy Diablo, tylko ostatnio na otomoto stało jedno, blachy RMI. Drugie się jakiś czas temu na śląsku pojawiało, ale nie z PL

Czekam na te zdjęcia.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                  Przez 2-3 lata PP89, uzbierasz na coś dużo szybszego
                  Jak będe pracował cały rok - tak, ale jak będe chodził na studnia dzienne - nie bardzo :wink:
                  20tyś nie jest małą sumką.
                  Poza tym nie potrzebuje mocniejszego auta - nie narobie na paliwo

Komentarz

PP89 - O tej Skodzie wiedziałem już od dawna (zastępcze forum GT) - Ale zawsze byłem jej ciekaw I przyznam, że jak na Felicję wygląda bardzo dobrze

Jimmy - Banan i kartka ! I mam nadzieję, że to nie jest jakaś replika zrobiona na Pontiacu Fiero

Obyśmy się tylko doczekali...

Pozdrawiam

Komentarz

PP89- jak na Felicie to nawet niezła Chociaż ja nie chciałbym jeździc Skodą, nie lubie ich
                      A te felgi które chcesz do Civica ostatnio widziałem na starym Polo - bardzo fajne
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                        PP89- jak na Felicie to nawet niezła
                        Zamieszczone przez Lukas
                        I przyznam, że jak na Felicję wygląda bardzo dobrze

Chłopaki dzięki, ale powiem tak: mechanicznie jest b.dobra, ale wizualnie tylko stojąc min. 2m od auta Ma sporo przytarc, wgięc, i "prostokącików" zwymiarowanych ramką z taśmy malarskiej z lakieru w sprayu, którym malowałem wyczyszczone z rdzy miejsca
                        Ale tragedii nie ma.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          Zamieszczone przez Witek Enzo
                          PP89- jak na Felicie to nawet niezła
                          Zamieszczone przez Lukas
                          I przyznam, że jak na Felicję wygląda bardzo dobrze

Chłopaki dzięki, ale powiem tak: mechanicznie jest b.dobra, ale wizualnie tylko stojąc min. 2m od auta Ma sporo przytarc, wgięc, i "prostokącików" zwymiarowanych ramką z taśmy malarskiej z lakieru w sprayu, którym malowałem wyczyszczone z rdzy miejsca
                          Ale tragedii nie ma.
                          Jak Ty jeździsz?!
                          Akurat takie szczegóły dużego znaczenia w ocenie tego samochodu dla mnie nie mają Podoba mi sie lakier, dobrze wygląda na kombi.

Ale czekam na tą Hondę
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ojciec...i ja :wink: .Coście sie tak uwiesili? :mrgreen: Skoda PP89 jest lepsza... :mrgreen:

PS.Biesiadnik...W promieniu 100 km jeszcze nie jezdziłem (chyba że starym chevroletem :mrgreen: ) ale wiesz...do sklepiku się już jezdzi czy czasem do rzeszowa...Wiecie,muszę Wam tu posegregowane fotki każdego autka wstawić...I to jak ty to odbierasz nie musi być odbierane tak samo przez innych,zresztą poczytaj pierwsze strony tematu...Ładny kolor Skody PP89 :wink:
                            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                              Ładny kolor Skody PP89
                              Czerwone są szybsze

Komentarz

A kiedy fotki Diabła?

Komentarz

Pracuję...