Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prawo jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Prawo jazdy

Kto posiada prawo jazdy? Jakie kategorie posiadacie? Ilu Was jest?

Numer porzÄ…dkowy
    Jaka kategoria?

1.
    Aktualnie jestem w trakcie kursu na prawo jazdy kategorii B. Mam nadzieję, że za miesiąc lub dwa będę mógł się nim wylegitymować.

Re: Prawo jazdy

2.
    Posiadam prawo jazdy kat. B od 21.06.2006 . Zdałem za trzecim razem. Na drugi dzień już jeździłem po niderlandzkich drogach, dla kogoś nieobeznanego z tamtejszymi przepisami jest trochę trudno (np. trzeba uważać na rowerzystów i na tzw. śluzy dla nich przeznaczone, czyli takie miejsca na skrzyżowaniu gdzie mogą swobodnie stać przed autami, taki "azyl". A spróbujcie przekroczyć jej linię to macie zagwarantowane spisane numery. Poza tym przejeździłem już wiele km po niemieckich autostradach, po naszych drogach również. I mam świadomość że ciągle wiele mi brakuje do dobrego kierowcy. BTW. Uprawnienia na wózek widłowy się liczą?

Komentarz

3.
      Prawo jazdy kat.B
      Brak własnego auta, raczej niedzielny kierowca.

Komentarz

4.
        Prawo jazdy kat.B
        Zdane za pierwszym razem, generalnie wciąż uczę się w pełni wykorzystać moc 100 konnej astry w kombi i gazie I szukam auta dla siebie, pewnie będzie to coś do zabawy i upalania, bo do szkoły czy na co dzień zostaje astra.

Komentarz

5.
          Kat B - 10 lat
          zdane za 3cim - w krakowie
          smigam Vectra B 1.7 '96r. dieselek, chce zmienic na Audi A6 C5 '03 - 1.9 dieselek
          nawinalem dobre kilkadziesiaty tysiecy juz

Kat A - 1 rok
          zdane za 1szym razem - w DG
          smigam Honda CBR 600 F3
          w tym roku przejechalem ok 6000km

jezdze codziennie, z racji zmiany miejsca zamieszkania i pracy teraz robie malo km, ale jeszcze niedawno dochodzilem do 2tys w miesiacu samochodem - motocykla nie mialem
          motocyklem 4 fun smigam, to robie ok 1000km miesiecznie
          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

6.
            B - od kwietnia 2011, za pierwszym, bujam się dla przyjemności prawie trzydziestoletnim śmietnikiem.
            narancs alternativa

Komentarz

7.
              Od końca lutego tego roku mam kategorię B1 Zdałem za pierwszym razem z 1 błędem, w tym teorię bezbłędnie. Kurs i egzamin na Cuore, a teraz jeżdżę Cinquecento :mrgreen: Za około rok czeka mnie egzamin na B
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

8.
                Kat. "B"
                Zdane za pierwszym razem, bezbłędnie.
                Podobnie jak kolega weczi, śmigam również 10 lat.
                W tej chwili "na stanie" EJ9 z VTECem pod maskÄ…

Na codzień latam Hanią do pracy, na zakupy,
                po ludziach, popołudniami zaś odwiedzam Ostrowską
                obwodnicę, z której można "sobie zrobić" krótki tor z dwoma prostymi i naprawdę
                konkretnie "na nim" polatać

Komentarz

9.

Ja Prawo Jazdy mam od wczoraj Zdałem za trzecim razem w Krakowie (jestem z Katowic). Póki co staram się okiełznać 155 koni mojej Alfy MiTo

Komentarz

10.

Kat. B od...(muszę sprawdzić na prawku ) ponad 16 lat Zdane za pierwszym razem (w Sosnowcu egzamin), wtedy nie było zbytniego wyboru, więc kurs i exam Maluchami
                    Samochody w karierze bywały już przeróżne (aktualnie Galaxy'04 TDI), a ilość przejechanych km dawno już przestałem liczyć (ale na pewno jest już ponad pól miliona)

Plotek znam tą obwodnicę (niedawno miałem okazję ją przetestować wracając z Białego od jednego z naszych kolegów , fajny jest też kawałek 50-ki w stronę Broka (te długie proste, las i pustawa ścieżka

Komentarz

11.

B od 2001 zrobione w tychach za pierwszym razem ( jazdy bo testy za drugim )
                      C w woju zrobione 2005 ( GrudziÄ…dz )
                      aktualnie prowadzone samochody to vw vento 2.0 i toyota yaris TS
                      za kierownicą spędziłem już ponad milion kilometrów.

Komentarz

12.

Kategoria B od 2005 roku zdana za pierwszym razem w Szczecinie na Fiacie Panda. Od tamtej pory śmigam autem tegularnie. Na początku było Polo Coupe '91, 1043 ccm (45KM), później Audi 100 C3 '88, 2.2 Turbo Quattro (165KM) (stoi bo brakuje mi części), a teraz Mazda Xedos 6 '97, 1.6i (107KM).

Kategoria A od 2009 roku zdana za pierwszym razem w Szczecinie na motocyklu Yamaha YBR 250. Na własne dwa kółka na razie mnie nie stać, ale w planach mam Hondę Transalp z początku lat 90 - miodzio maszyna

Komentarz

13.

Kat B. od listopada 2010. Zdane ze 3 razem. W planach kat. A i może jakaś laweta?

Auta swojego jeszcze nie mam, ale często śmigam Fiatem Seicento 900 + lpg -.- oraz Oplem Astra I kombi 1.6 ecotec (całkiem ładnie się odpycha). W planach zakup BMW E30 316i + LPG ale to po nowym roku dopiero

Komentarz

14

Kat. B. Zdana z pierwszym razem, ale jeszcze się jeździło przed Prawko mam 6 lat. Wiem, że jazda szybkim samochodem nie jest prosta. Minęło trochę czasu, zanim ogarnałem 432 km bez blokad...A to wszystko dzięki koledze Poźniej długa przerwa z tym samochodem i respekt i od nowa trzeba by się uczyć
                            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold
                            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

15.

Kat. B - 3 lata temu - za 1 razem
                              Auta:
                              -Pierwsze: Opel Calibra 2.0 (nietypowa - srebrna, nie tak jak oklepana czerwień w tym aucie, i do tego fajnie "zrobiona w Niemczech" - bez przesady - ze smaczkiem )

- Drugie: Opel Omega B 2.0 - czarny met - Auto które zawsze mi się podobało z niewyjaśnionych przyczyn Ps. Oczywiście TYLKO wersja sedan, i taką posiadam

Komentarz

PracujÄ™...
                              X