Re: Zapisy na listÄ™ startowÄ… na sezon 2011 w nowej klasie GT
też chciałbym spróbować
golf
problem w tym, że jestem przeciętniakiem i jeżdżę na padzie, więc prawdopodobnie będę walczył o ostatnie lokaty.
Jeśli wam to nie przeszkadza to chętnie do was dołączę.
Sory, że tak późno ale nie czytałem całego tematu wcześniej i nie wiedziałem czy znajdę czas.
E tam, 2 konie w tą czy w tamtą. Co za różnica. Bardziej będzie się liczyło bezbłędne kierowanie auta. Dopisuję Cię na listę. Otrzymujesz nr 7.
Limity w pokoju będą ustawione na 200 koni i 950 kg.
Jeśli komuś nie będzie pasował czwartek o 18:00 to trudno, pojedzie wyścig bez niego. Taki nieobecny będzie miał zero punktów z wyścigu ale przecież do końca sezonu może jeszcze zdążyć odrobić stratę punktową. I jeszcze jedno jak jutro o 18:00 w moim mieście będzie padało to ustawię tą Suzukę na mokro, he he.
Chciałbym wziąć udział w wyścigu, ale czas mam dopiero o 22:00. Zapiszcie powtórkę wyścigu, gdyż jestem ciekaw waszych zmagań. Stawiam że wygra ICEnzo :-)
Widzę że vts2000 się nie stawi więc w najlepszym wypadku będzie nas sześciu:
1. pl77wiktor
2. driver30
3. DAMiAn88year
4. IcEnzo
6. FinekPL
7. BaKaJ-PL
Czy potwierdzacie swoje przybycie?
Małe sprostowanie bo BaKaJ-PL wprowadził was chyba swym pytaniem w błąd:
Wyścigi będą się odbywały w różne dni i o różnych porach takich dostępnych dla większości(16:00-21:00) kwestia dogadania.
Po obejrzeniu powtórki dochodzę do wniosku że to ja mogłem się przyczynić do wypadnięcia z toru BaKaJa na pierwszym okrążeniu za co go serdecznie przepraszam.
Komentarz