Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT - PSP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT - PSP

oj dawno mnie na tym forum nie bylo. ale sprawilem sobie GT na moje psp, wiec zajrzalem na forum o tejze grze
    ogolnie uwazam, ze GT Mobile jest swietna. Oczywiscie nie ja jeden sadze, ze najwiekszy minus, to brak jakiegos powaznego trybu kariery, ale cala reszta jest swietna. dobra grafa, nawet dobra oprawa dzwiekowa, bdb model jazdy, kupa aut i torow... tylko krotka troche. grajac 2 dni (i to nie zbyt dlugo), przeszedlem wszystkie "proby" w trybie nauki (czy jako to sie tak zwie), kupilem pare bryk (oczywiscie escudo jest w garazu [wymiata], veyron dorownuje mu przyspieszeniem, bije na glowe v-maxem, ale jest daleko w tyle, jezeli chodzi o sterownosc. choc pewnie ferrari f1 jest lepsze, ale nie mam 8mln).
    i teraz bawie sie w uzyskiwanie dobrych czasow na nurburgringu. ale ogolnie gra mnie mocno wciagnela. dawno sie tak dobrze nie bawilem przy psp i dlugo czekalem na porzadne wyscigi na moja konsole

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
      grajac 2 dni (i to nie zbyt dlugo), przeszedlem wszystkie "proby" w trybie nauki (czy jako to sie tak zwie),
      W 1 dzień szkoły zaliczyłem prawie wszystkie, 2 kategorie mi zostały :mrgreen:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

nie gram na czas, spokojna gra udalo mi sie w dwa dni. a to zdecydowanie za krotko jak na taka gre. dlatego przydalaby sie "kariera".
        no i np w gt2 latwiej bylo zarobic spora kase

Komentarz

Ale wam zazdroszczę że macie możliwość katowania tego tytułu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

mnie osobiscie brak kariery nie zniechecil, gorsze jednak jest to ze nie mozna nawet najmniejszym stopniu tuningowac aut porocz tego "a la drifta"
            jednak ta i pare mniejszych pierdolek ustepuja trybie ahdoc gdzie u mmnie w klasie kazym ma psp i co 2 mam gt wiec na kazdej lekcji i przerwie jest zabawa... pytanko do osob posiadajacych to gt jaka jest skala twardosci tych opon po widac roznice pomiedzy s a r ale jak to jest z nr 1-3 to nie wiem ... ma to byc twardosc ale jezeli ktos z was to czuje to napiszcie tutaj
            GT4 RULEZ

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=hgCxpvIyZTg
              rozjebala mnie ta reklama jako ze jestem antyfanem pilki noznej cieszy mnie to co te "dzieci" zrobily z tym boiskiem :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

ehh.. Grałem dzisiaj w GT i powiem szczerze. Gra cud i miód..gdyby była normalna kariera..!

Komentarz

mysle ze gt portable sie nie spodoba w naszym kraju przez to ze konsolka psp nie jest zbyt popularna u nas. wg mnie brak kariery rekompensuje mozliwosc scigania sie z kumplami bez lagów. i to juz wyklucza jej sukces w polsce bo ja np nie znam nikogo ze znajomych kto by mial psp tym bardziej uzbierac trzech graczy do gry jest ciezko a jeszcze ciezej zeby oni wszyscy mieli gt na swoim psp. czasami gram z bratem w gt5p na dwoch i sprawia mi to olbrzymia frajde a granie jeszcze z dwoma dodatkowymi osobami to musi byc juz kosmos. :wink:
                  tak wiec to jest idea tej gry:

Komentarz

A wiecie może kiedy odblokowuje się Corolla WRC '98. Proszę o odpowiedz bo jestem wielkim fanem tego auta w wersji WRC

Komentarz

Wiemy. Jest to gdzieś 112-113 dzień (u mnie tak było). A teraz mam Bugatti Veyron i Ferrari Enzo.

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
                        mysle ze gt portable sie nie spodoba w naszym kraju przez to ze konsolka psp nie jest zbyt popularna u nas. wg mnie brak kariery rekompensuje mozliwosc scigania sie z kumplami bez lagów. i to juz wyklucza jej sukces w polsce bo ja np nie znam nikogo ze znajomych kto by mial psp tym bardziej uzbierac trzech graczy do gry jest ciezko a jeszcze ciezej zeby oni wszyscy mieli gt na swoim psp. czasami gram z bratem w gt5p na dwoch i sprawia mi to olbrzymia frajde a granie jeszcze z dwoma dodatkowymi osobami to musi byc juz kosmos. :wink:
                        tak wiec to jest idea tej gry:
                        a tutaj bym sie nie zgodził. Myśle, że PSP jest dużo bardziej popularne niż PS3. Co za tym idzie GT Portable ma szanse na sukces i w Polsce.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

do japonii i innych krajow wciaz nam duzo brakuje.

Komentarz

A dla mnie najważniejsze jest to, że można sobie pograć w GT w dowolnym miejscu. To jest największa zaleta tej gry. Ja osobiście nie wyobrażam sobie przechodzenia kariery siedząc np. w autobusie bo nie mógłbym się skupić. Siedząc w domu wolałbym grać w "pełnowymiarową" część.
                            Sam nie mam tej gry (i PSP), ale mój kumpel ostatnio sobie kupił i pomagam mu przechodzić licencje A tak poza tym to kocham GT właśnie za te setki samochodów i możliwość ich kolekcjonowania.

Komentarz

i tu się z kolegą zgodzę! Bo może nie u każdego ale tak jak u mnie to zawsze fajnie było mieć ten cel w grze(jeszcze lepiej jak jest kariera) żeby uzbierać kasę na ten ulubiony wózek i jeszcze kilka innych.Jadąc w autobusie Albo na przerwie, w pracy (albo w szkole jak zajęć brak) krótko tzw. popykać.Moim zdaniem każdy fan GT powinien sobie sprawić PSP i GT na PSP.
                              Ja już mam i powiem że gra jest całkiem fajnie zrobiona ,grafika jak na PS2,dzwięki super (opcja swoich MP3!) i jest gdzie i czym pojezdzić !!! Znajdą się pewnie jakieś minusy ale lepiej ich nie szukać...;-)
                              OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez NIGHTMARE
                                mnie osobiscie brak kariery nie zniechecil, gorsze jednak jest to ze nie mozna nawet najmniejszym stopniu tuningowac aut porocz tego "a la drifta"
                                jednak ta i pare mniejszych pierdolek ustepuja trybie ahdoc gdzie u mmnie w klasie kazym ma psp i co 2 mam gt wiec na kazdej lekcji i przerwie jest zabawa... pytanko do osob posiadajacych to gt jaka jest skala twardosci tych opon po widac roznice pomiedzy s a r ale jak to jest z nr 1-3 to nie wiem ... ma to byc twardosc ale jezeli ktos z was to czuje to napiszcie tutaj
                                Podzielam opinię. W ostatnich latach można zauważyć znaczny zwrot Polyphony Digital w stronę casuali. Już sam brak Racing Modiffication w wersjach GT ukazanych na PS2 spowodował u mnie zniesmaczenie. Nie pamiętam czy to już w GT3 czy dopiero w czwartej części zabrakło istotnego elementu customizacji pojazdów, nie mniej jednak po rewelacyjnie oprawionej czwórce nie sądziłem, że doczekam się takiej zniewagi.
                                Zawiodłem się - podobnie jak niemalże wszyscy miłośnicy serii na tym forum, brakiem trybu kariery.
                                Już na samym początku tytuł zdał się być nudnym i krótkim, ale w między czasie kilka razy straciłem save z gry.
                                Teraz po zaliczeniu wszystkich driving challenge, pozostaje znaleźć czas na wymasterowanie wyników na złoto, choć nie wiem czy to odblokowuje jakieś dodatkowe bonusy. Popytam jeszcze wujka google, może coś powie więcej na ten temat.

W kwestii opon, choć sprawdzałem zasoby netu przed napisaniem niniejszego posta, nie znalazłem konkretnego wyjaśnienia. Pozostaje przyjąć, że PD nie zmieniło schematu powielanego przez kolejne odsłony serii. O ile w kwestii opon typu sport wiadomo że wypadają raczej przeciętnie w przypadku mocniejszych fur, o tyle dla R1, R2 i R3, warto by wrócić do klasyfikacji opon w GT4. Przyznam szczerze że próbowałem wszystkich ustawień, jednak na różnych samochodach, przez co ciężko jest mi się odnieśc do tematu ale.... właśnie mi się coś przypomniało...

... przecież w GT jest manual. Według zawartego w nim wykazu, mamy do wyboru 9 typów opon, nie włączając "zimówek" i opon "szutrowych".
                                Sklasyfikowane zostały według przyczepności, od najsłabszej do najmocniejszej i pogrupowane według charakterystyki:
                                N1-N3 opony normalne,
                                S1-S3 opony sportowe,
                                R1-R3 opony wyścigowe.

There are 9 different types of tyres (excluding Snow and Dirt tyres).
                                In order of grip power, from weakest to strongest,
                                there are N1-N3, which are normal tyres,
                                S1-S3, which are sports tyres,
                                and R1-R3 which are racing tyres.

Źródło/Source: Gran Turismo PSP Manual/ Polyphony Digital
                                A więc wszystko wygląda jak w przypadku starszych "dorosłych" wersji GT. Jeśli dobrze interpretuję, pod cyferką 1, kryją się oponki typu Hard,
                                2 to Medium, a 3 to Soft. Jeśli się teraz mylę, to niebawem mogę mieć niespodziankę na torze, chociaż nie ukrywam,
                                że jakiegoś większego feelingu w różnicy między oponami danej kategorii nie odnotowałem przebierając między autkami.

I jeszcze jedno, zazdroszczę Ci NIGHTMARE, że masz z kim popykać w wolnej chwili. Ja nie znam nikogo w swoim mieście, kto byłby gotów stanąć ze mną do choćby małego wyścigu w trybie Ad-Hoc, który stanowi jedyne pocieszenie dla żałujących potraktowanego po macoszemu GT PSP. Ale wierzę, że w końcu kogoś takiego znajdę.

Komentarz

Pracuję...
                                X