Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Co do Citroena - miałem okazję ostatnio pracować w salonie(nie w PL). Nie powiem, auta ładne i ogólnie sprawiały wrażenie przyjemnych. Mają dużo bajerów, ale jak się przyjrzałem. Nówka C4 jakiś lakier u góry nie to że porysowany, ale jak by ktoś klej wylał zostawił tak, i po jakimś czasie zdjął klej, a plama zostaje. Wszystko plastikowe, maską w C4 Picasso trzeba było tak pierdzielnąć żeby się zamknęła, że aż się bałem jej ruszać żeby nie popsuć. W ogóle byłem przerażony rozmiarami tylnej kanapy w C4 Picasso. To chyba jakieś nieporozumienie, z przodu komfort, ale tył to chyba pod dzieci jest projektowany... Jeśli już miałbym wybierać dla siebie to na pewno nie Francuz, ale mam nadzieje Witek, że pojeździ ta C4 :wink:

Komentarz

No C4 nawet nawet. Przez 3 lata pracowałem w citroenie jako blacharz samochodowy więc miałem okazje się pobawić tymi furami troszeczke i przyznam że bardzo wygodnie jest wszystko ułożone jeśli chodzi o możliwośc demontażu. Co do wnętrza to jedyne co fajne w nim to kiera

Ja sam jeżdżę furą którą zapewne znacie z dwóch części GT (w dwójce była jako rajdówka a w czwórce w wersji zwykłej)...
      Mowa o Oplu Tigrze W GT4 był sprzedawany w salonie Vauxhall Tigra a Opelka można było kupić tylko w "komisie" z używanymi furami. W grze był rocznik '00 z silnikiem 1.6 - 105KM. Ja mam 1.4 - 95KM, rocznik '95. Powiem Wam szczerze jak na taką małą moc to całkiem nieźle śmiga . Oczywiście wersja na prawie pełnym wypasie, jedyne czego nie ma to skórzanych podgrzewanych foteli

Komentarz

Ja jeszcze swojego auta nie mam, bo jestem za młody. Ale rodzice mają Hondę Accord 2.0 Comfort z 2007r. Samochód ogólnie jest za**bisty. Osiągi są nawet dobre ( 0-100km/h - 8.9 , V-max - 217km/h). Średnie spalanie to jakieś 8.5l , czyli też ok. Ja w przyszłości chciałbym mieć Honde S2000. :wink:

Komentarz

Skoro mowa o C4... niestety kiedy mnie nie było, jak wiadomo w Polsce były pewne anomalia pogodowe, które dosięgnęły także mojego Citroena Grad zbombardował całą karesorię Koszt naprawy - 10.000 zł... na szczęście z ubezpieczenia.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

RWD - Pogratulować Hondy

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Skoro mowa o C4... niestety kiedy mnie nie było, jak wiadomo w Polsce były pewne anomalia pogodowe, które dosięgnęły także mojego Citroena Grad zbombardował całą karesorię Koszt naprawy - 10.000 zł... na szczęście z ubezpieczenia.
            Tak to już jest....słyszałem, że grad tyka tylko Francuskie i Koreańskie auta

Ale do rzeczy, 10.000zł - Dużo pieniędzy, ale jeśli z ubezpieczenia to nie ma problemu

Dlatego zawsze chciałbym mieć własny garaż, najlepiej na 2 samochody

Pozdrawiam

Komentarz

Mamy garaż Ale grad dopadł auto w Krakowie, gdzie mój tata pracuje
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ehh...Od ostatniego postu trochę się nowych pojazdów nazbierało...fotki wrzucę do "[Foto]Jimmy"

A więc:
                -Nissan Pathfinder starsza buda 4x4 reduktor blokada itd.orurowanie koła terenowe i inne duperele
                -Narazie uszkodzone Lamborghini Diablo którym jeszcze nie jezdziłem bo jest u znajomego blacharza-lakiernika,dane i resztę podam za parę dni,jutro tam jadę.
                -Yamaha Royal Star Tour Deluxe,której fotki są u mnie w temacie ;]
                -Harley-Davidson Electra Glide,ta najdroższa wersja (najbardziej obudowana,lepszy lakier,wyposażenie maks itd.)
                -Harley Davidson Dyna Glide(standardowa wersja,silnik 1100 czy 1300 ;])
                -Harley Davidson Electra Glide,standsrdowa wersja (street)
                -Toyota RAV4 w starszej budzie(mam też te nową ale coś łożysko stuka i też jest u mechanika)

A za jakiś miesiąc przyjdą dwa nowe kontenery z Mercedesem SL 65 w maks wersji wyposażeniowej,Subaru Impreza STI srebrny 320 koni,czarna Mazda 6 MPS w maks. wersji wyposażeniowej.Poza tym już wiadomo,mam Porsche 911 turbo z 86' (300 koni,4 sek do setki i dotychczas 312 km/h na liczniku ;])czarne.Fotki już wrzucałem...
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

STI :mrgreen:

Komentarz

Yyy... Diablo? Nie wierze. To takie żółte na RMI co było na otomoto za grosze? :mrgreen: Czekam na więcej wieści.

No i te SLe 65. Nie za dużo? :mrgreen:
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

a świstak siedzi i zawija...
                      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                        -Narazie uszkodzone Lamborghini Diablo którym jeszcze nie jeździłem bo jest u znajomego
                        Ja również nie do końca wierzę w Diablo Twierdzisz, że masz - Więc poproszę o zdjęcie banana (w sensie owoc jadalny) leżącego na tylnym lewym błotniku, banan ma być normalnie zawinięty w skórce.

Twierdzisz, że ten blacharz to znajomy, więc na pewno nie będzie z tym problemu :wink:

Jeśli dostanę do zdjęcie, pokryję koszty banana.

Pozdrawiam

Komentarz

To ja poproszę też kartkę położoną na masce z napisem GranTurismo.pl (czarne, grube litery, tak żeby było widać ; czyli masz banana i kartke do zfotografowania )

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                            -Nissan Pathfinder starsza buda 4x4 reduktor blokada itd.orurowanie koła terenowe i inne duperele
                            -Narazie uszkodzone Lamborghini Diablo którym jeszcze nie jezdziłem bo jest u znajomego blacharza-lakiernika,dane i resztę podam za parę dni,jutro tam jadę.
                            -Yamaha Royal Star Tour Deluxe,której fotki są u mnie w temacie ;]
                            -Harley-Davidson Electra Glide,ta najdroższa wersja (najbardziej obudowana,lepszy lakier,wyposażenie maks itd.)
                            -Harley Davidson Dyna Glide(standardowa wersja,silnik 1100 czy 1300 ;])
                            -Harley Davidson Electra Glide,standsrdowa wersja (street)
                            -Toyota RAV4 w starszej budzie(mam też te nową ale coś łożysko stuka i też jest u mechanika)

A za jakiś miesiąc przyjdą dwa nowe kontenery z Mercedesem SL 65 w maks wersji wyposażeniowej,Subaru Impreza STI srebrny 320 koni,czarna Mazda 6 MPS w maks. wersji wyposażeniowej.Poza tym już wiadomo,mam Porsche 911 turbo z 86' (300 koni,4 sek do setki i dotychczas 312 km/h na liczniku ;])czarne.Fotki już wrzucałem...
                            Mam rozumieć że te wszystkie samochody i motory należą do Ciebie... Bo z tego co rozumiem to jest temat o tym co aktualnie posiadamy w garażu... Kiedyś się spotkałem z kolesiem co jego ojciec miał auto salon i każde auto które tam stało uważał za swoje... Sorry ale trochę mi się wierzyć nie chce...

Komentarz

Ehh...Biesiadnik...Jakby Ci fotek samochodów brakowało...Zajrzyj do mojego tematu,tam macie dowody...A co do Diabełka...na waszym miejscu po moich innych pojazdach że tak powiem,bym wierzył ale ok jak tylko wróci z blacharki i badań zrobię foty :wink: .Może wogóle sam się na nim położę... :wink: Tak za jakiś tydzień najwcześniej fotkę ujrzycie...mogę wam narazie wstawić fotkę uszkodzonego upalonego diablo przed remontem...chcecie?

Witek Jutro wstawię Ci fotkę SLa :wink:

A co do samochodów,zapomniałem jeszcze o Jaguarze S-Type,wtajemniczeni już chyba widzieli...
                              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                                Tak za jakiś tydzień najwcześniej fotkę ujrzycie...mogę wam narazie wstawić fotkę uszkodzonego upalonego diablo przed remontem...chcecie?
                                Tak
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X