Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT - PSP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT - PSP

Ma ktoÅ›? Kupuje ktoÅ›??
    Co do mojej osoby to tak myślę właśnie żeby sobie nie sprawić na Allegro jakiegoś PSP i tego GT. A wy??

Re: GT - PSP

Ja juz jestem za stary na konsole przenosne. Juz nie jezdze nigdzie autobusami czy samochodami na tylnym siedzeniu zeby miec troche czasu na pykanie na takich konsolkach. a jesli juz mam troche czasu to wole jednak pograc na ps3 z kierownica.
    Choc z checia przetestowlabzm to gt psp bo nigdy nawet nie gralem na tej konsoli.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ja już miałem PSP ale dałem zagrać jednemu kolsiowi i mi ją zepsuł tak bym miał do teraz i nie rozglądał się za nową. W PSP nie musimy grać w autobusie :wink: Ja np. najczęściej brałem ją ze sobą do kibla bo zanim postawisz na dobre kloca to mija trochę czasu więc jest okazja żeby popykać. Ogólnie konsolka daje rade i na taki momenty jest idealna. Fakt nie da się porównywać psp do dużych konsol bo gry na PSP są cholernie okrojone i w takim przypadku najlepiej mieć dużo gier albo chociaż kilka mocnych tytułów w które chętnie się gra. Osobiście miałem 40 gier w tym 1 UMD z tekkenem. W tym zestawie brakowało mi czegoś czyli tego co teraz jest :mrgreen: GT.

Komentarz

Ja mam.
        Nie ma trybu kariery, jest coś takiego, że wchodzimy w wyścig na Single Race i są takie jakby rangi, przejdziemy range D odblokuje się C itd.
        Jest coś w stylu licencji tylko że za wygrane nie dostajemy samochodów...
        Na początku mamy do dyspozycji aż jeden samochód (Renault Megane) oraz 100 tyś. CR. Owszem w grze jest ok.800 samochodów ale każdy trzeba najpierw kupić żeby się nim przejechać, a to nie takie proste bo np. Ferrari Enzo kosztuje 1 mln CR.
        Sporo tras jest do wyboru w tym Nurburgring Nordschleife oraz trasy szutrowe i na śniegu .
        Kase zdobywamy wygrywając wyścigi, im więcej okrążeń tym większa wygrana i jeszcze wygrana zależy na jakiej randze przechodzimy wyścig. Za te niby licencje także dostajemy kase.
        Gra szybko się nudzi z powodu braku kariery. Bardziej od GT spodobał mi się Motor Storm...

Komentarz

Dobre i to grafa też ujdzie jak na psp więc pograć też sie da. Ja się waham nad kupnem konsoli nowej chyba że używana kupię :wink:

Komentarz

Brak kariery osobiście dla mnie dyskwalifikuje tą grę ... Tuningu też
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mam pytanko sÄ… jakieÅ› nowe trasy?
              GT jest bogiem
              Escudo nałogiem
              Tunning zabawÄ… a
              S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

na pewno wszystkie te co były w GT4 :wink:

Komentarz

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gr ... mo_courses

Google nie boli

Komentarz

Ja zbieram na PSP, ale po tym jak czytałem recenzje, to raczej wgram emulatora i GT2.
                    1+1=10

Komentarz

Ale dlaczego skreślacie ten tytuł ? Jeśli nie ma tam zbyt ciekawych rogrywek to równie dobrze możemy tu na forum sobie urozmaicić jakimiś turniejami :wink:

Komentarz

No na początku pozycja jest u mnie stracona, właśnie przez brak kariery. Dużo bardziej wolę pośmigać w karierze aniżeli w turniejach ... No ale to się zobaczy, jak gra będzie dobra to może faktycznie będzie to dobra pozycja, ale niestety nie prawdziwe GT jakiego oczekiwałem. Po co tutaj te 800 samochodów ? Równie dobrze mogliby wsadzić ~200, komu nie wystarczało samochodów w GT1 albo w GT3 ? no właśnie ... A grać po to, by kupować sobie samochody ? IMO nuda
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Faktycznie straszna lipa z tym GT na PSP. Bez kariery to gra do bani. Aczkolwiek nie gralem na PSP w GT wiec trudno powiedziec. Az sie boje co bedzie z GT5 ?!
                          Przeciez tak jak z GT2 ,byly dwie plyty z czego jedna arcade i jedna kariera ,a w psp dali tylko arcade...
                          Ja osobiscie czekam do 27 listopada ewentualnie do marca 2010.
                          OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Ale za czy ty czekasz ? GT5 ? To napewno se poczekasz do Maja 2010. Obawiać się nie musisz o GT5 bo GT na PSP jest skrojone wiec dlatego nie ma kariery ale pograć też można. Wy tak wybrzydzacie we wszystkim tu tego niem, tam grafa do dupy, tu to, tu tamto i sram to....... Widzę że jak cos się mam nie spodoba w gt to zaraz że nie będziecie sobie paluchów brudzić nędznym tytułem. Co z was fani serii??? Gran Turismo to GRAN TURISMO. Mi osobiście nie przeszkadza brak kariery. Myślę sobie że kiedyś i tak zdanie zmienicie :wink:

Komentarz

Jisaw-Masz racje ale między fanem a fanbojem jest różnica. Fan dostrzega błędy i słabości ulubionej gry itp. potrafi obiektywnie się wypowiedzieć i uznać pewne kwestie. Fanboj niezalezienie od tego jaka będzie lub jest kolejna odsłona np.gry zachwala i nie przyjmuje żadnej krytyki pod tym adresem. (Tak kosiam loffam a wy się nie znacie bo jesteście gupi)

Pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Osobiście też jestem zawiedziony brakiem karriery, co nie znaczy że prędzej czy później sobie nie sprawie GT portable :wink:
                              Prawda jest taka że to właśnie ta droga "from 0 to Hero" była tym co poza furami nas kręciło. Jeżdżenie wyścigów zarabianie Cr upgrade naszych starych aut lub kupno nowych ewentualne otrzymanie w nagrodę to najbardziej cieszyło mnie w serii. Zaś jeżdżenie stockowymi autami przebijając się przez klasy tylko po to by odblokować auta to nie brzmi jak GT pachnie arcade'ówką.

Trochę jestem rozczarowany ale jak już wspominałem to nie przekreśla tej gry w moich oczach jak tu u niektórych. :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                              X